Sizlerden bir isteğim olacak. Ben tam bir Might and Magic serisi (6 - 7 - 8) hastasıyım ve bu oyunları bitirmiş biri olarak bu tarz aynı zevki alabileceğim oyunlar arıyorum buna paralel olarak tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler...
Maalesef artık bu tarz oyunlar bulması çok zor. Sana iki tavsiyem olacak biri 2000 yapımı Wizards & Warriors, ikincisi de 2001 yapımı olan Wizardry 8. İkisi de M&Mlerin serbest oyun yapısını, parti kontrolünü, derin karakter yaratma sistemini ve uzun oynama süresini (ikisini de adam gibi oynamak 100er saatini alır) verecektir. Oynayacaksan ikisinin de patchlerini yüklemeyi unutma, pek çok bugı temizliyor. Daha fazla bilgi için pm atabilirsin, yardımcı olurum. Ayrıca Wizardry 8 için combatları hızlandıran (düşmanların yürümesi çok yavaş, kalabalık bir savaş yarım saat sürebiliyor, bu o durumu düzeltiyor) bir mod da mevcut. Might & Magic 9'u da deneyebilirsin. Ama pek önermiyorlar, ben şahsen adam gibi oynayıp denemedim, o yüzden yorum yapamam. Ama W&W'i ve W8'i de daha önce bitirmiştim.
Might & Magic 9 u denedim ve serinin hastası olmama rağmen tam bir hayal kırılığı oldu benim için yazdığın oyunlardan Wizards & Warriors u biliyorum o bana Might & Magic serisinin tadını vermedi.