Bildirim
Oyun takaslayacağım fakat..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
vereceği oyun orjinal ise,yani sana vereceği oyunu biyerlerden indiripte dvd ye falan bişeye kayıt etmediyse sanmıyorum bi sorun olacağını sonuça banlanan cfw kullanan makina olur oyun değil..orjinal oyun ise bişey olmaz.. -
oyun orjinal kitapcik falan, sadece oyununu ps3 une kopyalamis -
Benden de burda bir ev kullanıcısı arkadaş rica etti.
Benden 3-5 oyun rica etti,hatır gönül muhabbetine,hdd'ye atıp vereyim diye.Benim de en sinir olduğum şeylerden birisi bu tarz olaylar zaten.
Kendisine, bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu güzel bir dille anlattım.Daha sonra ellerim bomboş şarkısı eşliğinde evinin yolunu tuttu zırbo.
Paran varsa verip alacaksın,yoksa oynama hakkın yok kardeşim.
Sen de,bence inadına cafe işleten akıllıya verme,ne haltı varsa görsün,para kazanmayı biliyor,ama yamuk yoldan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 5 Mayıs 2011; 16:35:02 >
-
sorum olurmu benim acimdan onu soruyorum -
Olmaz benim bildiğim. Zira siz zaten orjinal oyunu alacaksınız elinize. Tek sıkıntısı online kodlu bir oyunsa ve kodu kullanılmışsa o zaman online kullanamazsınız ama onda bile banlanma yapmaz sadece online'a giremezsiniz. -
Tamam teşekkürler. :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X