Şimdi Ara

Oyun Tavsiyesi - İstek Konusu [Güncel & Düşük Sistem & Denemeye Değer Oyunlar](REHBER EKLENDİ!) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
2
Favori
76.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • prison tale 2 nasıl bir oyun indirmeye değermi?
  • Bana can sıkmayan bir mmorpg önerin lütfen :)
    aradığım kriterler :
    4 story gibi quest ağırlıklı çok olmasın
    knight gibi pk vs.. olsun ama 30 lvl dada dalabilelim 70 dede 15 lvl dede knight gibi arene arıyorum ama party vs party sistemli veyatta 1 vs 1 sistemli olabilir hepsi olabilir
    grafikler knight gibi olsun mesela ben çok iyi grafik aramam zevk ararım , böyle cix grafikler olsun örnek : itemler +8 parlasın böyle renk renk
    ya w,a,s,d ile kontol edilsin yada mousela mouse dediğim knight taki gibi yoksa silkroad tarzı bir kontol sistemi olmasın
    hack olayları az olan bir sistem olsun örnek: speed hack , attack hack bu şekilde olmasın ama mesela bot olabilir kasmak için :)
    şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brich

Bana can sıkmayan bir mmorpg önerin lütfen :)
    aradığım kriterler :
    knight gibi pk vs.. olsun ama 30 lvl dada dalabilelim 70 dede 15 lvl dede knight gibi arene arıyorum ama party vs party sistemli veyatta 1 vs 1 sistemli olabilir hepsi olabilir
    grafikler knight gibi olsun mesela ben çok iyi grafik aramam zevk ararım , böyle cix grafikler olsun örnek : itemler +8 parlasın böyle renk renk
    ya w,a,s,d ile kontol edilsin yada mousela mouse dediğim knight taki gibi yoksa silkroad tarzı bir kontol sistemi olmasın
    hack olayları az olan bir sistem olsun örnek: speed hack , attack hack bu şekilde olmasın ama mesela bot olabilir kasmak için :)
    şimdiden teşekkürler

Arkadaş sen resmen Knight arıyorsun.
    Adamlar bir oyunun aynısını yapar mı sence?(Özellikler dahil) Tabiki hayır.
    Ama PvP sistemi güzel diye bildiğim Allods ve Aika var. Bir bak istersen.

• tamam o zaman şöyle anlatıyım , w,a,s,d ile kontol edilsin oyun , level kasarken insanı sıkmasın , skiller güzel olsun ama çok değil zırh lar felan cabal türü yada wyd vs.. pvp sistemi olsun en önemlisi bu ? :)
    knightta koxp olaylarından bıktım , 3 yıldır oynuyorum artık başka oyuna geçme zamanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: Brich

Bana can sıkmayan bir mmorpg önerin lütfen :)
    aradığım kriterler :
    şimdiden teşekkürler

Arkadaş sen resmen Knight arıyorsun.
    Adamlar bir oyunun aynısını yapar mı sence?(Özellikler dahil) Tabiki hayır.
    Ama PvP sistemi güzel diye bildiğim Allods ve Aika var. Bir bak istersen.

A
    allodsu oynadım wow clonu ve ingilizce çok istiyor :) ingilizcem o kadar değil ama mesela elitverps mi bi yabancı forumdaki mesajları türkçeye rahat çevirebiliyorum yada k.o daki questleri , demem o ki ingilizcem o kadar iyi değil

• merhaba arkadaşlar ben bir mmorpg arıyorum vuruş sistemi metin2 gibi olsun yani combo şeklinde dier oyunları gibi bi tane vurup durup sonra bitane daha vurmasın(s.u.n online gibi)grafikleri ihtişamlı olsun(zırhlar silahlar fln) oyuncu kitlesi çok olsun birde grafikleri iyi olsun başka bişi istemiyorum bole bi oyun varsa soyleyin ltfnn..
  • quote:

Orijinalden alıntı: punishim

merhaba arkadaşlar ben bir mmorpg arıyorum vuruş sistemi metin2 gibi olsun yani combo şeklinde dier oyunları gibi bi tane vurup durup sonra bitane daha vurmasın(s.u.n online gibi)grafikleri ihtişamlı olsun(zırhlar silahlar fln) oyuncu kitlesi çok olsun birde grafikleri iyi olsun başka bişi istemiyorum bole bi oyun varsa soyleyin ltfnn..

