Şimdi Ara

oyun sitesine yazar aranıyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni açılan oyun sitesi için yazar arıyorum.
    site şu
    www.extraoyuncu.com
    yazar oyun incelemeleri ve haberler yazacak. site her 3 günde bir güncelleniyor.
    becrebilirim dien varsa bu başlık altına mesajlarını brakın msn adresinizide yazmayı unutmayın..

• online oyun mu? flash falan?
    değil galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erman90 -- 5 Temmuz 2007; 18:23:23 >
  • gördüğüm kadarıyla hertürlü oyun ve oyunla ilgili olan şeylerin (ör: playstation, psp vs..) tanıtımı, incelemeler vs...
  • oyun inceleme haber vs. trgamer gibi bişii yani??
  • valla çok isterdim de yapabileceğim tek şey alıntı yapmak. elimden fazlası gelmez maalesef. yani tabiki de alıntı yapılacak ama benim herşeyim alıntı :) olsun dersen yönetici vasfında gelebilirim. niye o kadar yüksek rütbe diceksin. çünkü ben de şu anda bi site yapıyorum. hem o hem o ancak böyle bi rütbeyle yürür. bilmem anlatabildim mi
  • demirkandemir kardeş alıntı yapcaksan bu sadece forum için geçerli. anasayfaya alıntı haber eklemek istemiyorum. ama seni foruma moderator olarak alabilirim istersen ..
  • anladım. sorun değil ama dediğim gibi şu sıralar site hazırlama işiyle uğraştığım için pek vaktim yok. yani var da tabi ki dediğim gibi ancak benim dediğim rütbeyle olur. neyse inşAllah başka biri sana yardımcı olur. kolay gelsin...
  • Site sanki biraz karanlık olmuş..
  • haklısın bana da öyle geldi. ama şimdi konu farklı olduğu için konuyu dğeiştirmek istemedim. site çok koyu. hele bi de forumdaki yazılar minicik. öyle olunca göze pek güzel gelmiyo. ya yazıları 1-2 daha büyüt ki yazılar ortaya çıksın. yada rengi biraz aç
  • onla sorun diil siteye ilgilenecek arkadaş bulunca herşeyi halledecem.. önemli olan içerik??
  • quote:

Orjinalden alıntı: adiyev

onla sorun diil siteye ilgilenecek arkadaş bulunca herşeyi halledecem.. önemli olan içerik??

haklısın tabi. bizimki sadece bi öneriydi. yapcağın tek şey gördüğün her foruma her siteye böyle eleman aradığını belirtmen. ama artık insanlar karşılık bekliyolar. boşuna niye uğraşıyım diyolar haklı olarak. eline bişey geçmediği taktirde pek bişey yapmak isteyen yok. ama gel seni admin yapalım deseler hele bi de iyi bi siteyle reklamlar felan iyi bi geliri varsa havada kaparlar tabi ki.
  • sizi böyle güzel site hazırladıgınız için teşükkürler haber editörü olmak isterimde yeterli vakit ve sık sık elime oyun geçemediği için şimdilik olmayacak tekrar teşekürler
  • ee arkadaşlar yokmu ??
    bu arada yeni sisteme gectim inşallah yazar cıkar aranızdan..
  • ben gelirim adresim burda
    darkelf_428@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.