Şimdi Ara

[Oyun Tavsiyesi]Şu tür bir oyun arıyorum..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle konuya girdiğiniz için sağolun ben direk anlatayım derdimi, ben normalde pek oyun oynamam ama son 1.5 aydır gerek sıcaktan gerek sevgiliyle uğraşma sıkıntısından eve kapanmayı tercih ettim böylesi daha güzel :D neyse şöyle bi oyunlara bakıyorumda hep assasins creed, prototype, terminator salvation, gta serisi, call of duty serisi, sniper gibi oyunlar var, kabul bunlar çok güzel oyunlar ama bir yerden sonra bu tür oyunlar sıkmaya başladı benim aradığım artık günümüz şehirlerde uçma yeteneği olmayan bi kolu mutanda uğramamış olan bir karakterle swat 4 gibi veya splinter cell gibi bir oyun bulmak, ama bulamadım sizin bana önerdiğiniz oyunlar için şimdiden teşekkür ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb_ugur07 -- 11 Ağustos 2010; 11:55:56 >

• Ghost Recon veya Rainbow Six serileri olabilir.
  • trailerlerını izledim ikisininde güzelmiş gerçekten çok saol bu arada şöyle bi oyun keşfettim mirror's edge diye güzel bi oyuna benziyor ama oyundaki karakterimiz bir bayan :D

edit

trailerini vermeyi unutmuşum

http://www.gametrailers.com/video/scee-playstation-mirrors-edge/33586

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb_ugur07 -- 11 Ağustos 2010; 12:28:54 >
  • mirror's edge den sonra bende o işe merak sardım

freerun meraklısıyım sadece ötesi gelmedi

14 gün sonra mafia 2 çıkar gta gibi istememişsin ama ben gta yı sildim demodan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er.Ralp -- 11 Ağustos 2010; 12:25:31 >
  • Mirror's Edge benim gözümde efsane bir oyundur ya . 3-4 kere rahat bitirdim kesinlikle al oyna hoşuna gittiyse bence çok güzel bir oyun. Hatta başka bi konuda laf atmıştı birisi bu oyuna kavga etmiştim nasıl kötü dersin bu oyuna diye . Herneyse uzun lafın kısası al oyna derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB7158654 -- 11 Ağustos 2010; 12:33:16 >
  • mafia 2 yi iple çekiyorum o güzeldi :D
    freerun meraklısıysan sana 'brink'i öneriyorum süper bi oyun
    trailerini veriyim sanawww.dailymotion.com/video/xcjx1e_brink-trailer_videogames
    7 eylülde çıkıyo, oyunda akıllı oynanış sistemi varmış :D herhangi yüksek bir yere koştuğunda zıplamak için space tuşuna basman gerekmiyormuş
    zıplayabiliyorsa zaten zıplıyormuş üstünde güzel birşey olucak bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: brs17

Mirror's Edge benim gözümde efsane bir oyundur ya . 3-4 kere rahat bitirdim kesinlikle al oyna hoşuna gittiyse bence çok güzel bir oyun. Hatta başka bi konuda laf atmıştı birisi bu oyuna kavga etmiştim nasıl kötü dersin bu oyuna diye . Herneyse uzun lafın kısası al oyna derim.

gerçekten hoşuma gitti şimdi cdcime sipariş vermeye gidicem :D

edit

aynı şekilde sanada brinki öneriyorum mirror's edgeye trailer bakımından benziyorlar bende biraz freerun meraklısıyım çok az gözüküyor piyasada böyle oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb_ugur07 -- 11 Ağustos 2010; 12:41:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kardeşim için oyun önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb_ugur07

mafia 2 yi iple çekiyorum o güzeldi :D
    trailerini veriyim sanawww.dailymotion.com/video/xcjx1e_brink-trailer_videogames
    7 eylülde çıkıyo, oyunda akıllı oynanış sistemi varmış :D herhangi yüksek bir yere koştuğunda zıplamak için space tuşuna basman gerekmiyormuş

bence bu kotu bir sey olur.kendisi otomatik zıplaması.zıplayabiliyosa yada zıplayamıyosa kendin yapıcaksın , zıplayamazsa duser.akıllı sistem no!

