Şimdi Ara

Oyun Tavsiyesi İstekleri Başlığı(Xbox 360) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
8.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet sonunda makineye fw attırdım ve top spin 3 ile virtua tennis 2009 farkını görebildim.

Bana göre Virtua Tennis çok daha eğlenceli, oynaması daha rahat ve grafikleri göze daha hoş ama profosyonel bir tenis oyunu için Top Spin derim.

Ben genelde arkadaşlarım ile oynayacağımdan dolayı Virtua Tennis kesinlikle benim tercihim.

quote:

Beyler Annem ile nasıl bir oyun oynayabiliriz...Tenis dövüş hangisi gider...Annemle yani bir bayanla...Olmadı kız arkadasımda geliyor eve ne oynayabiliriz

bu arada sizede kesinlikle virtua tenis 2009 öneririm, oynaması çok daha kolay.
  • teşekkürler deneyelim bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussam

Beyler Annem ile nasıl bir oyun oynayabiliriz...Tenis dövüş hangisi gider...Annemle yani bir bayanla...Olmadı kız arkadasımda geliyor eve ne oynayabiliriz

Virtua Tennis
  • bu arada eğlenceli dakikalar için street fighter 4 i de alabilirsin
  • Arkadşalar 10 adet oyun almak istiyorum ama nerden alabilirim? Bide GTA4 yeni bitti bunun gibi eğlencileri bu tarz başka hangi oyunlar var ?
  • gta iv tarzı olarak prototyp ve red faction guerilla tavsiye ederim ikiside mukemmel bence.
  • Peki oyunları nerden alabilirim ? Biri p.m ile yardımcı olursa sevinirim...
  • SAINTS ROW 2
    gta ya en çok benzeyen oyundur
    ve daha eğlenceli ve esprilidir
    ama bendeki ilk checkpointte takılıp iptal olmaktadır
    her neyse
  • Kadıköyde yazıcıoğlu iş hanı yanında, Bilkons diye bir firma var burdan bulabilirsin istediğin oyunu 0216 347 94 94
  • pm attım size
    quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Peki oyunları nerden alabilirim ? Biri p.m ile yardımcı olursa sevinirim...
  • bi de crackdown var gta tarzı

sanki prototype da ondan özenmiş gibi hani

bu zıplamaları falan
  • çıktığı zaman kesinlikle bu listeye eklenmesi gereken bi oyun : assassin's creed 2
  • quote:

Orjinalden alıntı: YeeHaw

dinazor biçmek isteyenler için 10 üzerinden 7,5 luk zevkli shooter TUROK önerimdir

Dinazor oyunu istiyorsan, kesinlikle Doritos'un LIVE'da bedavaya indirilebilir oyununu öneririm. Harika bi oyundur ve tüm oyun sitelerden tam puan almıştır.

Kesinlikle denemelisin. Orjinal'de alabilirsin istersen full sürümünü.

• Stranglehold hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dogush815

Stranglehold hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar ?

Zaman geçirmelik bir oyun.Bana göre ortalamanın az da olsa üzerinde.Bazen gereksiz yere zorlaşıyor ama yine de eğlenceli.Grafikleri de hiç fena değil.Oynanışa da kısa sürede alışırsın.

Kısaca oynamazsan çok şey kaçıracağın oyunlardan değil.Ama yine de dene derim,ben sevmiştim.

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluelabel

quote:

Zaman geçirmelik bir oyun.Bana göre ortalamanın az da olsa üzerinde.Bazen gereksiz yere zorlaşıyor ama yine de eğlenceli.Grafikleri de hiç fena değil.Oynanışa da kısa sürede alışırsın.

Kısaca oynamazsan çok şey kaçıracağın oyunlardan değil.Ama yine de dene derim,ben sevmiştim.

Saygılar...

eyvallah , oynanılışı 50 cent blood on the sand benziyor gibi biraz , denemek gerek indiriyorum
  • quote:

Eski bir oyun fakat güzel oynanabilir yani.Ortalamanın biraz üstü bir oyundu çıktığı zamana göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

quote:

Orjinalden alıntı: YeeHaw

dinazor biçmek isteyenler için 10 üzerinden 7,5 luk zevkli shooter TUROK önerimdir

Dinazor oyunu istiyorsan, kesinlikle Doritos'un LIVE'da bedavaya indirilebilir oyununu öneririm. Harika bi oyundur ve tüm oyun sitelerden tam puan almıştır.

Kesinlikle denemelisin. Orjinal'de alabilirsin istersen full sürümünü.

Güzel oyundu cidden. Kalan 10 ach. puanınıda bugün veya yarın açarım. :)

• quote:

quote:

quote:

Saygılar...

eyvallah , oynanılışı 50 cent blood on the sand benziyor gibi biraz , denemek gerek indiriyorum

Yine sivrilik yapacağım ama,arkadaşlar madem kopya oynuyorsunuz tavsiye istemeyin bari.İndirin oyunları bakın keyfinize işte.1-2 TL niz boşa gitmesin diye mi söylüyoruz fikirlerimizi.Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.Kopya oynamak kötüdür demekten bıktım,onlar da beni dinlemekten:)O yüzden farklı bişey söylüyorum artık,en azından tavsiye istemeyin yahu.

Buarada indireceğin Stranglehold u 3 ay önce,sıfır 15 TL ye aldım orjinal.İstenildiği zaman neredeyse bedavaya denk getirilebiliyor orjinal oyunlar.Aynı dönem sıfır Lost Planet i 26 TL ye,sıfır Gears of War 2 yi de 50 TL ye aldım.Şimdi yine biri çıkıp,"ama orjinal oyunlar 180 TL"falan der,o yüzden söylüyorum fiyatları.Fırsat bu fırsat orjinal sempatizanlığı da yapayım

Saygılar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar...

Yine sivrilik yapacağım ama,arkadaşlar madem kopya oynuyorsunuz tavsiye istemeyin bari.İndirin oyunları bakın keyfinize işte.1-2 TL niz boşa gitmesin diye mi söylüyoruz fikirlerimizi.Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.Kopya oynamak kötüdür demekten bıktım,onlar da beni dinlemekten:)O yüzden farklı bişey söylüyorum artık,en azından tavsiye istemeyin yahu.

Buarada indireceğin Stranglehold u 3 ay önce,sıfır 15 TL ye aldım orjinal.İstenildiği zaman neredeyse bedavaya denk getirilebiliyor orjinal oyunlar.Aynı dönem sıfır Lost Planet i 26 TL ye,sıfır Gears of War 2 yi de 50 TL ye aldım.Şimdi yine biri çıkıp,"ama orjinal oyunlar 180 TL"falan der,o yüzden söylüyorum fiyatları.Fırsat bu fırsat orjinal sempatizanlığı da yapayım

Saygılar...

tamamda oyun güzel olmadıktan sonra istiyorsan orjinal ve bedava olsun yinede oynanmaz güzel olmayınca , oyunun nasıl olduğunu öğrenmek ve fikir sahibi olmak lazım , yoksa parasında değilim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.