Şimdi Ara

Oyun Takas Uygulaması Kullanılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 ay boş vaktim var , işe yarayacak bir proje gelistirmek istiyorum basitte olsa .

Uygulama hakkında ;

- Login with facebook,Twitter or Email olacak.
    - Vereceğiniz oyun adı ve karşılığında beklediginiz oyun yada olabilecek oyun listesi ekleme.
    - ilana takas isteği yollama ve yollanan istekler Telefonun Notificationlarında hemen gelecek ,karsiliginda sunulan oyun uygunsa ve adresleri kişi kabul ediyorsa isteği kabul edip telefon numaramı bu kişiye gorunur yap diyecek ve bağlantı hızlıca saglanmıs olacak.
    - uygulama içinde takasci ile özel mesaj ile konusulabilecek.
    - CD nin cizik olmadigna dair video ekleme zorunlu olabilir belki.

# Ek olarak bir sorum var
    - Takas yapacak kişilerin oyunları birbirlerine kargo ile guvenilir olarak yollamasını saglamak ücretli vir servis olarak olmalımı yoksa sadece takas yapcak kişileri bulusturmak yeterli olurmu ?

Eğer gereksiz ise ek özelliği atabilriiz hatta bu işe girişmesemde olabilir , önerileriniz nedir ?

• yapsan elbet kullanılır uygulama geliştirmekle bende uğraşıyorum en azından öğreniyorum.kullanılmasa bile kendin için yap hem burdaki insanlarında kullanacağını düşünüyorum.psn kardeşlik takasını da ekleyebilirsin malum sıkıntı yaşayanlar oluyor
  • Dreazz kullanıcısına yanıt
    Evet bende oyle dusundum peki ozaman baslıyorum bugun, tahmini sürecek olan zaman 1 ay diye hesapladım , psn kardeşliğini arastırıp onuda ekleyebiliriz, bu konu altında önerilerinizi bekliyorum , uygulamada neler olsa bu konuda işe yarar mesela , görüşlerinize göre beraber sekillendirelim 30 gun içinde
  • Kutulu degilde psn hesap takas uzerine yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.