Şimdi Ara

oyun oynayarak para kazanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba arkadaşlar marketglory strateji tarzı bir oyundur ilk zamanlar yapılacak basit şeylerle ilerleyip uzun vaadede para kazanmak gerçekten mümkündür.
    Günlük olarak bir işte calısıp para kazanıyoruz dövüşerek para kazanıyoruz energy mizi arttırarak daha fazla kazanıyoruz ve energy oyun parasıyla satın alınabiliyor ve kendinin 2 katını kazandırıyor. kaybetmek yok. 1.5 aydır kayıtlıyım ortalama gelirim aylık 35-40 euro oldu. yatırımım sadece 20 euro. oyunu yatırımsızda oynayabiliyorsunuz. linkten kayıt olup bana ulasan herkeze yardımcı olacagıma temenni ederim.

OYUN KAYIT LİNKİ ÜZERİME TIKLA :)

OYUN DETAYLI BİLGİSİ BENDE MEVCUTTUR.

REFERANS SİSTEMİYLE KAYIT OLUNUYOR SİTEDEN DİREKT KAYIT OLURSANIZ BİR ROMANYALININ ALTINDA YER ALIYORSUNUZ MERAK ETTİĞİNİZ HERHANGİ BİR SORU DA YANITLAYABİLİRİM

SKYPE' den ulaşırsanız sevinirim

adres: b.gibertisi

BOŞ PROFİL RESMİNİZİN YANINDA İNBOX YAZIYOR ARKADAŞLAR ORAYA TIKLAYIP CAMPOSE MESSAGE YAZIYOR ORAYA TIKLAYIP ÜST KISMA santias2 YAZIP BANA MUTLAKA ULAŞMALISINIZ SİZE DAHA HIZLI KAZANDIRABİLMEK İÇİN.
    Paylaş

• Marketglory Dışında Goldentowns ta var.Marketglorye alışamadım biraz araştırma ile goldentowns oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalemberbat44

Marketglory Dışında Goldentowns ta var.Marketglorye alışamadım biraz araştırma ile goldentowns oynuyorum.

hangisi daha iyi hocam farklari ne hangisi daha cok
    kazandiriyor hangisi daha kolay oynaniyor hangisi daha
    kisa surede para kazandirmaya basliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmbzethm

quote:

Marketglory Dışında Goldentowns ta var.Marketglorye alışamadım biraz araştırma ile goldentowns oynuyorum.

Market Glorye Ben Alışamadım Goldentowns ise ben başlıyalı 20-25 gün felan geçti 10 seviyeyim Ve ham madden 500 geçtimi kazanmaya başlıyorsun şuan benim 300 benim

www.goldentowns.com/?i=179159 buyur buradan üye olabilirsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cmbzethm

quote:

Market Glorye Ben Alışamadım Goldentowns ise ben başlıyalı 20-25 gün felan geçti 10 seviyeyim Ve ham madden 500 geçtimi kazanmaya başlıyorsun şuan benim 300 benim

www.goldentowns.com/?i=179159 buyur buradan üye olabilirsin

hocam en az ne kadar paramiz olunca cekebiliyoruz?

• 0.50 gold yani 3,50 Euro 35-40 gün Sonra Düzenli Olarak Kazana Bilirsiniz
  • marketglory daha kazancli goldentowns ta soyledigin sekilde kazanmak mumkun ama gold mineyi hepimiz biliyoruz 0.01 gold icin ucuk rakamda hammadde istiyor ki bunları yapabilmemiz icin hammadde binalarını son seviyeye getirmemiz gerek bende oylesine vakit gecirme amacta oynuyorum suan hammadde binaları hepsi 4. seviye ki gold mineyi kullanmıyorum bile bunları 5. seviye yapmak duzenli worker uretmek ve yolları kasabilmek icin daha kafadan 1-2 ayım oldugunu dusunuyorum ama marketglory boyle degil 1.5 ayda 35 40 euro gelir yapabilecek duruma geldim abartı gibi duruyor ama oyle parayı cekmek yerine oyun icersinde tutuyorum ki 1 yıl kadar sonra sabit ve tatmin edici aylık gelir elde edecegim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNETTEN PARA KAZANMA
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.marketglory.com/strategygame/shaolini
    burdanda kayıt olabılırsınız arkadaslar
  • Ücretsiz mi oynanıyor ve günde ne kadar zaman harcamalıyım oyuna

• Bir kayıt linkide benden,

http://www.marketglory.com/strategygame/xtrass

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trewdx

Bir kayıt linkide benden,

http://www.marketglory.com/strategygame/xtrass

Güncel.

