Baktım şimdi de 20 kişi çalışıyor havelsan da bunun çoğunluğu ctis değil zaten Bilkentteki master ptogefamaları falann Baya çokmuş cidden Yoksa ben mi yanlış bakıyorum Hangi filtreyi seçmek gerek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oyun sektöründe para var mı yok mu? (2. sayfa)
-
-
23 ctis mezunu vardı okulun tanıtım broşüründe. olm zaten havelsan'da çalışmak isteyen yok ki.
3 üstü ortalama yapsan sen bile girersin oraya
-
Biraz önce en çok orda çalışıyolar diyodun şimdi de orda fazla çalışan yok dyosun bi karar ver
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olm zaten ctis her sene 40-50 mezun veriyor, bu sene kontenjanları arttı. en çok yığılma da havelsan'da işte. neyini anlamıyorsun?
chekich'in ctis mezunları konusunda gördün zaten kimler nerde çalışıyormuş, google, apple, spotify, meta vs.
50-100-300k ile alıyordu bu bölüm, o adamların çoğu bu sıralamaları yapmış. Bir de 5k olan biri ne yapabilir düşün
-
Tamam aga kazansın ama sen oyun sektörüne ilgili bir adamsın belli ki. Ben de öyleyim mesela. Level olsun dergiler olsun aylık alıp eleştirileri okurum hobi olarak. Şimdi senin benim gibi ilgili hevesli adam mobil oyun çıkarıp kendini mutlu mu edecek bu sektörde? Eminim sen de bağımsız oyun geliştiricisi olarak undertale,doki doki,fnaf,oni gibi vurgun oyunlar yapmak isteyeceksin. Kendini tatmin edemedikçe fazla para kazansan ne olur ki? Oyun sektöründe çalışan adam iyi bir iş başarmak ister. Mobilde kıçı sallanan sniper kadın oyunu yapmak istemez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla bilmiyorum açıkçası, ilk amacım sermaye oluşturmak olabilir normal bi işe girerek. Sonra ya kendi işimi kurmaya çalışırım ya da ticaret :D Ama dediğim gibi bir fikrim yok, zaman gösterecek
-
Aga ben tatminiyet duygumu, satın aldığım porsche’nin anahtarı teslim edilirken yaşarım. Yaptığım iş umurumda değil para getirdiği sürece.
-
O zaman bu konuda farklı düşünüyormuşuz aga. Ozmn evet en mantıklı iş mobil oyunlar yapmak olabilir. Saçma para var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı. Ama bunu birinin altında çalışarak yapamazsın, kendi işini kurmak lazım ama kolay işler değil bunlar.
-
Biliyorum, zaten kendi işimi yapmak için bu bölümü seçtim, yazılım sektöründe nispeten daha kolay bu işler yoksa gider itü’de ehb odtü’de makine falan okurdum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel bunun bilincinde olman. Senle aynı fikirdeyim kolaylık açısından, ama rekabet de çok, güzel çevre yapman lazım bu işlere tek girişmek zor. Seninle aynı kafada 3-5 kişi bulursan çok daha iyi olur, ceo'nuz da ben olurum
-
Para için iş yapılmaz, sevdiğin alanı bul ve ona yönel. Sevdiğin alanda iş yaparsan iyi çalışırsın ve diğer insanlardan sivrilirsin, bu sayede zaten iyi para kazanırsın.. Tutkunu bulman gerekli..!
-
trilyon dolarlık şirketin %50'sinden fazlasına sahip kimse yok dünyada, %10-15'ine falan sahip metanın zuckerberg.
-
Aynen öyleymiş yanlış hatırlamışım
-
sen önce üniyi kazan çocuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X