Şimdi Ara

Oyun tavsiyeniz almak isterim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar msi ge70 apache bilgisayarim var oyun tavsiye edermisin grafiki fln iyi olan)ortacag oyunlarindanda yaArsaniz sevinirim))yorumlar icin simdiden saolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Assassins Creed serisine bakabilirsin oynamadiysan.

• Assasin creed reveletionsu deniyorum suan bi gorevde takildim beyendim iy oyun romb raider nasil?onuda denemek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Alesgeroff

Assasin creed reveletionsu deniyorum suan bi gorevde takildim beyendim iy oyun romb raider nasil?onuda denemek istiyorum

Tomb raider i ben beğendim gayet iyi vereceğin parayı hak ediyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alesgeroff

Arkadaslar msi ge70 apache bilgisayarim var oyun tavsiye edermisin grafiki fln iyi olan)ortacag oyunlarindanda yaArsaniz sevinirim))yorumlar icin simdiden saolun

Dark souls 2 ( sinir hastası olabilirsin , bu oyunu ölmemek için açmayı iki kere düsünenler var ama guzel oyun)
    Witcher 2 assassin of kings ( güzel bir rpg )
    Dishonored ( hayatımda oynadığım en güzel oyunlardandır, kesinlikle tavsiye ederim )
    SKYRIM ( başka söze gerek yok)
    L.A. noire ( rockstar yapmış, açık dünya, dedektiflik, fötr şapka )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ne tür oyun seviyorsun bilmiyoruz bi şey söyle ona göre yorum yapalım. ac serisinde en kötüsü revalations sakın oynamayın. brotherhood oynayın oynayacaksanız.(hikayesinin dedim ) veya ac serisi çok güzeldir tek tek sıraya dizin müthiş keyif alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stadhouder -- 31 Ağustos 2014; 21:23:00 >
  • Mount and Blade serisi
  • Alesgeroff A kullanıcısına yanıt
    Ortaçağ istiyorsan ac serisi güzeldir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.