Şimdi Ara

Oyun oynarken klavye ve fare donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıktada belirttiğim gibi oyun oynarken birden klavye ve fare donuyor 1-2 saniye boyunca kasarak hareket ediyor.Klavye ise basılan tuşları geç algılıyor ve bunlar olurken arkadan 1 veya 2 kez bip sesi geliyor.Ne kadar çözüm aradıysam bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.

Eklemeyi unutmuşum bunlar olurken oyunda hiç bir şekilde fps düşüşü yaşanmıyor oyun su gibi akarken oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackViedow -- 31 Temmuz 2020; 23:54:4 >

• Ayni sorunu ben de yaşadım. Hatta burda konu da açmıştım. SSD bölümünde Crucial BX500 SSD almayın konusunu da açtım. Şöyle bişey oldu. Ssdyi söktüm. Ilk 2 hafta on numara 5 yıldız oynadım. Hiçbir sorunum yoktu düzeldi sandım. Sonra şimdi yeniden başladı. Sanırım bu Windows denen illet işletim sistemiyle alakalı bir sorun. Başka bişey gelmiyor çünkü aklıma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanSüperKahraman

Ayni sorunu ben de yaşadım. Hatta burda konu da açmıştım. SSD bölümünde Crucial BX500 SSD almayın konusunu da açtım. Şöyle bişey oldu. Ssdyi söktüm. Ilk 2 hafta on numara 5 yıldız oynadım. Hiçbir sorunum yoktu düzeldi sandım. Sonra şimdi yeniden başladı. Sanırım bu Windows denen illet işletim sistemiyle alakalı bir sorun. Başka bişey gelmiyor çünkü aklıma
    Bende işletim sisteminden kaynaklı mıdır diye düşünmemiş değildim ve sanırsam ondan kaynaklı. Çünkü denemediğim yöntem kalmadı fakat en ufak bir değişim söz konusu değil. Belki ileride bir güncelleme falan gelir düzelir diye bekliyorum yapıcak birşey kalmadı.
  • işletim sisteminden kaynaklı olsa yer yerinden oynardı gençler. işlemcinizin sıcaklık, frekans ve voltaj değerlerini izlemenizi öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc oyun oynarken kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.