Şimdi Ara

Oyun Oynarken PSP'İM Kapanıyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    nba live 2010 oyununda maça başlıcakken loading falan tam baslıcak maca birden kapanıveriyor.

ilkinde birden kapandı anlamadım bile kapandığını sonra açtım sorunsuzdu. tamamen kapanmıştı.

sonra baska oyun oynadım hatta tekrar nba oynadım bidaha sonra nba 2010 açtım tam başlıca hoparlörden czt die bi ses geldi birden kapandı şarjı %20ydi bu esnada.

Ancak açmaya çalıştım, açılmadı bir türlü power yanıp ekran gelmiyor. bataryayı çıkarttım taktım gelmedi sonra prize takatım pil varken açıldı öle prizden çıkarttım şimdi tekrar açıp kapıyorum sorun yok. neden olabilir acaba? bu acılmama çok panik oldum korktum yani ltfen yardım edin.

nedeni:
    --hafıza kartının cakma olması olur mu ama daha once hiç böle bişi olmamıstı.
    -- Bir de psp neden prize takmadan açılmadı sorunlu mu acaba? psp derdim bitmiyor tşk...

• yanlış anlaşılmasın açmaya çalıştığımda hiçbir ışık gelmedi ve ekran da gelmedi nedendir acaba? priz de açıldı :s
  • msin çakma olmasıda bir sorundur ama sadece bir oyunda çıkarıyorsa arızalı değildir.sorun çıkaran oyunu başka linklerden indirmende fayda var
  • cok fazla eklentı kurup
    gen-b verısyondayken banada sıksık olurdu

gen-c versıyona yukselttım

orjınal hafıza kartına gectım

daha az eklentı kulanıyorum
    sorun kalmadı artık olmuyor

onemlı bırsey degıl
    reset atmıs
  • bende de gen c var eklenti den kastınız oyun mu?

oyunsa 9 tane oyunv var 16 lık muhtemelen cakma sony hafıza kartı. eklentiden kastınızı anlayamadım?
    tşlk
  • hayır
    ana menude bataryayı % olarak gosterme
    oyunda hıle yapma
    oyunda save
    oyundayken mp3 calma
    ekran goruntusu alma

vs eklentılerı
  • hi.birini yapmıyorum :F

peki oyundan ekran görüntüsü nasıl alınıyor hangi tuş bu işime yarayabilir :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jagleoger

hi.birini yapmıyorum :F

peki oyundan ekran görüntüsü nasıl alınıyor hangi tuş bu işime yarayabilir :D

eklentı kuruyorsunuz
    fuse secreenshot ısımlı eklentıyı kurarasanız mesela
    select ve + tuslarına aynı anda basarak ekran gountusu alabılıyorsunuz.
  • Oyununun riplerken bozuk olma olasılığını yazmamışsınız.
  • kullandığın versiyondan olabilir bendede bazı oyunlarda aynı dediğin şey oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.