Şimdi Ara

Oyun Tavsiyesi - İstek Konusu [Güncel & Düşük Sistem & Denemeye Değer Oyunlar](REHBER EKLENDİ!) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
2
Favori
76.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafikleri en iyi F2P mmorpg oyun arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Oyunda çok zaman geçirenin kazandığı bir oyun arıyorum.
    Mesela metin2 de sabahları erkenden kalkar metin taşı keserdim ve oyunun en güzel yanı buydu.
    Karahanda yine sabah kalkar harita bossu keserdim bu da çok güzeldi.
    Başka oyunlarda buna pek rastlayamadım ama oyuncusu az olmayan bu tür bir oyun arıyorum.
    Teşekkürler.

Tavsiyem Maestia ya da Martial Empires

Evet grafikleri güzel olan quest az olan hep farming yaparak kastığımız bir oyun yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

quote:

Mesela metin2 de sabahları erkenden kalkar metin taşı keserdim ve oyunun en güzel yanı buydu.
    Başka oyunlarda buna pek rastlayamadım ama oyuncusu az olmayan bu tür bir oyun arıyorum.
    Teşekkürler.

Tavsiyem Maestia ya da Martial Empires

Evet grafikleri güzel olan quest az olan hep farming yaparak kastığımız bir oyun yok mu?

Dediğin oyunlarda benim istediğim ne var merak ettim? İkisi de gayet berbat oyunlar.

• Bedava oyunlar bukadar oluyor.Ozaman basın parayı,Aion,warhammer gibi oyunlar oynayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 22 Aralık 2010; 18:20:25 >
  • millet bi oyun arıyorum non-target olcak bole atlamalı zıplamalı olsun bol ekşınlı S4 League tarzı olcak ama hack içermemesi cok iyi olur sistemim düsük biraz 1gbram 512mb ekran kartı var S4 League oynadım 3 kez ban yedim saçma bi sistemi var adamlar hack açıyo banlamıyolar 4 kez video cekip yolladım aynı adamı 4 kez cektim 1 kez banlandı farklı bi hesap acıp gerigeldi bi ip ban atmıyolar hackerlara ama hack kullananlara küfrdicen sınırsız ban yiyoruz olabildigince sinirlenmmye calısıyorum bi zaman sona cok sinir ediyolar adamı sword mach a adamlar silahla giriyolar yok ucma skilini kullanıyolar normal oyunda oyunda olmayan bi silahı kullanıyolar bomba atan silah falan yapıyolar yazı biraz uzun oldu ama biraz asırı kaçtı isin kısası yukarda belirttigim tarz bi oyun arıyorum
  • arkadaşlar bende birçok oyun oynadım. ilk oyunum metin2ydi(ama çok eski zamanlar daha oyun türkiyede yeni çıkmıştı)sonra ortam bozunca bıraktım. ondan sonra pek çok oyun denedim neredeyse bütün türkçe oyunları ve pek çok ingilizce oyunu(perfect world oyunlarını-cabal-rohan-sun-allods-aika-9dragons-rf ve hatırlamadığım birçok oyun) ama aradığımı bi türlü bulamadım. benim oyunda istediğim özellikler

1)oynanışı zevkli olsun.(oynanışa çok önem veriyorum hatta tüm bu oyunları bu yüzden bıraktım gibi. ben kasarken hızlı-doğru skill atmanın ne bilim çeşitli yenme yollarının bulunduğu bir oyun istiyorum öyle adama tıkla bi o vursun bi ben tarzı oyunlar istemiyorum. kasarken biraz yeteneğe bağlı olsun biraz aksiyonlu olsun vs. zaten metin2 oynama sebebimde buydu. oyunda gerçekten doğru zamanda doğru skilleri kullanmak vs. çok önemliydi.ayrıca o 30-40 kişiyi toplayıp da kesmek falan çok zevkliydi. yani bu tarz bi oyun lursa tadından yenmez

2)zindan, event vs. uygulamalar olsun

3)grafik pek önemli deil çok güzel olmasına gerek yok yeterki oynarken zevk versin

4)pvp de önemli deil. normal düzeyde olursa yeter. zaten daha çok pve takılacağım bir oyun olursa daha iyi

5)questler falan çok olmazsa iyi olur. her levelde 5 questli oyunlar falan istemiyorum. az olsun öz olsun.

6)bide oyuncu kitlesinin fazla olduğu bir oyun arıyorum.

şimdiden teşekkürler

• Beyler Bana PVE'si attle Of The İmmortals Tarzı Oyun Söylermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

Beyler Bana PVE'si attle Of The İmmortals Tarzı Oyun Söylermisiniz

Loong Online BOİ'nin aynısı diyebilirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aseref

Beyler Bana PVE'si attle Of The İmmortals Tarzı Oyun Söylermisiniz

Loong Online BOİ'nin aynısı diyebilirim.

Loong Ayrı BOI Ayrı Tarz.Ben BOI Ye Benzer Oyun Soruyorum
  • Arkadaşlar bana bi tane Non-Target önerin. Oynanış sıkmasın. W3K ve DDO dışında bişey olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 25 Aralık 2010; 18:16:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: starshiptrooper

Divine Souls var non target.

Vindictus'un da non target olması lazım. Proxy ayarı yaparak oynayabilirsin.

Land of Chaos da non target olabilir.

Screen shotlardan söylüyorum bunları ama. Hiçbirini oynamadım daha.

Hocam Land of Chaos'u hatırlattığın için sağol onu denicektim ama pc kaldırmıyodu yeni pcyle bu oyunları oynicam artık.
  • beyler Orc Elf Irkları Olan oyunlar Allods tarzında bi tavsiyede bulanabılırmısınz?
  • Ücretsiz oyunlardan birşeyler beklemeyin arkadaşlar.
    Vericeksiniz her ay 25 30 TL paşalar gibi oyun oynayacaksınız.Veya Guild Wars alıp 1 kere para ödeyeceksiniz.

quote:

Teşekkürler.

Çok zaman geçireceğin oyun kesinlikle Hero Online Turkiye'dir.
    Hero online den zor bir oyun şu ana kadar ben görmedim.
  • 1- Kapsamlı build yapılandırmanın olduğu
    2- Türk oyuncularının olduğu
    3- Pvp nin nirvanaya ulaştığı

Bir oyun arıyorum

Varmı önerebilicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

1- Kapsamlı build yapılandırmanın olduğu

Bir oyun arıyorum

Varmı önerebilicek

http://legendarychampions.aeriagames.com/

Pvp si geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

1- Kapsamlı build yapılandırmanın olduğu

Bir oyun arıyorum

Varmı önerebilicek

Rift'e bekleriz
  • flyff indircem turk guıld varmı ?
    oyunu hala oynuyan varmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burgerkral

flyff indircem turk guıld varmı ?
    oyunu hala oynuyan varmı ??

bende şimdi indiriyorum beraber oynarız bende başlıyacam

talisman - shaiya - rakion - flyff oyunlarında benle oynayacak var mı 4 oyunuda indiriyorum şimdi
  • Beyler pvpsi iyi ,zor kasılmayan ,türklerin fazla olduğu bir oyun önerirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Joe_ -- 8 Ocak 2011; 13:37:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Joe_

Beyler pvpsi iyi ,zor kasılmayan ,türklerin fazla olduğu bir oyun önerirmisiniz

Legendary champions
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.