Şimdi Ara

***OYUN REPLİKLERİ*** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
6.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

ANATOLY : We've sent a strong message with this attack, Makarov. (Bu saldırıyla sağlam bir mesaj yolladık).

VLADIMIR MAKAROV : That was no message... ( Bu mesaj değildi )

Ardından Makarov karaktere sıkar ve "this is message" der..
  • Mass Effect (Shepard'ın bir reaper olan Sovereign ile ilk karşılaşmasından):

"We impose order on the chaos of organic evolution. You exist because we allow it, and you will end because we demand it."

Türkçe olarak ise:

"Biz organik evrimin kaosuna düzen getiriyoruz. Biz izin verdiğimiz için var oldunuz, biz talep ettiğimiz için de yok olacaksınız."

Bu, bu, işte bu! Tüm oyun tarihinde duyduğum en iyi replik diyebilirim, ötesi olamaz. Hele o mekanik ses tonuyla söylemiyor mu bunu Sovereign.. Zaten Mass Effect serisinin altında yatan felsefe çok ağır mevzulardan oluşmakta. Herkese göre değil derinliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 10 Nisan 2013; 9:22:59 >
  • Max Payne serisindeki kadar başarılı replikler hiç görmedim. 1-2-3 tüm oyunlar efsane. Max in kendi kendine olan konuşmaları çok başarılı, gerçekten muhteşem bir seri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uncharted 1 de nate i uçaktan atlayacakları sahnede chloe nin paraşütü takıp korkması ve nate'e dönerek''bunu hiç daha önce yaptın mı?'' demesi,Nate'in ''evet yaptım..5'e kadar say ve paraşütü aç''demesi..chloenin atladıktan sonra uçağın vurulmasından sonra tam düşecekken nate'in ''ne yapıcam ben şimdi,ne kadar zor olabilir ki diyip''sonra da ne kadar yüksekte oldğunu görüp ''ohh crap ''diyip atlaması ve havada ''.onetwothreefourfive'' diye hızlıca 5'e kadar sayması ne gülmüştüm arkadaş

aşağıdaki videoda 1:12 den sonrasında gösteriliyor
    https://www.youtube.com/watch?v=DrmNQ5XdH8I

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legardus -- 10 Nisan 2013; 18:08:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Quentın Tarantino

C.Price:And the bad news?
    Gaz:We've got a new guy joining us today fresh out of Selection.He's name's Soap.

C.Price:Kötü haber ne peki?
    Gaz:Bugün bize yeni biri katıldı, seçimlerden.Adı Soap.

CALL OF DUTY MODERN WARFARE.

Edit:Türkçe Çevirme

Iyiydi çok.

Ama mw3 de ölünce bi anda bilgisayarı kırasım geldi çok üzülmüştüm de. Bişi far ettim. Price hiç yaşlanmıyor bu arada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Moody

quote:

Gaz:We've got a new guy joining us today fresh out of Selection.He's name's Soap.

Iyiydi çok.

Ama mw3 de ölünce bi anda bilgisayarı kırasım geldi çok üzülmüştüm de. Bişi far ettim. Price hiç yaşlanmıyor bu arada.

Hayır dostum bu Price başka Price Modern Warfare deki farklı ilk oyunlarda ki farklı kişi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irresistible-Lips -- 19 Ocak 2014; 22:43:56 >

• Şuan tek aklıma gelen; Nathan drake'in uncharted 1 de uçaktan atlarken 1 den 5 e kadar sayması . o sahnede yıkıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanBüber

quote:

Orijinalden alıntı: _Moody

quote:

Iyiydi çok.

Hayır dostum bu Price başka Price Modern Warfare deki farklı ilk oyunlarda ki farklı kişi :D

Biliyorum, 3 oyun çekti ama hala gocamadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Did I ever tell you what the definiton of insanity is?
    Vaas Montenegro'nun efsane repliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.