Şimdi Ara

Oyun Tavsiyesi İstekleri Başlığı(Xbox 360) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
8.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne yani adam orjinal oynamıyo diye tavsiye demi istemeyecek mi ? Demogoji yapmaktan baska bi şey yapmıyorsunuz. Burası forum adam tavsiye istemiş tutmuş bi kişi vay efendim orjinal kullanmıyosan falan filan. Ya elinize bi şey geçiyo mu boyle agresif davranınca çocukca buluyorum bu tavırları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecelnico

ne yani adam orjinal oynamıyo diye tavsiye demi istemeyecek mi ? Demogoji yapmaktan baska bi şey yapmıyorsunuz. Burası forum adam tavsiye istemiş tutmuş bi kişi vay efendim orjinal kullanmıyosan falan filan. Ya elinize bi şey geçiyo mu boyle agresif davranınca çocukca buluyorum bu tavırları.

Kusura bakma ama bana da senin gibi hemen savunmaya geçenler garip geliyor.Savunulacak birşeyi yok arkadaşlar kopyanın,panik yapmayın bu kadar.İndirin oynayın işte,abartmaya gerek yok.Kimse şikayet etmiyor sizi.Ama izin verin de fikirlerimizi söyleyelim.Hem "çocukça tavır" gibi amiyane tabirler de kullanmıyoruz

Saygılar...

• savunma sözlüğü aç incele bi istersen anlamını. Demekki sen saldırdıgını düşünüyosunki savunma olarak düşünüyosun (!) Burdaki arkadaş oyun konusunda tavsiye istemiş, orjinal kopya yorumları alalım dememiş (!) Hele bi de boyle panik, endişe gibi terimler kullanmıyo musunuz (!) Neyin endişesi . Endişe hangi durumlarda edilir(!) düşünmek lazım düşünmek (!) Bırakın arkadaşlar artık şunları aşın aşın.

Saygılar...

Burası bilgi paylaşım platformu eleştiri platformu değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 17 Temmuz 2009; 20:28:53 >
  • Keşke Xbox 360'ı hiç kırılmasaydıda başarısını kopya gölgelemeseydi.Ben bu konuyu durmadan oyun tavsiyesi başlıkları açılmasını engellemek amacıyla açtım lütfen konunun dışına geçmeyelim.Hepinize iyi oyunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

quote:

Orjinalden alıntı: YeeHaw

dinazor biçmek isteyenler için 10 üzerinden 7,5 luk zevkli shooter TUROK önerimdir

Dinazor oyunu istiyorsan, kesinlikle Doritos'un LIVE'da bedavaya indirilebilir oyununu öneririm. Harika bi oyundur ve tüm oyun sitelerden tam puan almıştır.

Kesinlikle denemelisin. Orjinal'de alabilirsin istersen full sürümünü.

teşekkür ettim

quote:

Orjinalden alıntı: chetaci

Keşke Xbox 360'ı hiç kırılmasaydıda başarısını kopya gölgelemeseydi.Ben bu konuyu durmadan oyun tavsiyesi başlıkları açılmasını engellemek amacıyla açtım lütfen konunun dışına geçmeyelim.Hepinize iyi oyunlar...

bence istese microsoft önüne geçebilirdi gibime geliyo

ayrıca öyle veya böyle,doğruya doğru orijinal oyun almak istemiyenlerin de ps3 karşısında 360ı seçmesine bi neden oldu

yani belki ms oyundan daha çok para kazanabilirdi ama konsoldan belki de daha daha çok kazandı kopya vesilesiyle ve ps3te kopya olmamasıyla

• Niye kimse mirrors edgeyi konusmuyor xD

Soyle CoD gibi surukleyici fps ariyorum tavsiyeleriniz neler Rainbow six vegas dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kero99

Niye kimse mirrors edgeyi konusmuyor xD

Ben konuşayım 3 kere bitirdim kendisini,hayatımın en iyi 5 FPS si dersem,Mirrors Edge kesinlikle bu 5 içinde olur.Müzikler mi grafiklerimi yoksa silah kullanmadan bitirebilmek gibi bütün klişeleri yıkan oynanışınımı söylesem bilemiyorum.First Person olması oyunun ayrı bi güzelliği,sanki biz atlıyormuşuz hissini verdiği için ellerim terliyordu oynarken...

Eğer kafanızda silahsız FPS mi olur düşüncesi varsa zaten kesinlikle bulaşmayın size göre değil ama ben farklı bişey arıyorum yetti onu bunu öldürdüğümüz derseniz mükemmel bir deneyim yaşarsınız...

