Şimdi Ara

Oyun seçimi çıkmazı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uncharted 2'nin oynanılabilirliği çok hoş çok estetik zaman kaybetmeden hemen almalısın.
  • Uncharted 2 , Little Big Planet ( Çok zevkli ) , Motorstorm 2.
  • Uncharted 2 derim başka birşey demem
  • Uncharted 2

Şimdi online oynamaya başladım, başından kalkamıyorum.
  • Uncharted 2, FIFA 10, MGS 4, Little Big Planet..
  • başlangıç uncharted 2 derim.

helal olsun iyi ki ps3 almışım dersin. ps3 ün hakkını veren bir oyun.

fps sseviyorsan KZ2 derim.
  • bu oyunları forumda satan yok mu 2.el nereye yazıcaz.yanlış yere alınık yazdım sildiler doğal olarak
  • FPS olarak; Killzone 2, Modern Warfare 2, Resistance 2 (konusuna göre 1'ini seç)
    Futbol; PES 10 veya FIFA 10 (FIFA 10 bence daha güzel)
    İlerlemeli olarak önce eski oyunlardan başla; Assassin's Creed, Ninja Gaiden, Uncharted:DF, Heavleny Sword, Star Wars:TFU, GTA 4 Platform olarak Little Big Planet. Her PS3 sahibinin mutlaka oynaması gereken bir oyun.
    Farklı tarz olarak paraya kıyıp Guitar Hero alabilirsin, önce tek gitar al, sonra 3-4-5 sırayla git.
    Araba yarışı; Motorstorm, Midnight Club:LA, Burnout Paradise, Grid ve Gran Turismo 5:PL'den 2'sini alabilirsin.
    Dövüş oyunu; Street Fighter 4

Dediğim gibi önce eski oyunları edin ve çabucak elden çıkar... Oyunların çoğunun demosu mevcut, konularınıda internette oyun inceleme sitelerinden bulabilirsin.

Not: Az ama öz oyunun olsun.

• Little Big Planet tam bir kurtarıcı,şöyle ki; akşam 1-2 saat nişanlımla onu oynayıp kandırıyorum, uykusu gelince Fifa ya devam:):) Kız arkadaşıyla,nişanlısıyla,eşiyle aynı evi paylaşan ve ps3 yüzünden sorun yaşayan herkese şiddetle tavsiye ederim.ayrıca çok ta zevkli bir oyun bazen takılıp saatlerce onu da oynadığım oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.