Şimdi Ara

oyun oynayarak para kazanma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anladım. Bende bilgisayar yok mobilden anca bunu yapabiliyorum. Ve günde 10 dakkasını bile almıyor insanın. Bu oyunun avantajıda bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • parayı nasıl çekecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: samysams

parayı nasıl çekecez

Paypal hesabına aktarıyorsun. Ordan ister internetten alışveriş yap ister banka hesabına aktar.

• beyler günlük işi yaptım düellolarıda yaptım yapacak bişey kalmadı şuan napmalıyım bana bi akıl verin ben bişeyler yapmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: samysams

beyler günlük işi yaptım düellolarıda yaptım yapacak bişey kalmadı şuan napmalıyım bana bi akıl verin ben bişeyler yapmak istiyorum

İlk iki haftalık süreçte sadece bunlaryapılacak. 3 dolar biriktirince şirket açicaksin. Simdilik böyle devam.

• abi şirketi erken açsak nolur ? ben açtımda
  • biraz geç cevap veriyorum :D ben ban yedim bu oyun guzel paralar kazandırabilir aklını kullanabilenlere 11 ay kadar ugraştık gunluk ortalama 3-4 euro gelirim vardı net bu oyunu uzun sure oynayacaklar bana mesaj atsınlar onları bilgin kişilere yönlendireceğim ban dan ötürü oynamayacağım 11 aylık emek heba oldu isteyen olursa da ogretirimde oyunu
  • şöyle bir ekleme yapayım kesinlikle kaybetmek yok 1 ay kadar oynadıktan sonra gunde 1 euro da kazanabilirsiniz 50 euro da 0 euro da
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.