Şimdi Ara

Oyun Parası KarşıLığı PLatinum Premium ALınacaktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Attila
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BaşLıkta da beLirttiğim gibi; oyun parası karşıLığı pLatinum premium aLınacaktır.
    (yanLış anLaşıLmasın oyun parasını ben vereceğim, karşıLığında pLatinum premium aLacağım)
    günceL gb ve pLatinum premium fiyatına göre takas yapıLacaktır.
    Nedenim internet üzerinden gb,premium ve cash satışı yapan siteLere güvenememektir.

Takas Ankara' dan yüzyüze yapıLacaktır.

Server: Ionia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anagram -- 5 Aralık 2009; 9:28:23 >

• Ionia da 7 gb karsılıgında plat esn kodu verebilirim. Eğer aydın da tanıdıgın varsa kardeşim ..
  • maaLesef aydın da tanıdığım yok. peki senin ankara da tanıdığın var mı?
  • Malesef efendim olsaydı ayarlardım. Çünkü Charımı da satıyorum base takılcam item dizmem lazım elimde esn kodu duruyor yuklemedım 1 aylık plat.Neyse artık sağlık olsun
  • kolaypremium gb takası yapıyor.
    Gb alıp pre veriyor ama 10 gb + olunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

kolaypremium gb takası yapıyor.
    Gb alıp pre veriyor ama 10 gb + olunca

teşekkür ederim ancak o tür internet üzerinden satış yapan siteLere güvenmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT KETBOĞA

Malesef efendim olsaydı ayarlardım. Çünkü Charımı da satıyorum base takılcam item dizmem lazım elimde esn kodu duruyor yuklemedım 1 aylık plat.Neyse artık sağlık olsun

evet kardeşim sağLık oLsun ama herhangi bir aLternatif buLduğum zaman sana pm atacağım. birkaç gün daha sakLayabiLir misin kodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KoMüNiSt_

quote:

Orijinalden alıntı: MERT KETBOĞA

Malesef efendim olsaydı ayarlardım. Çünkü Charımı da satıyorum base takılcam item dizmem lazım elimde esn kodu duruyor yuklemedım 1 aylık plat.Neyse artık sağlık olsun

evet kardeşim sağLık oLsun ama herhangi bir aLternatif buLduğum zaman sana pm atacağım. birkaç gün daha sakLayabiLir misin kodu

Tabiki 77 LvL Charımı satıyorum o yüzden yüklemedim.Base takılcağım için de gb lazım o charımıda gb ile satıyorum.Base chara da premıum gerek duymuyorum. Sro dada char satışlarım oldu . Kod şuan elimde duruyor efendim alıcı cıkmazsa size veririm bekliyorum haberinizi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.