Şimdi Ara

Oyun Tavsiyesi - İstek Konusu [Güncel & Düşük Sistem & Denemeye Değer Oyunlar](REHBER EKLENDİ!) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
2
Favori
76.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada o guild wars 2 commando official trailer 1 nisan şakasıydı ekleme yapayım bilmeyenler yanlış tanıyabilir oyunu :)
  • Ruins Of War : www.ruinsofwar.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkers -- 29 Eylül 2011; 16:21:11 >

• bana League of Legends yarzi bişey önerirmisiniz League of legendsi herkese öneririm :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch1nexta

bana League of Legends yarzi bişey önerirmisiniz League of legendsi herkese öneririm :D

Rise of immortals.
  • Arkadaşlar oyun arıyorum ;

Paralı parasız fark etmez ,

Tek şartım bağımlılık yapsın yeter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

Arkadaşlar oyun arıyorum ;

Paralı parasız fark etmez ,

Tek şartım bağımlılık yapsın yeter...

Warhammer Online.
  • MMORPG oyun arıyorum arkadaşlar . Kasmak zor olmasın ve kısa sürede çözebileceğim oyun olsun.Metin2 falan önermeyin lütfen.Knight Online , Silkroad Online oynadım bunların dışında olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

MMORPG oyun arıyorum arkadaşlar . Kasmak zor olmasın ve kısa sürede çözebileceğim oyun olsun.Metin2 falan önermeyin lütfen.Knight Online , Silkroad Online oynadım bunların dışında olursa sevinirim

Aeria games'in oyunlarına bir bak.
  • MMORTS oyunu önerebilecek varmı kolay kavrayabileceğim. Ordu falan kurmalı yada en azından 3-4 tane askerin olucak onlarla beraber gideceksin falan :) O tarz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LebEns53

MMORTS oyunu önerebilecek varmı kolay kavrayabileceğim. Ordu falan kurmalı yada en azından 3-4 tane askerin olucak onlarla beraber gideceksin falan :) O tarz yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

quote:

Orijinalden alıntı: LebEns53

MMORTS oyunu önerebilecek varmı kolay kavrayabileceğim. Ordu falan kurmalı yada en azından 3-4 tane askerin olucak onlarla beraber gideceksin falan :) O tarz yani.

Teşekkürler. Denemiştim bu oyunu bidaha yüklerim birazdan :) Başka varsa alabilirim fikirlerinizi :P

• "Kingdom of under fire 2" var, hiç denemedim nasıl bişey bilmiyorum da ama bi bak sen ilginç bişeye benziyor. Total War'ın savaşlarının 3ps. konseptine uyarlanmış hali gibi..
    Oynayan varsa anlatabilir
  • arkadaşlar ilk olarak benim oynadığım oyunlar KO lineage2 silkroad ve aion

Knight Online: 2 düşman ırk var dünyaları farklı ve ortak bir PVP dünyası mevcut ara sıra savaşlar olmakta kazanan taraf diğer ırkın dünyasını kısa süre için istila edebilmekte KS çok PK yok. yeni başlayanların pek şansı yok ve aynı ırktan biri size musallat olursa anca küfredersiniz başka birşey yapamazsınız.

Silkroad: genel olarak claslar aynı ama oyun adı üstünde baharat yolu ve hikayesini oyunculara yaşattırıyor. efecktler güzel ücreti karşılığında XP rate arttırma gibi ekstra özellikler kullanılabiliyor. benim en sevdiğim yanı PK (Player Killer) yapabiliyorsunuz ayrıca değişik roller de mevcut Thief olabilir veya kervanlar düzenleyebilirsiniz.

Lineage2 genel classlar bu oyundada mevcut ama private serverlardan uzak durmanızı tavsiye ederim hepsinde olduğu gibi donate olayı yüzünden. PK imkanı var eğer oynadığınız serverda boot olayı var ise diğer charlardan buff alma ve kendi kendinize yetebilme imkanınız var. ayrıca clan olayı çok iyi dizayn edilmiş. clan seviyesine göre(ayrı clan questleri mevcut) ayrı passive bufflarınız mevcut. clanlara kalelere savaş ilan edebiliyorsunuz. Düşman clandan bi oyuncu öldürdüğünüzde PK söz konusu değil. ama diyelim lvl kasarken biri gelip sizin XP nize ortak olmaya çalışıyor ekstra mob çekerek sizi öldürmeye çalışıyor, sizde o adamı oracıkta PK layabiliyorsunuz:)) en sevdiğim özellik. tabi pk olarak ölürseniz item düşürme riski mevcut o yüzden dikkatli olmak lazım:) siege yani kale savaşları favorilerim. alliance kurup 2-3 clan ortak olarak ta haraket edebiliyorsunuz. tabi her oyundaki Bosslar mevcut ve iyi bosslardan önce siege seviyesinde pvp ler yaşanabiliyor buda ayrı bir güzellik.

Aion Online genel olarak mantık KO tarzı 2 ırk farklı dünyalarda abyss die ortak savaş alanı var ekstrası olarak ara sıra dünyalar arası lvl kısıtlı gateler ortaya çıkıyor tabi bunlarla ilgili questlerde mevcut. savaşlar bütün abyss i kapsıyor aşırı yoğunluk olduğu zaman bilgisayarınızın ne kadar iyi olduğunun bi önemi kalmıyor:/
    güzel questler mevcut. yardım imkansıza yakın herkez kendisi uğraşmak zorunda birşeyleri yapabilmek için. uzun süre online olmalı ve lvl göre party questlerini sık sık yapmalısınız.

• Bugün yeni başladığım Fetih Online'ı öneririm ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azamidev

Bugün yeni başladığım Fetih Online'ı öneririm ben.

neyi duymadım! bari cin aliyi tavsiye edeydin :))
  • Merhaba arkadaslar,

Tekrar mmorpg oynamak istiyorum. lakin arastirmalarim sonucunda istedigim oyunu bir turlu bulamadim.

- oyun icinde ticaret yapabilecegim.
    - hile olmayacak
    - guzel bir pvp sistemi olmali
    - kaliteli olsun istiyorum paytoplay olabilir.

yardimci olacak herkese tesekkurler.
  • DRAGONA GLOBAL deneyin arkadaşlar
  • Online silah oyunlarını çok seviyorum.O yüzden bana böyle güzel görüntülü sıkılmayacağım bir oyun tavsiye edermisiniz?
  • ben zu onlne tarzı oyun arıyorum. Level seviyesi yüksek zevkli. Grafikleri biraz anime gibi olsun. Allods ve heroyu önermeyin onları denedim zu online'daki kadar zevk alamadım
  • Arkadaşlar tek istediğim pvpsi güzel olan bir mmorpg.
    Odun gibi vurmayacak adam akıcı olucak oyun.
    Denediğim oyunlar ;
    Knight online(en çok beğendiğimdir pvp açısından ama artık çoluk çocuk)
    Silkroad online,Allods,Shaiya,Forsakia,Rappelz,Loco,4story,Talisman online
    ,Son destan,Dragon nest,Hero online
    Bunlar dışında olacak ve ücretsiz olacak.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaraki Kenpachi -- 15 Ocak 2012; 17:54:47 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.