Arkadaşlar biraz önce Asus K53SV-SX144D notebookum FARCRY3 oynarken birden kapandı. Tekrar açmaya çalışıyorum; bir an harddisk çalışıyor ve duruyor, ekran ise hiç gelmiyor.
NOT: Bilgisayar kapanmadan 10-15 dk önce şarjdan çekilmiş, kapandıktan sonra fark ettim.
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
hadi beyler babam uyanmadan halletmem lazım :D
quote:
Orijinalden alıntı: aca05700
Arkadaşlar biraz önce Asus K53SV-SX144D notebookum FARCRY3 oynarken birden kapandı. Tekrar açmaya çalışıyorum; bir an harddisk çalışıyor ve duruyor, ekran ise hiç gelmiyor.
NOT: Bilgisayar kapanmadan 10-15 dk önce şarjdan çekilmiş, kapandıktan sonra fark ettim.
hdd den ses geliyorsa hard disk ölmüş demektir, ama eğer şarjdan çektiyse ve o kısa zamanda kapandıysa ya batarya ölmüş, yada sadece şarj olması için beklemelisin
Not:durum kötüyse pek elleme, hemen bilgisayarcıya götür
Arkadaki pili çıkarıp tak bir daha başlatmayı dene.
eğer harddisk ışığı yanmıyıyorsa harddisk ölmüş
quote:
Orijinalden alıntı: aca05700
benimkide kapanıyodu az bekledim açılıyor fan kirlenmiş ısınma yapıyormuş gittim fan aldım banamısın demiyor çalışıyor
benimde aynı sorunum var. biraz araştırdım internette