Metin 2 oynamadım ve vuruş sistemine combo şeklinde demişsin.Eğer Knight online'daki gibi bir combo sisteminden bahsetiyorsan öyle bir oyun yok.Silkroad online'daki skill halindeki combo sisteminden söz ediyorsan ve oyuna para yatırabilceksen senin anlattığın ve benim anladığım tarzda Silkroad online var.Ama istiyorsan pvp olarak warhammer'a bak konusu forumda mevcut.
  • Uzun zamandir online dünyasinin içindeyim artik her oyuna baslayip lvl kasip sonradan oyunun can sıkıcı hale gelmesinden sıkıldım.Bana pvp si vede lvl kasarken sıkılmyacagim.Exp rate yuksek(kolay)lvl kasilan Türk Online oyuncu kitlesi olan bir MMORPG önerirmisiniz? (Forumdakilerin Coguna baktim)
  • b2p oyun söyler misin believeme sistemim fazla iyi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` Kağan

b2p oyun söyler misin believeme sistemim fazla iyi değil

Guild Wars
  • Evet onun trial ine sardım şuan ama d&r de sadece faction paketi var diğerlerini nerden temin ederim?
    Diğer sorum ise gw2 ne zaman çıkar?yaklaşık bi tarih var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` Kağan

Evet onun trial ine sardım şuan ama d&r de sadece faction paketi var diğerlerini nerden temin ederim?
    Diğer sorum ise gw2 ne zaman çıkar?yaklaşık bi tarih var mı?

Bence 2011 i kesin görecek. En son necromancer çıkartmışlar profession olarak daha 3 tane duruyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: z3xa

Uzun zamandir online dünyasinin içindeyim artik her oyuna baslayip lvl kasip sonradan oyunun can sıkıcı hale gelmesinden sıkıldım.Bana pvp si vede lvl kasarken sıkılmyacagim.Exp rate yuksek(kolay)lvl kasilan Türk Online oyuncu kitlesi olan bir MMORPG önerirmisiniz? (Forumdakilerin Coguna baktim)

Arkadaşa katılıyorum tek katılmadığım nokta Türk oyuncu kitlesi olmasın mümkünse. Bunları okuduktan sonra aklınıza gelen ilk oyunu yazmayın mümkünse kesin denemişimdir. Böyle arka sayfalarda kalan fazla bilindik olmayan lazım.

Teşekkürler şimdiden...
  • 512 Ram 128 Ekran Kartlı İntel 2.80 İşlemcim var bu sisteme uygun önerebileceğiniz sıkmayacak bir oyun var mı ? Knight Online, Silkroad, Metin2, Gunz falan oynadım
  • rf online a başlamak için güzel bir zaman.oyunun yapımcısı ccr firması türkiye serverını closed beta olarak açtı.ayrıca süper hediyer var.Açık betaya geçildiğinde yeni açtığı karakterini 45. level'a getiren ilk 10 oyuncuya hediye verilecek. Birinciye Sony Vaio dizüstü bilgisayar, ikinci ve üçüncüye Apple iPad, dördüncü ve beşinciye Apple iPhone 3GS, sonraki beş oyuncuyaysa Sony PlayStation 3 verilecek.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_561/tt.htm

http://www.playrf.com.tr/

• Vindictus Online - US - oynamak için proxy gerekiyor, Türk iplerine kapalı.

13.10.2010 da open beta başlıyor güzel bir oyuna benziyor. Özellikle skill efektleri ve ortam etkileşimleri güzel, etrafta ne varsa kırıp dökebiliyorsunuz. Oyun ücretsiz (F2P) olucak.

Yapımcı: Nexon
    Grafik : Yüksek Kalite
    Tür: MMORPG
    EXP Oranı: Orta
    PvP: Arena
    Dosya Boyutu : 2 GB

Vindictus Online Resmi Sitesi

Oyun Tanıtım Videosu (Youtube)

Skiller Üzerine Daha ayrıntılı bir Video

Minimum Sistem İhtiyacı:
    CPU: Single Core 2.4 GHZ
    RAM: 512 MB
    HDD: 5 GB
    Graphics Card: GeForce 5600

Önerilen Sistem:
    CPU: 2.5 GHz Dual Core or better
    RAM: 1024 MB (1GB)
    HDD: 6 GB
    Graphics Card: GeForce 7600+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeerol -- 12 Ekim 2010; 15:28:10 >

• İyi akşamlar... bana online dövüş oyunu lazım... Herhangibi olabilir ama oynaması zevk veren olsun. şimdiden teşekkürler..
  • ultima online gibi savaşın az ticaretin çalışmanın daha önemli olduğu oyun varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: winchester

ultima online gibi savaşın az ticaretin çalışmanın daha önemli olduğu oyun varmıdır

Savaşın az olduguna katılmıyorum Herşey Max. Seviyede =)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: winchester

ultima online gibi savaşın az ticaretin çalışmanın daha önemli olduğu oyun varmıdır

Tam aradığın tarzda mı bilmem ama Pirates Of Burning Sea ye bakabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.