Şimdi Ara

Oyun Tavsiyesi - İstek Konusu [Güncel & Düşük Sistem & Denemeye Değer Oyunlar](REHBER EKLENDİ!) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
672
Cevap
2
Favori
76.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok uzun zaman önce oynamıştım ama grind tabanlı bol kanlı bir oyun,daha iyi oyunlar yok değil(en azından bana göre) ama bunuda oynasan pişman olmazsın
  • Daha iyi oyunlar neler hocam onlarıda deneyeyim
  • Şahsen FTP olarak Runes Of Magic,S.U.N(bir iki kişiyle oynandığı takdirde,yoksa bir süre sonra sıkıyor ) bana daha çok zevk verdi.Eğer bir FTP oyuna başlayacak olsam ben (yanlış hatırlamıyorsam) önümüzdeki hafta FTP modeline geçiş yapacak olan Pirates Of The Burning Sea ye başlarım,Uncharted Waters Online nında güzel olduğu söyleniyor,dediğim gibi bana göre, başkası Requiemdan daha çok zevk alabilir.Requiemda başka oyunlarda olmayan özelliklere sahip güzel bir oyun.

Requiemda benim oynadığım zaman Premium sistemi ve item shop vardı(muhtemelen halada vardır),dolayısıyla para veren/vermeyen ayrımı biraz oyun zevkini bozabiliyordu..
  • Bende düşünüyorum Pirates of Burning Sea ya başlamayı
  • biraz değişik kaçabilir size ama ben oynadıgım oyunun silahlarına cok dikkat ederim özellikle oynadıgım oyunlarda assasian sınıflarına karsı okcudur fln filan.Konuya geleyim böle kaliteli bir oyun mevcutmudur oynayan bilen gören varsa isimlerini yazarsa sevinirim. :D:D Özellikle silah modellemesi gzl olucak yanarlı dönerli bow(ok) lara ayrı bir sempatim var :D şimdiden herkese tşkler saolun varolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenmouse -- 27 Kasım 2010; 5:21:23 >
  • arkadaşlar benim çok güzel bi rpg oyunum var bi göz atın derim geliştirmeye çalışıyom :D
    http://pokemonrpg.yetkinforum.biz/forum.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Arkadaşlar banada şöyle fazla kendine bağlamıcak girip 1-2 saat oynayıp çıkmalık anime tarzı fakat ekran ve klavye kontrolü kolay olan ( misal knight online gibi mouse çevirdikçe ekren dönücek dönecek tek açılı olmucak ) bir oyun önerirseniz sevinirim.

gerçi istek epey eski, yinede paylaşayım. yukarda arkadaş pokemon demiş aklıma geldi. aylardır kendimi kasmadan zewkle oynuyorum. oynamsı çok kolay ve tam tam keyif işi. oyuna bağımlı onbinlerce online playerleri var. download miktarı 9 mb ama oynadıkça bir yandan dl yaparak 1GB nin üstüne çıkıyor. nese uzun konuşmayayım--> https://www.wizard101.com/start eğer fileplanete üye isen burdan başlamak daha garanti--> http://www.fileplanet.com/free-to-play/wizard101/

• Bana fazla karışık olmayan, grafikleri üst düzeyde olan, oynanması zevkli bir oyun önerebilecek var mı? Martial Empires'i sevdim ama daha 5lvl olmadan sıkıldım.
  • Rappelz TR nasıl arkadaşlar deneyen var mı? Bu aralar oyunsuzluktan eskiye dönüyorum sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sniper Rifle

Rappelz TR nasıl arkadaşlar deneyen var mı? Bu aralar oyunsuzluktan eskiye dönüyorum sanırım...

Baya bi oynadım o oyunu.Oyunun shop ta item satışı var.Bunu söylemem yeter heralde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster
    Şahsen FTP olarak Runes Of Magic,S.U.N(bir iki kişiyle oynandığı takdirde,yoksa bir süre sonra sıkıyor ) bana daha çok zevk verdi.Eğer bir FTP oyuna başlayacak olsam ben (yanlış hatırlamıyorsam) önümüzdeki hafta FTP modeline geçiş yapacak olan Pirates Of The Burning Sea ye başlarım,Uncharted Waters Online nında güzel olduğu söyleniyor,dediğim gibi bana göre, başkası Requiemdan daha çok zevk alabilir.Requiemda başka oyunlarda olmayan özelliklere sahip güzel bir oyun.

Requiemda benim oynadığım zaman Premium sistemi ve item shop vardı(muhtemelen halada vardır),dolayısıyla para veren/vermeyen ayrımı biraz oyun zevkini bozabiliyordu..

Alakası yok. Oyun, Requiem: Memento Mori olduktan sonra çok değişti. İtem Mall'ın hiçbir etkisi yok. İtem Mall'da satılan itemler(elbise, karakter isim değiştirme, 1 saatlik %30 daha fazla exp, binek hayvan vs.) ve bunların hepsi 1 aylık süreli. Yani İtem Mall = 0 :) Ben şuan oynuyorum. Tavsiye ederim. çünkü atmosferi, eşi benzeri olmayan bir oyun...

