Şimdi Ara

OYUN OYNARKEN EKRANDA ÇİZGİLER OLUSUYOR RESET ATMAK ZORUNDA KALIORUM LÜTFEN YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ati Radeon X 800 gto 512 mb. Bu ekran kartını aldığımdan beri birçok oyunda tam oyunu oynarken yada oyun açıldığı gibi ekranda renkli çizgiler çıkıyor hoporlerden cızırtılar geliyor ve ekran kartının fanından aşırı ses geliyor.Ancak reset atarak bu durumdan kurtulabiliyorum ve her seferinde tekrarlıyor. Bazı oyunlarda tam bu sorun olmayacak diyorum ama geniş bir alana doğru baktığımda 3D ögeler çok olunca hemen bu sorun oluyor.Oyunların görüntü kalitesini düşürsem bile düzelmiyor. Aynı şey google earth ta da yapıyor yani 3D ögelerin olduğu yerde. Bilgisayarı yeni açıp direk oyuna girince de yapıyor yani ekran kartı soğukken. Yardım ederseniz çok sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanakman -- 14 Haziran 2008; 11:59:49 >

• Ekran kartının rami çok ısınıyor olabilir çizgilerin sebebi o. Overclock yaptın mı hiç ? Ekran kartının fanını da bir kontrol et.
  • ekran kartı ram hatası yapacagın herhangi bişey malesef yok, şimdi dx güncelle diye mesaj atar uzmanlar şaşırmamak lazım
  • Overclock yapmadım. o ne ki :) ekran kartının fanını kontrol ettim çalışıyor. ama o problem olunca biraz hızlanıyor daha sonra tam gücünle çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.