Bu arada Rainbow six vegas ve 2. oyununu oynamadıysan ben Xbox kulanıyorum demeXBoxın en sağlam oyunlarından bi tanesidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 23 Temmuz 2009; 14:21:28 >

• fear 2
    condemned 2
    red faction
    the darkness

bu oyunlardan onceliği hangisine vermeliyim sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

fear 2
    condemned 2
    red faction
    the darkness

bu oyunlardan onceliği hangisine vermeliyim sizce

fps ve bol kan seviyorsan condemned 2.

değişik birşeyler arıyorsan red faction
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

Orijinalden alıntı: kero99

Niye kimse mirrors edgeyi konusmuyor xD

Ben konuşayım 3 kere bitirdim kendisini,hayatımın en iyi 5 FPS si dersem,Mirrors Edge kesinlikle bu 5 içinde olur.Müzikler mi grafiklerimi yoksa silah kullanmadan bitirebilmek gibi bütün klişeleri yıkan oynanışınımı söylesem bilemiyorum.First Person olması oyunun ayrı bi güzelliği,sanki biz atlıyormuşuz hissini verdiği için ellerim terliyordu oynarken...

Eğer kafanızda silahsız FPS mi olur düşüncesi varsa zaten kesinlikle bulaşmayın size göre değil ama ben farklı bişey arıyorum yetti onu bunu öldürdüğümüz derseniz mükemmel bir deneyim yaşarsınız...

Bu arada Rainbow six vegas ve 2. oyununu oynamadıysan ben Xbox kulanıyorum demeXBoxın en sağlam oyunlarından bi tanesidir..

teşekkürler önerilerini değerlendireceğim :D peki mirrors edge gibi silahsız fps var mı? Pardon Fp :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K U N -- 23 Temmuz 2009; 23:00:43 >

• Başka silahsız FPS hatırlayamayacağım zaten silahsız FPS mi olur

Ama RPG yönü ağır basam 2 muhteşem FPS var OBLİVİON ve FALLOUT 3
  • quote:

Başka silahsız FPS hatırlayamayacağım zaten silahsız FPS mi olur

Ama RPG yönü ağır basam 2 muhteşem FPS var OBLİVİON ve FALLOUT 3

FPS değil de FP olarak yani :D:D neyse şöyle bir liste yaptım

Rainbow Six Vegas
    Rainbow Six Vegas 2
    Left 4 Dead
    GTA ek paket
    Battlefield 1943
    Prototype
    Half life 2
    Fallout 3

• İlginç ama güzel bi liste GTAnın ek paketi orinalinden daha iyidir,önceliğin olsun

Oynamadıysan taktiksel FPSnin ender örneklerinden GHOST RECONda mükemmeldir,hem 1.si hem 2.si hatta 1.si 2.sinden daha güzeldir.Özellikle GHOST RECONdaki patlamalar Xboxın başka hiçbir oyununda yoktur,araba patladığında resmen Tv sarsılır...
  • şu OBLİVİON nasıl oynamaya değermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogush815

şu OBLİVİON nasıl oynamaya değermi

evet detaylı bir oyun.Aldığı puanlar yüksek zaten.
  • hacam bi kaç oyun daha soracam
    quake wars
    saints row 2
    hawx

bunların senaryoları falan nasıl oynmaya değermi
  • quote:

İlginç ama güzel bi liste GTAnın ek paketi orinalinden daha iyidir,önceliğin olsun

Oynamadıysan taktiksel FPSnin ender örneklerinden GHOST RECONda mükemmeldir,hem 1.si hem 2.si hatta 1.si 2.sinden daha güzeldir.Özellikle GHOST RECONdaki patlamalar Xboxın başka hiçbir oyununda yoktur,araba patladığında resmen Tv sarsılır...

valla inanmazsın ama en sevmediği oyunlar taktik fps leridir.2. dünya savaşı oyunlarının fanı olmama rağmen taktik olduğu Brothers in arms dan hiç zevk almadım

• bu hafta kardesim ingiltereden oyun gondericek 5,6 oyun istemeyi dusunuyorum

gta 4, street fighter iv, gears of war 2, battlefield: bad company

baska hangi Oyunlari istemeliyim

xbox da single takilmayi sevmiyorum multiplayer hastasiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

bu hafta kardesim ingiltereden oyun gondericek 5,6 oyun istemeyi dusunuyorum

Call of Duty'nin son oyunu,fifa 09,call of juarez:bib,rainbow six vegas 2,graw 2 multiplayer olarak çok oynanan oyunlardan bir kaçı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chetaci

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

bu hafta kardesim ingiltereden oyun gondericek 5,6 oyun istemeyi dusunuyorum

Call of Duty'nin son oyunu,fifa 09,call of juarez:bib,rainbow six vegas 2,graw 2 multiplayer olarak çok oynanan oyunlardan bir kaçı...

yeni cikan oyunlari zaten alicam [ fifa 10,nba 2k10,nfs shfit ,forza 3 , mw 2]

simdi raindow six vegas 2 hala oynaniyor mu cikali uzun zaman oldu ? liveda eski oyunlar Oynaniliyor Mu ?? serverlar dolu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 1 Ağustos 2009; 15:41:33 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.