Şimdi Ara

oyun seneryolarına ne kadar önem veriyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Senaryoya önem vermeyecekseniz hic oyalamayın daha mantıklı yada gidip pes NBA tarzi oyunlar oynayın zamaninizida bosuna harcamazsınız
  • Ben single oyun sevenlerdenim, çokta fazla oyun oynayacak zamanım olmuyor zaten. Senaryo, kurgu, atmosfer çok önemlidir. Hikayeyi daha iyi anlayabilmek için eski bile olsa seriyi baştan oynamaya çalışırım. linkin_park20 ın dediği gibi oyun bittikten sonra çeşitli kaynaklardan kaçırdığım detaylara bakarım.

İngilizce bilmeyen arkadaşlar ara videoları atlamasın.Oyuna başlamadan önce oyunun konusunu genel olarak bilsinler. Birkaç bölüm geçtikten sonra geçtikleri o bölümleri anlatan kaynakları takip etsinler.
  • Oyun single ise senaryo en önemli unsurdur.
  • Grafikten daha fazla önemsiyorum.

Hala Super mario oynuyorum.Senaryosu çok acıklı.İnanılmaz bir aşk hikayesi var çünkü.Aynı bossu 7 kere öldürüp hepsinde sahte manitayı kurtarıp pes etmeyip 8.kezde kurtarmak için özveri ile son bölümü oynanılan başka bir oyun ve orjinal senaryo hala yapılmadı.

Şaka bir tarafa Half Life halen vazgeçilmezlerimdendir.
  • Oyuna ne kadar para verirsem o kadar didik didik ederim. Gerçe bf3'ü kardeşlik sistemiyle almamış biriyim ama single hiç sarmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quewre

Oyuna ne kadar para verirsem o kadar didik didik ederim. Gerçe bf3'ü kardeşlik sistemiyle almamış biriyim ama single hiç sarmadı.

ben single bitirmedim zaten direk multi uc3de tam tersi sadece single multi hiç sarmadı
  • Benim ingilizcem iyi düzeyde, Little Big Planetteki bile tüm diyalogları yazıları vs. okurum. İngilizce de böyle gelişiyor aslında. Şu ana kadar senaryosunu anlamadığım bir oyun olmadı, ama kuzenimin İngilizcesi kötü ve ara sahneleri vs. izlemeyi sevmiyor bazıları direk aksiyona dalmak istiyor ama o zamanda hikaye olmadan kaç tane adam vurmuşum ne önemi varki? Gerçi onun durumunun İngilizce bilip bilmemekten kaynaklandığını sanmıyorum kendisi Killzone 3te de ara videoları izlemeyi sevmiyordu mesela. Ama oyun asıl o videolarda şekilleniyor.
  • Bana oyunda asıl zevk veren seneryo.
  • Bir oyunda neyi neden yaptigini bilmiyorsaniz bosuna oynuyorsunuz demektir. Ben bir elimde sozlukle Baldur's Gate oynardim ortaokulda, simdi anadilim gibi konusabiliyorum İngilizce'yi.
  • En önem verdiğim noktadır.. Sonra oynanabilirlilik gelir.. Grafiklerinde çokda büyük bir önemi yoktur benim için..
  • oynanabilirlikle birlikte en çok önem verdiğim şeydir.eğer bir oyunun senaryosu hiç birşey vermiyorsa vur,kır,parçala oluyor geriye kalan.ancak çok sağlam senaryolu oyunlarda gereken değeri buluyor kanımca.senaryo çok önemli
  • hiçbir oyunu sadece mp si için almam single senaryosu benim için çok önemlidir kendimi mutlaka o oyunun içinde hissetmeliyim..

mesela MW3 son sahnesinde adamı öldürüyoruz ve yere çöküyoruz tüm görevlerin ağırılığı üzerimizde o keyif purosunu yaktığında resmen ben içtim ya..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.