Şimdi Ara

Oyun PC Hazır Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, donanımhaber takipçisiyim. Hep incelemeleri ve yorumları buradan okurdum. Genelde arkadaşlarıma yardımcı olurdum bu güne kadar ama kendime gelince mevzu kararsızlıklar içerisindeyim.
    Öyle çok yeni çıkan oyunları oynayan birisi değilim LOL ve CS:GO oynayacağım ama PC iyi olsun istiyorum yine de.
    Bütçe sınırım aslında yok. :) Ama yine de çok paralar da vermek istemiyorum araba alacağım :D
    Ama baktım ettim araştırdım; GTX980 alsam çok pahalı sistemler oluyor, GTX970 ideal gözüküyor. EVGA marka en ideal gibi duruyor. İşlemci skylake iyidir, i7 darboğaz vs. gerek yok gibi, i5 iş görür gibi. Ram 16GB alırız.
    PC toplamasına toplarım ama 300-500 fazla verip toplu sistemi alıp uğraşmasam da yerinde diye düşünerek çeşitli araştırmalar yaptım. Marka önem arz eder hep bende, kalite taraftarıyımdır.

Bu alttaki incelemesini izledim full hoş bir pc olmuş. İş görür.
    http://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/technopat-i5-6600k-z170-ddr4-oyuncu-bilgisayari.html

Amd hiç sevmem ve ATI ekran kartlarına da gıcık olurum ama bit değeri yüksek ekran kartları daha uygun orada o işe de bir anlam verememişimdir hiç. 970 mesela 256 bit, arkadaş neden 384 değil ya da 512 .
    http://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/amd-fx-8370-4-0ghz-r9-390x-gaming-8gb-512bit-16gb-ddr3-1tb-hdd-240gb-ssd-750w-usb-3-0-oyun-bilgisayari.html

Ama mesela Phoenix diye bir marka da dikkatimi çekti :) Makaron kablolama, toz almaz, ses yalıtımlı hoş bir kasası var 2 modelin de incelemesini izledim teknopattan yine. Orada da yine Oblivion ve Rebirth arasında git gel yaşadım.
    4566TL Oblivion
    http://www.phoenix.com.tr/oblivion-serisi/
    5500TL Rebirth
    http://www.phoenix.com.tr/rebirth-serisi/

Sonra MSI kalitesi de söz konusu tabi;
    5989TL Nightblade X2-012EU
    http://www.hepsiburada.com/msi-nightblade-x2-012eu-intel-core-i7-6700k-4-2ghz-8gb-1tb-128gb-masaustu-bilgisayar-p-BD601998

Gönlümde bir 5000TL gibi rakam yatıyordu, psikolojik bir sınır :D 144Hz 1ms monitörler de var şimdi işin içinde CS:GO için önem arz eden. O yüzden rakamı küçülteyim ama performanstan ödün vermeyeyim de istiyorum ne yapacağım hiç bilemedim. Birisi bana yol göstersin :D
    O kadar kafa karıştı ki LetGo uygulamasından bile PC bakar oldum :D Misal adamlar 1400lük ekran kartını kullanmamış eline geçmiş 1000'e satıyor vs. D: 970 yerine 780 ekran kartları da kafa karıştırıcı... Off off napacam ben yaa.. Fiyat+Performans ürünü var mı tavsiye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expeditious- -- 19 Mart 2016; 21:00:34 >

• Tamamen israf. Cs go ve lol için pc toplanmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expeditious- kullanıcısına yanıt
    Fatih Bey merhabalar,

Phoenix sistemleri ile ilgili bir sorunuz, aklınıza takılan herhangi bir durum söz konusu olursa benimle iletişime geçebilirsiniz. Sosyal medya ekibimiz, ve destek ekibimiz (destek@phoenix.com.tr üzerinden) sorularınıza cevap sunacaklardır.

Monitör tercihiniz konusunda da Phoenix ürünü tercih ettiğiniz takdirde piyasa fiyatının altında bir rakama monitörünüze de sahip olabilirsiniz.

İyi oyunlar dilerim.

Özgün Berber
    Phoenix Bilgisayar
    CTO
  • Conn da başarılıdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • D2K kullanıcısına yanıt
    Evet CONN'da çok başarılı ve ilgili bir markadır. Ben de tavsiye ederim.