• legends of edda kötü bir oyun mu videolarını izledim de tavsiyeleriniz nelerdir pvp sistemi nasıldır?
  • Bana hala bir oyun öneren olmadı. Questin az olduğu çoğu zaman farming yaparak kastığımız ya da teamin büyük katkısı olan item shop v.b gibi para oyunu olmayan grafikleri güzel yürüme animasyonları v.s güzel olan karakterlerin odun gibi hareket etmediği grafikleri güzel yaş sınırı yüksek olan mmorpg bir oyun arıyorum. Conquer Online oynayan var mı aranızda? Onun 3 boyutlusu daha güzel grafiklisi olsun kısaca sonradan paraya döndü oyun o yüzden bıraktım.
  • birkaçgündür oyun arıyorum fakat bıraktığım dofusa tekrar dönmeye karar verdim 4. bırakışımdı ama olmadı 6 yıldır oynadım bu oyunu serverında saygınlık sahibi olduğum tek oyun zaten çok iyi konumdayım 200 level 199 level 193 level 3 farklı acc var dofus turn based olmasından dolayı biraz gerilere düştü ama turn based sevenlere şiddetle tavsiemdir

hernekadar p2p olsada oyuna gelen yeni sistemle oyun içi paralarıyla p2p alabiliyorsunuz bende bundan dolayı 5 aydır p2p olmak için para vermiyorum öyle uçuk rakamlarda değil bunlar

oyunda 12 farklı class var 13.sü de bikaç gün sonra geliyor her bir sınıf diğeriyle alakasız tamamen bağımsız ve her bir clasında elementlere göre birkaç çeşidi var örneğin x sınıfının str agi int cha türleri olabiliyor buda 30-40 farklı türde karakter oluyor

oyunda 20nin üzerinde meslek var bunlar biraz sabır gerektirenler ama sabır gerektirmeyenleri de var yeni başlayanlar için kasması kolay getirisi düşük düzeyde ama hiç bitmeyen sürekli piyasası dönen meslekler var meslekler de level sistemine dayalı 1-100 arası level arrtıkça kazanç artıyor

pvp sistemi gayet güzel bonta-brak şeklinde iyi-kötü sistemine dayalı pvp..aktif edersen karşı aligment a sahip +-20 level civarındakilerle pvp yapabiliyorsun istedğin an istediğin yerde..yada sen bulmak istemiyorsan npc var ona gidiyorsun o seni otomatik eşliyor ve scroll veriyor düşmanını nerde bulacağını gösteren..sadece pvp yaparak level kasabilirsiniz para kazanabilirsiniz ama gayet sağlam item buildi istiyor sadece bu yönde gitmek isteyenler için...

oyunda pet ve mount sistemi mevcut ama bunlar ikiye ayrılıyor:
    1) item olan petler: bunlar item gibidir sadece size stat verir hiçbir şekilde savaşta işine yaramazlar fakat verdikleri statslar gayet ciddi derecede önemli olabiliyor..
    2) skill olan petler: bunlar sizin bellli levelde kazandığınız skillerdir savaşlarda summon yaparsınız her classta vardır en az bir summon tamamen skilleri summon olan classlarda vardır bunların kontrolu size ait değildir sadece summon yaparsınız oda gerekeni yapar (oyunun güzelliği summonlar herzaman kafanızdaki hareketleri yaparlar yani sizin için en doğru hareketi yparlar)

oyundan söyleyebileceklerim bunlar bir deneyin derim

• Merhabalar

Uzun yıllardır mmorpg turunde bır cok oyun oynadım son 1 saattırde bu baslıktakı tum cevapları okudum.Uzun süredir aradığım sey ise lvl 1 den itibaren pvp olan bir oyun boyut grafık ucret farketmez tek ıstedıgım pvp yaparak exp kasmak ıtem kasmak uzun yıllar boyunca ultıma oynadım sanırım baska oyunlar benı pvp konusunda tatmın etmıyor şimdiden tesekkurler ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fehmisualp

Merhabalar

Uzun yıllardır mmorpg turunde bır cok oyun oynadım son 1 saattırde bu baslıktakı tum cevapları okudum.Uzun süredir aradığım sey ise lvl 1 den itibaren pvp olan bir oyun boyut grafık ucret farketmez tek ıstedıgım pvp yaparak exp kasmak ıtem kasmak uzun yıllar boyunca ultıma oynadım sanırım baska oyunlar benı pvp konusunda tatmın etmıyor şimdiden tesekkurler ..

1 lvl değilde 20 lvl dersen global agenda var.20 lvl den sonra ister pvp ister pve olarak kasabiliyorsun.pvp de bir görev veriliyor örneğin bir bölgeyi belirli bir süre karşı takımdan koruma gibi.Eğer başarılı olunursa iyi exp ve item kazanma şansı oluyor.Sonuçta pvp yaparak exp ve item kasıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Beates

quote:

Orijinalden alıntı: fehmisualp

Merhabalar

1 lvl değilde 20 lvl dersen global agenda var.20 lvl den sonra ister pvp ister pve olarak kasabiliyorsun.pvp de bir görev veriliyor örneğin bir bölgeyi belirli bir süre karşı takımdan koruma gibi.Eğer başarılı olunursa iyi exp ve item kazanma şansı oluyor.Sonuçta pvp yaparak exp ve item kasıyorsun

10 veya 15 leveldi o hatirladigim kadariyla.

Soruyu soran arkadas;
    Guild Wars, Warhammer Online. Eger 25 e kadar beklersen Aion.

• Evet 10 da olabilir hatırlamıyorum tam warhammer da güzel.Onda daha erken baslıyo pvp
  • quote:

Orijinalden alıntı: starshiptrooper

Türk MMORPGsi var mı? Yani Türkiye'den bir firmanın geliştirdiği?..

Yeni RF Online Türkiye açılcak onu bekliyorum.(offical tadında private)
    http://www.ankarabase.com/TRFO/
    RF Online hakkında her türlü bilgi TIKLA!

• Oyunda çok zaman geçirenin kazandığı bir oyun arıyorum.
    Mesela metin2 de sabahları erkenden kalkar metin taşı keserdim ve oyunun en güzel yanı buydu.
    Karahanda yine sabah kalkar harita bossu keserdim bu da çok güzeldi.
    Başka oyunlarda buna pek rastlayamadım ama oyuncusu az olmayan bu tür bir oyun arıyorum.
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.