Şimdi Ara

Oyun Serisi - Dying Light: Bölüm 1: 'İşi Hallet' Dediler, Geldik (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • inanılmaz sıkıcı olmuş çok gereksiz konuşma var
  • Normalde izlemem oynucağım oyunu ama sunum çok içtendi valla sonuna kadar izledim tebrikler :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 0-12 yaş arası kitleye hitap eden bi yayıncıdanda bu kadar beklenir zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayansame

quote:

Orijinalden alıntı: volkancode

Hoşgeldin..
    Eğer böyle bir inceleme videosunun içeriğine katkıda bulunacaksan.
    öncelikle bir kaç uyarı yapmak isterim...
    İnceleme yapan editörü eleştiremezsin! (sıradan bir editörü eleştirmiyorsun çünkü) eğer eleştiriyorsan, misafir hesaplardan sürekli hakarete kadar giden cevaplara maruz kalırsın.(genelde çocukça kısa yazılar olur, uzun olsa bile hep aynı cümleler vs) Belki senin yorumların beğenilecek ama genelde yalnız kalacaksın. Senin gibi düşünen herkes, bu şekilde topa tutulur. 'Youtube diyecekler, doğallıktan bahsedecekler, televizyon izle bile diyenler çıktı... aslında tek dertleri savunmak, bu ve benzeri konuların koruyucu askerleri olarak, tek bir kötü eleştiriyi bile sonuna kadar savunacaklar(savunurlar). Annesini babasını bu kadar savunmaz ama burada, sana bana gelip demediklerini bırakmayacaklar. Misafirlerin bazı hakarete varan yazılarını nasıl izin verildiğini anlamak isteyeceksin. Ama sürekli msjlarına verilen cevaplar,hep aynı düzeysiz msjlar olacak... Eğer bu yazıları biri okuyup onaylıyorsa, yazıyı yazandan çok izin vereni şikayet etmek isterim ama kime nereye ...

Seninde, bu konuda sana verilen çocuksu cevaplara, Bazen! aynı derecede cevap vermeni de yakıştıramadım.

Not: Konuya gelen ilk misafir msjlarıyla, alıntı yapıp savunan kişilerde,genellikle aynı kişilerdir. (çoçuk!)

10 numara cevap çok beğendim bende aynı fikirdeyim adamın misafir yorumuyla hakaret etmesine onay veriyor ya veren kişidir yada kafasında kendince tatmin olamadığı şizoik fikirlere sahiptir

• berylvenus kullanıcısına yanıt
    Beril çok uzun zamandır takipçinim güzel bir video olmuş tebrikler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.