Şimdi Ara

Oyun Tavsiyesi İstekleri Başlığı(Xbox 360) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
8.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spor oyunları diye bi alt başlık açabilirsin.

1-fifa 09
    2-nba 2k9
    3-fnr4
    4-top spin 3
  • @chetaci; eline sağlık çok güzel bir başlık olmuş. Bundan sonra bölümde oyun tavsiyesi ile ilgili açılan başlıkları kilitleyip bu konuya yönlendireceğiz. Diğer arkadaşlarımdan da ricam, yardım isteyen arkadaşlarımıza gerekli tavsiyelerde bulunmanız. Zaten yardımda bulunacağınızdan da herhangi bir şüphem yok.
  • başlığı açan arkadaşa teşekkürler umarım topic ölmez her zaman işimize yarar, malum finaller vs. yüzünden ara vermişti çoğumuz oyun oyanamaya
  • Güzel bir konu olmuş, ellerine sağlık.

Başlıkta olmayıp da benim önerebileceğim oyunların hemen hemen hepsini @JOSEPH_STALin yazmış zaten, birkaç ekleme yapmam gerekirse:

Unreal Tournament III
    Flatout Ultimate Carnage
    Tomb Raider Legend, Anniversary, Underworld.
  • UT 3 benim de canım çok çekti yav ne zamandan beri oynamıyorum
  • arkadaşlar bu castle crashers neden 1200 puan hemen hemen bütün arcade oyunlar 800 puanken...yeni çıkan worms bile 800 puan bu 1200 puan anasını satayım gelecek ay 1600 puan alacam bu ikisini indirmek istiyodm ama castle crashers 1200 puan çıktı inmez mi o fiyatlar acaba bi arayalım msi
  • arkadaşlar selam..makinayı yeni aldım..oyunlarla ilgili sorularım olucak...şimdi örnğin gears of war oynamak istiyorum..sizce ilk oyunu oynamadan ikincisini oynamak nasıl olur?zevk verir mi yani?aynı şey comdemned,asasins creed,fear vs vs içinde geçerli...yani malum çok oyun olduğu için soruyorum..napmak gerek baştan mı başlamalı yoksa en son çıknı oynasanda yeter mi?
  • valla ben gears of war 1 i oynuyorum şu an.senaryosu acayip klişe.3-4 cümleyle özetlenir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fmforce

arkadaşlar selam..makinayı yeni aldım..oyunlarla ilgili sorularım olucak...şimdi örnğin gears of war oynamak istiyorum..sizce ilk oyunu oynamadan ikincisini oynamak nasıl olur?zevk verir mi yani?aynı şey comdemned,asasins creed,fear vs vs içinde geçerli...yani malum çok oyun olduğu için soruyorum..napmak gerek baştan mı başlamalı yoksa en son çıknı oynasanda yeter mi?

Serilere direk son oyundan başlayıp sonra ilk oyunlarını oynarsan ilk oyunları seni tatmin etmez.O açıdan bence direk serinin ilk oyunundan başla...
  • Banada tom clancys hawx gibi uçaklı oyunlar tavsiye etseniz çok makbule geçer
  • TPS ye Resident evil 5 eklememişsin hocam.

Güzel liste. Bende indircekken tam kafam karışıyor hangisini indirsem diye. Artık burayada bi bakarım.
  • Xbox Originals:

1- Ninja Gaiden Black ( Söylenecek pek bir şey yok. Ninja Gaiden 2'den çok daha sürükleyici ve şaşırtıcı, bir çok bulmaca da çözmek zorunda olduğunuz bir başyapıt. )
    2- Black ( Oynayınca ilk Xbox'ın gücüne tanıklık edeceksiniz. Silah kullanmak ve etrafa yıkıcı zararlar vermek başka oyunlarda bu kadar zevkli olmamıştır. Grafikler PS2 versiyonundan çok daha güzeldir. )
    3- Oddworld Stranger's Wrath ( Kelimelerle anlatmak zor. FPS TPS karışımı, oldukça komik, hayatınızda kullandığınız en ilginç ve 'canlı' mermileri göreceğiniz, inanılmaz zevkli bir oyundur. Mutlaka oynanması gereken bir sanat eseri. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imaginary -- 10 Temmuz 2009; 22:47:41 >
  • Ama ben uçaklı oyunlardan bahsetmenizi rica etmiştimSöyleyinde bende indireyim
  • çok güzel olmuş liste şu xbox360 ım gelse ilk gta 4 ü oynıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: franticc

Banada tom clancys hawx gibi uçaklı oyunlar tavsiye etseniz çok makbule geçer

ace combat 6
    Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII
    Over G Fighters

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chetaci -- 11 Temmuz 2009; 3:29:26 >
  • 12-18 Temmuz Arası Çıkacak Oyunlar:
    *NCAA Football 10
    *The Secret of Monkey Island: Special Edition (Xbox Live Arcade)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

Güzel bir konu olmuş, ellerine sağlık.

Başlıkta olmayıp da benim önerebileceğim oyunların hemen hemen hepsini @JOSEPH_STALin yazmış zaten, birkaç ekleme yapmam gerekirse:

Unreal Tournament III
    Flatout Ultimate Carnage
    Tomb Raider Legend, Anniversary, Underworld.

Unreal Tournament III dehşettir. Online'ı da mükemmel.

Flatout Ultimate Carnage çok sıkıcı single'ı bayıyor. Online'ı güzel değil.

Tomb Raider serisi güzel, bulmacalar fena değil. Lara için oynanır sonra...

• birde co op tavsiyeleri diye bi bölüm açılsa ya hani hiçde fena olmaz sanki :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: madozan

birde co op tavsiyeleri diye bi bölüm açılsa ya hani hiçde fena olmaz sanki :)

50 Cent:Blood on the Sand
    Army of Two
    Call of Duty WaW
    Conflict:Denied Ops
    Crackdown
    Damnation
    Fable 2
    Gears of War
    Gears of War 2
    Ghost Recon
    Guitar Hero Serisi
    Halo 3
    Halo Wars
    Left 4 Dead
    Lego Serisi
    Lord of the Rings Conquest
    Mercenaries 2
    Perfect Dark Zero
    Rainbow Six Vegas 2
    Resident Evil 5
    Rock band serisi
    Saints Row 2

www.co-optimus.com sitesinden istediğin özelliğe göre listeleme yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chetaci -- 13 Temmuz 2009; 1:46:08 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.