Şimdi Ara

Oyun seçimi çıkmazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben geçtiğimiz günlerde Darty'den ps3 aldım ve şimdi oyun seçimiyle ilgili kafama takılan birkaç soru var ve ben de burdaki deneyimli arkadaşlardan bilgi almak istedim.Sorularım şunlar:Battlefield Bad Company'yi önerir misiniz?Dirt 2 mi,Motorstorm 2 mi?Sega Rally mi?NBA Live 10 mu Nba 2K10 mu?Uncharted 2 yi hiç görmedim ne tarz bir oyun,önerirmisiniz?Little Big Planet ten memnun kalır mıyım?Lütfen yardım edin adeta çıkmazdayım.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

• direk uncarted 2
  • Battlefield sevmediğim için onu geçiyorum ama sevenleri çok. Online oynayacaksan alıp oynayabilirsin. Online olarak ayrıca CoD MW2'yi de tercih edebilirsin.

Yarış oyunları arasında ise simulasyon seviyorsan Dirt 2 arcade seviyorsan Motorstorm 2'yi al.

Nba Live 10 değil de 2k10'u al basket oyunu seviyorsan.

Uncharted 2'yi zaten kesin al. TPS oyunudur.

Little Big Planet ise eğlenceli bir oyundur almanı tavsiye ederim..
  • Ya Uncharted 2 yi al yada biraz daha bekle Mart'da GowIII ve FFXIII (RPG seviyorsan) cikacak onlar da süper oyun olacak
  • uncarted 2 yi bitirmeyen adama zaten ps3 sahibi demiyolar
  • öncelikle bu oyunların fiyatlarını bilde

uncarted 90 tl en fazla

2k10 69-79 arası

nbA da aynı

bad company 39-49 arası almayını dövüyolar

dirt 2 89

falan
  • Bence saçma bi konu olmuş ..Neden biliyo musun? Benim sevdiğim oyunu sen sevmeyebilirsin . Veya senin sevmediğin oyunu ben sevebilirim...Yani internetten oyunların incelemelerine bak ve beğendiğini al derim sana ben :) Ama illa bi oyun öner dersen..ben Ps 3 üm olsa FİFA 10 alırdım ama bu benim tercihim..Belki sen futbol sevmiyosundur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ucuzlardan başla. Resistance:Fall Of Man, Motorstorm, Heavenly Sword, Metal Gear Solid 4, Uncharted: Drake's Fortune
  • Internetin varsa PSN e uye ol.Tonla demo var indir oyna kendin karar ver.
  • Uncharted 2 yi almazsan PS3ü sat hemen...
    Anlamışlsındır demek istediğimi

Bu arada

KESİNLİKLE Uncharted 2
    DİRT 2
    MotorStorm2

İstersen şu konuma girip oylara bak daha iyi bir fikir oluşur kafanda hangi oyun kaç oy almış bakarsan ona göre bir seçim yapablirisin
  • Uncharted 2 oynamayana kız vermiyorlar
  • Uncharted 2.

Hatta Uncharted 1 de iyi oyundur, uygun fiyata alıp oynayabilirsin Uncharted 2'den önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5vtknmz

Bence saçma bi konu olmuş ..Neden biliyo musun? Benim sevdiğim oyunu sen sevmeyebilirsin . Veya senin sevmediğin oyunu ben sevebilirim...Yani internetten oyunların incelemelerine bak ve beğendiğini al derim sana ben :) Ama illa bi oyun öner dersen..ben Ps 3 üm olsa FİFA 10 alırdım ama bu benim tercihim..Belki sen futbol sevmiyosundur :)

Ben zaten bakalım herkes ne diyor diye açtım konuyu.Sadece herkesin görüşlerini almak için.Evet ben zaten Fifa 10 paketini aldım:)Fifa 10 çok güzel.Bunun dışında yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Şu Uncharted 2 ye baktım.Süpermiş saolun alıyorum onu.PS3Warrior saol senin sayende Battlefield gibi güzel bir oyunu tatmış oldumŞu 2K10 önerin için teşekkürler soulfly...Bluet deneyeceğim demoları