• Kendin topla daha ucuza gelir

• Ben 5000 liraya uçak gibi bir pc toplarım gtx 980ti ekran kartlı i7 6700k işlemcili 16gb ramli 240gb ssd li zalman h1 kasa olarak o paralara yazık

• D2K kullanıcısına yanıt
    Baktım da fiyatlar Phoenix'e göre yüksek gibi.

Kendim toplayacağım sanırım ya Inventus'tan öyle karar aldım... Birkaç soru sorabilir miyim?
    -MSI Z170A m3 ile m5 arasında bir fark var mıdır? 125TL kar elde ediliyor çünkü.
    -Corsair Force LE 240GB ve Samsung 850 EVO 250GB mesela? 55TL de kar burdan.
    -EVGA GTX970 SSC ile FTW+ arasında da 125TL fark var...
    -Ram'leri 2133mhz alsam 2x8 iyidir sanırım?
    -Kasayı da Kasa + PSU bundle yaptık mı ucuz gibi oluyor:http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7601
    -Sıvı soğutma şart mı?
  • Merhaba

2000 TL üst sınır düşünüyorsan aşağıdaki sistemi öneririm.

• HEPSİNİ BOŞVER AL BEDAVAYA PC SANA :)

http://www.gold.com.tr/asus-g30ak-tr001s-masaustu-bilgisayar_u

SIFIR KAPALI KUTU. DÜŞÜNÜRSEN PM ATARSIN .FİYATIM UYGUN OLUR ;)
  • counter34 C kullanıcısına yanıt
    Haha :D sen o pc'nin özelliklerine baktın mı şaka gibi bir pc :D MÖ'den önce kalmış ama fiyatı 6.7k :D
    Ekran kartı GTX750 lan o ne :D Ben o paraya GTX980 sistem topluyorum. Kasa üst limit 5000TL benim.
  • Bu pc asla cs go oynamak icin degil, her turlu oyunu yuksek ayarda oynamak icin... Siz boyle bir butce verdiginiz icin dizdim bir seyler. Kesinlikle cs go iyin boyle bir sistem toplamayin. Topluyacaksaniz sadece cs go oynamayin. Nvdia kart istediginiz icin bunu koydum, ayni paraya r9 390x var amd tarafinda ve daha iyi.
    Bu mesaja eklenen görseller:

•  Oyun PC Hazır Sistem Tavsiyesi

Sizce bu sistem nasıl? ben biraz marka takıntılıyımdır :D
    2 tane SSD koydum ben 240'ar GB, C ve D yaparım çok büyük gb'lara ihtiyaç yok.
    Ekran kartını EVGA mı yapsam diye bir düşüncem var.
    Bütçeden kısmak için de sıvı soğutma değil de hava soğutma da alınabilir Cooler Master'ın 220TL kar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: expeditious-

Sizce bu sistem nasıl? ben biraz marka takıntılıyımdır :D
    2 tane SSD koydum ben 240'ar GB, C ve D yaparım çok büyük gb'lara ihtiyaç yok.
    Ekran kartını EVGA mı yapsam diye bir düşüncem var.
    Bütçeden kısmak için de sıvı soğutma değil de hava soğutma da alınabilir Cooler Master'ın 220TL kar.

İşlemci fiyatına anakart alıyosun bari i7 al derim aynı zamanda nvidia 1070 1850 tl fiyat biçti 1400 küsüre 970 alacağıma gider biraz sabrederim 1070 çekerim + evga nın 1070 i de 1600 küsür olur diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karabatu05 -- 30 Mayıs 2016; 15:50:54 >

• Karabatu05 kullanıcısına yanıt
    i7 alınca +400 oradan, GTX1070 de 2000'e gelse, 600 oradan;
    Toplamda 1000TL az para değil. Bir de beklemesi de mesele, Haziran 15'inden sonra müsaitim bol bol oyun oynamaya bekleyemem :D
  • expeditious- kullanıcısına yanıt
    10 Haziranda satışa çıkıyor ''FE'' bile 1850 tl pek bir zararın olacağını sanmıyorum anakarttan az kısıp 200 tl gibi + 300 tl yede i7 alabilirsin çok yüksek o.c oynayacaksan bilemem ama bence o anakart fazla olmuş.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.