Şimdi Ara

Oyun oynarken durduk yere simge durumuna küçülüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun oynarken durduk yere simge durumuna geçiyor.Neyse oyuna devam ediyorum yaklaşık 40-45 saniye sonra tekrar simge durumuna küçülüyor.Bunun sebebi nedir ve çözümü?

• Güncel
  • Cevap yok mu?
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biz sizi ararız

Oyun oynarken durduk yere simge durumuna geçiyor.Neyse oyuna devam ediyorum yaklaşık 40-45 saniye sonra tekrar simge durumuna küçülüyor.Bunun sebebi nedir ve çözümü?

arka plan da calısan işlemleri kontrol etmende fayda var procexp indir oradan daha detaylı bakabilirsin muhtemelen arka planda calısan bir uygulama sebep oluyordur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanclk

quote:

Oyun oynarken durduk yere simge durumuna geçiyor.Neyse oyuna devam ediyorum yaklaşık 40-45 saniye sonra tekrar simge durumuna küçülüyor.Bunun sebebi nedir ve çözümü?

arka plan da calısan işlemleri kontrol etmende fayda var procexp indir oradan daha detaylı bakabilirsin muhtemelen arka planda calısan bir uygulama sebep oluyordur..

muhtemelen arka planda calısan bir uygulama sebep oluyordur
    çöp mesajlar serisi devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: awaqado

quote:

Orijinalden alıntı: volkanclk

quote:

muhtemelen arka planda calısan bir uygulama sebep oluyordur
    çöp mesajlar serisi devam ediyor

hayırdır bir sorunun mu var avakado

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

anti virüsünüzü oyun moduna alın
  • aynı sorun bende de var arkadaşlar açık ve anlaşılır bi çözüm öneriniz var mı. Online counter Strike oyunu oynuyorum mesela ben saatlerce 20 dakkada bir yarım saatte bir oyun durup duruken simge durumuna küçülüyor çok sinir bozucu.
  • Bu ara benim de başıma geldi, tarayıcıdayken sanki pencere aktif-deaktif oluyor, pes 13 de de simge durumuna dönüşüyor... normal tam ekran olmayan uygulamalarda sanki iki farklı pencere arasında gidip geliyor gibi... Arka planda çalışan uygulamalarım aynı :/ son zamanlarda window 8 görünümü yüklemiştim theme patcher ile birlikte ama onları kaldırdım özel uninstalller yükleyerek...
  • up
  • Arkadaşlar Windows r tuşuna bası services.msc windows eror report'u çift tıklayıp durdur diyoruz. sorun çözülecektir.
  • konuyu hortlatıyorum fakat oyunu pencere modu yada kenarlıksız modda oynayın tam ekranda o durum meydana geliyor benimde başıma gelmişti. yakın zamanda
  • buna çözüm bulan olmadımı aynı durumdan sıkıntı içindeyim
  • hortlatmış olmak istemezdim ama çözümü biliyorum "bu sorun bir uygulamanın klavyede windows+D tuşunu tetiklemesinden kaynaklı çözümü ise başlattan gpedit.msc çalıştırıp kullanıcı yapılandırması>yönetim şablonları>windows bileşenleri>windows gezginine tıklayıp windows+X kısayollarını kapat 'a çift tıklayıp aktif hale getirelim ardından bilgisayarı kapatıp açalım artık windows + tuş eylemleri kapandı böylece oyun esnasında oyununuz minimize olmayacaktır."

keyifli oyunlar

• Oyundan önce Razor Cortex çalıştırıp deneyin.

• EMRAHMAVERICK kullanıcısına yanıt

bende bu işe yaradı teşekkürler

edit: düzelmemiş :( şu hatayı alıyorum yapmaya çalışınca da:

Oyun oynarken durduk yere simge durumuna küçülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarilhan -- 18 Aralık 2020; 12:24:12 >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt

düzeltebildiniz mi bende de birebir aynı sorun var şuan bile inaktif aktif oluyor gibi oluyor zar zor yazıyorum

• basarilhan B kullanıcısına yanıt
    Sanırım o ara çözümüştüm ama hatırlamıyorum tam nedenini. Kusuruma bakmayın :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.