Arkadaşlar malum yaz sıcaklarından dolayı gündüz evden cıkmak istemiyorum ve beni zevkle kendisine bağlıycak bi online oyun arıyorum seneler önce bu işi ultima online son derece mükemmel yapıyordu ama malum oda sıkıyo artık geçen yaz 1-2 ay wow oynadım ama ondanda hatırlamadıgım nedenlerden dolayı soğumuştum şimdi sizden ricam bana bi oyun tavsiye etmeniz aylık ücretli yada ücretsiz farketmez sadece çocukca bir oyun olmasın yeterli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
Herhangi bir tavsiyesi olan yokmu arkadaşlar?
archlord oynayabilirsin ücretliydi rağbet olmayınca ücretsiz oldu sro oynayabilirsin güzel bi oyun ben sıkıldım ama mesela ark tatilden önce bn mzn olmadan önce 85 lvldi adam bıkmıyordu knight sana biras bebekçe gelebilir benden bu kadar umarım faydalı olmusumdur
Tavsiyelerin için teşekkür ederim.
forever maple story var grafikleri çocukça duruyo ama çocuk oyunu deil ve kasılmak bayaa zor oynamak istersen tanıtım yazısı yazdım oraya bakabilirsin 50 milyon kayıtlı kullanıcısı var ve çoğu yetişkin oyun amele kaynamıyo
Cabal Online yada Florensia Online olabilir.ama florensia online şuanda closed betada...21 temmuzda açılacakmış beklemeye değer bi oyun gibi gözüküyo
Kesinlikle shaiya online boyutu biraz buyuk olabilir ama her kbsi oyuna oynadigina degiyor