Şimdi Ara

Oyun oynarken ekran gitti..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun oynarken birden bire monitörün rengi soldu beyazlasti.. ve ekranin ortasinda bi nokta var..monitörü kapatınca kırmızı yanındada mavi bir nokta geliyor sonra gidiyor..monitörün 4-5 yıllık..ve bilgisayari actimdaki renk ile suanki renk tonu ayni.. bunun sebebi ne olabilir?

Ekleme : Denemek icin baska ekran kartı taktıgımda renkler düzelmiş yani normaldi ama ortadaki siyah nokta duruyordu.. tekrar kendi ekran kartımı taktığımda yine herşey gayet normaldi.. ve o sinek pisliği gibi olan siyah nokta monitörümün ortasında duruyordu..

Ekleme 2 : Monitörün üstünde ağzı açılmış kolanya şişesi buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Valentine -- 20 Kasım 2006; 10:50:33 >

• eğer ki monitörüne artık görüntü gelmiyorsa ya da anlamsız garip şekiller çıkıyorsa monitöründe ekran kartın bozulmuş olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: St Valentine

Oyun oynarken birden bire monitörün rengi soldu beyazlasti.. ve ekranin ortasinda bi nokta var..monitörü kapatınca kırmızı yanındada mavi bir nokta geliyor sonra gidiyor..monitörün 4-5 yıllık..ve bilgisayari actimdaki renk ile suanki renk tonu ayni.. bunun sebebi ne olabilir?

eğer monitörü kapatınca bile devam ediyorsa içindeki kapasitörler zarar görmüş lehimleri gevşemiş olabilir.
  • Yaw yani sorun monitördenmi ekran kartındanmı bunun cevabını istiyorum ben ark.lar ilginize tşk..
  • mönitör de gibi görünüyor.
  • Arkadaslar ekleme yaptim.
  • ?????
  • cvp yaa pls
  • arkadaslar yardım
  • virüs olma ihtimali olamazmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.