Kaydolun 4 ay dişinizi sıkın sonra aylık 20 euro ve sürekli artan bir gelirle yolunuza devam edin.

Linkimden kayıt olun yardımcı olurum.

• Aylık 20 euroyu kim vermiş pek inandırıcı gelmedi bana:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ptcsite46

Aylık 20 euroyu kim vermiş pek inandırıcı gelmedi bana:)

Hocam bir anda vermiyorki. Bakın 4 ay sonra o parayı kazanmaya başlıyacaksınız, o zamana kadar günlük 10dakka görevler var onları yapmak kafi tabi bunun yaninda 5 adede kadarda aktif referans bulabilirseniz daha hızlı gelişirsiniz.

Yani belli emek ve sabır harcamadan o parayı vermiyorlar size. Tabi ilerledikçe o kazançta yavaş yavaş aetacak..

• o zaman şöyle yapalım siz ilk kayıt tarihinizin fotosunu koyun foruma. Sonra ilk ödemeyi aldığınız zamanı koyun. O zaman katgılımın olması için bizlere kanıt olmuş olur... Size söz eğer bu oyundan getiri kafama yatarsa linkinizden kayıt olacağım.oke
  • quote:

Orijinalden alıntı: ptcsite46

o zaman şöyle yapalım siz ilk kayıt tarihinizin fotosunu koyun foruma. Sonra ilk ödemeyi aldığınız zamanı koyun. O zaman katgılımın olması için bizlere kanıt olmuş olur... Size söz eğer bu oyundan getiri kafama yatarsa linkinizden kayıt olacağım.oke

Hocam bende yeni başladım 15 gün oluyor. Ama araştırdım baya kayıt olmadan önce fotoğraflı belgeli kanıtlamışlar adamlar. Okadar kişi yalan.söylemiyordur herhalde. Bende o araştırmalarıma istinaden bunları söylüyorum. Bu noktada bi site dolandırıcıdır vs gibi fikirler oluşmasın insanların kafasında. Bende sonuçta kayıt açtım oynuyorum, bu firmanında avukatı değilim. Siz netten araştırın ikna olursanız kaydınızı yapın. Yani sadece benim temennilerimle bu işe kalkışkmak zorunda değilsiniz.

Aklınıza yatarsa linkimden kayıt olursanız sevinirim.

• oke teşekkür ederim
  • Ben teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trewdx -- 29 Mayıs 2014; 13:31:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hocam ama böyle oyunlar para vermiyor diye biliyorum. Bir sürü sorun çıkıyor emeğinize yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

Hocam ama böyle oyunlar para vermiyor diye biliyorum. Bir sürü sorun çıkıyor emeğinize yazık.

Hocam valla oynayalım.bakalım, ilerde belli olur. Yalnız 100bine yakın kullanicisi var ve türkiye 6000 kisilik bir kullanici potansiyeline sahip su anda. Ayrica netten bir arastirin odeme kaniti yapmis cok kisi var. Sizde bir arastirin isterseniz akliniza yatarsa linkimden kayit olursaniz sevinirim, bende yeni sayılırım beraber yükseliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: trewdx

quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

Hocam ama böyle oyunlar para vermiyor diye biliyorum. Bir sürü sorun çıkıyor emeğinize yazık.

Hocam valla oynayalım.bakalım, ilerde belli olur. Yalnız 100bine yakın kullanicisi var ve türkiye 6000 kisilik bir kullanici potansiyeline sahip su anda. Ayrica netten bir arastirin odeme kaniti yapmis cok kisi var. Sizde bir arastirin isterseniz akliniza yatarsa linkimden kayit olursaniz sevinirim, bende yeni sayılırım beraber yükseliriz.

Benim daha rahat yöntemlerim var. Dota 2 ve Team Fortress 2 de item düşürüp satıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.