Şimdi Ara

Oyun tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Biriktirdiğim paralarla oyun alacağım.Şu an karar verdiğim oyunlar şunlar.Ayrıca sorularım ve oyun tavsiyesi isteğim var.

KONSOL : PS3

-GTA V
    -Watch Dogs
    -Fifa 14
    -NBA 2K14
    -BF4

Sorularım:
    1.Fifa 14 zor bir oyun mu ? Futbol oyunlarına merakım var fakat ilk başta pek araştırmadan pes 12 aldım.Hep kolay modda oynadım.Sizce Fifa 14'e alışır ve kendi kendime öğrenebilir miyim ? Zor diyorlar ama.
    2.BF4 MP sarar mı ? Ve konsolda rahat mıdır alışır mıyım ?
    3.Bu oyunların grafikleri PS3 için nasıl olacaktır ?
    4. BF4 yerine CODG almalımıyım ? MP için alacağım arkadaşlar.
    5.Beyond two souls,thief bu iki oyun sağlam mıdır ? Alınır mı ?

Sizin başka bir oyun öneriniz varsa almak isterim.Şu an piyasadaki en son oyunlar tercihimdir.Fakat güzel fakat eski oyunlar , (eski dediğim 1 yıllık) saran oyunlar varmıdır ? Oyun türü fark etmez.Ayrıca sizce alacağım oyunlar sarar mı ? Hepsi çok güzele benziyor.Alınması gereken oyunları biraz anlatabilirseniz sevinirim.Teşekkürler.

• watch dogs yerine

the last of us ve red dead redemption al pişman olmassın, ayrıca youtube a watch dogs ps3 vs ps4 yaz
  • Cok stealth hastasi değilsen thief alma bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O oyunları Ps4 için alsan tamamda Watch Dogs ps3 de çok kötüymüş öyle deniyor. Bf4 desen zaten sorunlu. Sıkıntı çıkarır sana ps3 de. Bence oynamadıysan ps3'ün exclusive oyunlarına bak. Ben sana şunları öneririm:
    -The Last Of Us
    -God Of War
    -Uncharted 3
    -GTA V
    -Beyond Two Souls
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.