Şimdi Ara

oyun oynarken takılıp kalıyor (skyrim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  oyun oynarken takılıp kalıyor (skyrim)
    arkadaşlar oyun bu şekilde donuyor sizce neden olur ekrandaki o noktalar niye çıkıyor.?
    http://www.toshiba.co.uk/discontinued-products/satellite-a665-11z/ makine bu hdd->ssd ram 4gb->8gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Isaac Newton -- 9 Ekim 2013; 17:28:10 >

• Overclock mu yaptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironpumper

Overclock mu yaptın?

Yok kardeş yapmadım hiç kasma yok ama sadece iki defa böyle dondu güç düğmesinden kapatmak zorunda kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Isaac Newton -- 9 Ekim 2013; 14:42:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sir Isaac Newton kullanıcısına yanıt
    güç kaynağınız ve ekran kartınızı yazarmısınız.

alıntı yapın ltfn

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Rainman

güç kaynağınız ve ekran kartınızı yazarmısınız.

alıntı yapın ltfn

Hocam verdiğim linke baktınız mı Laptop un bütün özellikleri yazıyor olması lazım ekran kartım nvdia geforce gts350 1gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Isaac Newton -- 9 Ekim 2013; 14:40:22 >
  • Düşmesi değil arkadaşlar yanlış olmuş otomatik yazmadan dolayı Laptop un güç düğmesinden kapatmak zorunda kaldım

• +++++++++++++++++
    önceden böyle bir sorunla hiç karşılaştınızmı veya hiç donma-kasma felan yaşıyormuydunuz?
    bazı leptoplarda oluyo bu sorun hocam ben ısıdan kaynaklandıgını düşünüyorum
  • Herhangi bir ısınma probleminiz yoksa eğer ekran kartınız stabil değil gibi...Ya sürücüden ya da yaptığınız overclock işleminden artık siz bileceksiniz.Default ayarlarda ve stabil sürücülerden birini kullanmanızı öneririm.İlgili sürücüyü deneyerek ya da araştırarak bulabilirsiniz. Bu durum çok sık olmaya başlarsa ekran kartınızda arıza bile olabilir.Garantisi varsa servis yolları gözükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solayak27

bazı leptoplarda oluyo bu sorun hocam ben ısıdan kaynaklandıgını düşünüyorum

bi buçuk 2 saat oynadıktan sonra max sıcaklık değerleri 93 95 94 93 olmuştu çekirdeklerin. sanırım bu durumda hiç oyuna bulaşmamam lazım ilk önce bi fan temizliği yapmam lazım ekran kartını güncelledim bi süre test edicem tekrar o şekilde donma olucakmı diye umarım olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.