• quote:

Brink en erken spring 2011

• quote:

Orijinalden alıntı: sıcak hava dalgası

quote:

bence bu kotu bir sey olur.kendisi otomatik zıplaması.zıplayabiliyosa yada zıplayamıyosa kendin yapıcaksın , zıplayamazsa duser.akıllı sistem no!

belkide settings ayarlarında aktif etmek yada etmemek için bir onay yeri koyarlar yada space tuşu aktifdir gelmeden bilemeyiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: faust13

quote:

Brink en erken spring 2011

yapma yav, umut verdiler..

• tavsiyeler banada yaradı sağol uğur
  • quote:

arkadaşlar öncelikle konuya girdiğiniz için sağolun ben direk anlatayım derdimi, ben normalde pek oyun oynamam ama son 1.5 aydır gerek sıcaktan gerek sevgiliyle uğraşma sıkıntısından eve kapanmayı tercih ettim böylesi daha güzel :D neyse şöyle bi oyunlara bakıyorumda hep assasins creed, prototype, terminator salvation, gta serisi, call of duty serisi, sniper gibi oyunlar var, kabul bunlar çok güzel oyunlar ama bir yerden sonra bu tür oyunlar sıkmaya başladı benim aradığım artık günümüz şehirlerde uçma yeteneği olmayan bi kolu mutanda uğramamış olan bir karakterle swat 4 gibi veya splinter cell gibi bir oyun bulmak, ama bulamadım sizin bana önerdiğiniz oyunlar için şimdiden teşekkür ediyorum...

Swat gibi bir oyun bulamadım piyasada rainbow falan taktik üstüne az yoğunlaşıyor tek başına halledibiliyorsun,ama swat ta tek başına gidersen anında indiriyorlar takım oyunu şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: LordFrank

tavsiyeler banada yaradı sağol uğur

sen sağol iyi eğlenceler

quote:

Orijinalden alıntı: Anakhrapat

quote:

arkadaşlar öncelikle konuya girdiğiniz için sağolun ben direk anlatayım derdimi, ben normalde pek oyun oynamam ama son 1.5 aydır gerek sıcaktan gerek sevgiliyle uğraşma sıkıntısından eve kapanmayı tercih ettim böylesi daha güzel :D neyse şöyle bi oyunlara bakıyorumda hep assasins creed, prototype, terminator salvation, gta serisi, call of duty serisi, sniper gibi oyunlar var, kabul bunlar çok güzel oyunlar ama bir yerden sonra bu tür oyunlar sıkmaya başladı benim aradığım artık günümüz şehirlerde uçma yeteneği olmayan bi kolu mutanda uğramamış olan bir karakterle swat 4 gibi veya splinter cell gibi bir oyun bulmak, ama bulamadım sizin bana önerdiğiniz oyunlar için şimdiden teşekkür ediyorum...

Swat gibi bir oyun bulamadım piyasada rainbow falan taktik üstüne az yoğunlaşıyor tek başına halledibiliyorsun,ama swat ta tek başına gidersen anında indiriyorlar takım oyunu şart.

evet ama swatta 'critical error' diye bi hatayla karşılaştım sildim çözümü yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb_ugur07 -- 12 Ağustos 2010; 9:51:34 >

• Mafia 2 çıkana kadar Gotfather 2 oyna
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sıcak hava dalgası

quote:

belkide settings ayarlarında aktif etmek yada etmemek için bir onay yeri koyarlar yada space tuşu aktifdir gelmeden bilemeyiz :)

Bethesda yaptığına göre güzel olucaktır muhtemelen.

• bi ara pc yi açmadım konuya gösterdiğiniz ilgi için gerçekten çok teşekkür ederim
  • Sen gel Rainbow Six Vegas 1 ve 2 'yi oyna.Sonra da gel bu kardeşine teşekkür et
  • cd ci daha istediğim cdleri getiremediki onları oyniym ama onlarıda alırım tavsiyen için saol
  • Metro 2033 olabilir.Just Cuase 2 olabilir.Medal Of Honor serileri,Call Of Juarez,The Godfather 2,BC 2 vs vs...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.