• Benim Tavsiye Ettiklerim Bunlar

Killzone2
    Batman Arksyum
    Metal Gear Solid 4
    GTA 4
    Uncharted 2
    Midnight Club L.A Complete Edition
    Dirt2
    Nba Live 2010
    Nba 2k10
    Assasin Creed 2
    Call of Duty Modern Warfare2
    Fifa 2010

Yakında Çıkacaklar
    Heavy Rain
    God Of War 3
    Gran Turismo 5
    Battlefield Bad Company 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 10 Ocak 2010; 15:44:40 >

• Merhaba Killzone 2 yi de deneyebilirsin o da çok iyi
  • onlinesi skmayan tek oyun little big planet. fiyatı da uygun. al takıl hocam güzel oluyor headset de varsa sohbet ede ede oynarsın cavurlarla :D cocuk oyunu gibi gelyor da başta sonra bi kitliyo adamı başına 3 saat 4 saat bi bakmışım saat geçmiş gitmiş. :D

uncharted 1 2 mutlaka bitirilmesi gereken oyunlar. şaheserler daha dogrusu :D

fpslere alışamadıgım için fps önermicem ama bu alma demek degil.

ben nba 2k10 live ikisinin de demosunu oynadım bana göre degil bu oyunlar sevmedim açıkcası. hangisi diye sorarsan 2k10 offline olarak 1 adım önde. online bilemicem.

futbol oyunu olarak fifayı tavsiye ederim. pes zaten pcde var. fifa pcden cok farklı.

bir de severmisin bilmiyorum ama hergün demosunu 10 kere oynarım. Naruto Ultimate Ninja Storm :D animeyi izliyosan mutlaka al oyna hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufffyusufff

Merhaba Killzone 2 yi de deneyebilirsin o da çok iyi

Evet oyun güzel fakat analogla oynama durumu canımı sıktı sattım ben de:)Bad Company 2 yi biliyorum Slayer Panama Canal Gameplay izlemiştim süperdi.Little Big Planet te güzelmiş doğrusu onu da deneyelim bakalımBir soru daha.Sega Rally Revo güzel mi ve Star Wars Force Unleashed i önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinsalp

Merhaba arkadaşlar.
    Ben geçtiğimiz günlerde Darty'den ps3 aldım ve şimdi oyun seçimiyle ilgili kafama takılan birkaç soru var ve ben de burdaki deneyimli arkadaşlardan bilgi almak istedim.Sorularım şunlar:Battlefield Bad Company'yi önerir misiniz?Dirt 2 mi,Motorstorm 2 mi?Sega Rally mi?NBA Live 10 mu Nba 2K10 mu?Uncharted 2 yi hiç görmedim ne tarz bir oyun,önerirmisiniz?Little Big Planet ten memnun kalır mıyım?Lütfen yardım edin adeta çıkmazdayım.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Bad company'i almanı önerirdim ama zaten 2 martta 2. si çıkıcağı için ne modern warfare 2 ne bad company almanı marta kadar beklemeni tavsiye ederim.

Dirt 2 falan yerine yine martta Gran Turismo 5 gelicek onu beklemeni öneririm.

Little Big Panet'ı sevmeyen görmedim şu ana dek;ön yargılarını kırıp çocuk oyunu demezsen gayet eğlenirsin

Uncharted 2 2009'un en iyi oyunu seçilmiş bir oyun,daha fazla söze gerek var mı?Ama ben olsam onu kiralardım çünkü multiplayer'ının bir Bad company 2 kadar eğlenceli olacağını düşünmüyorum.Single'ını bitirip geri verirsin.

• uncharted 1-2 ve dead space bunları kesin oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: j jdw.dud

quote:

Orijinalden alıntı: yusufffyusufff

Merhaba Killzone 2 yi de deneyebilirsin o da çok iyi

Evet oyun güzel fakat analogla oynama durumu canımı sıktı sattım ben de:)Bad Company 2 yi biliyorum Slayer Panama Canal Gameplay izlemiştim süperdi.Little Big Planet te güzelmiş doğrusu onu da deneyelim bakalımBir soru daha.Sega Rally Revo güzel mi ve Star Wars Force Unleashed i önerir misiniz?

Star Wars'un çılgın bir fanı değilsen asla Force Unleashed oyununa el sürme.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.