Bildirim
Oyun Tavsiyesi yapacak varmı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
2009 da prototype ve burnout paradise dışında çıkan doğru düzgün oyun varmıki? gta4, assasins creed, devil may cry 4, gears of war 1 tavsiye ederim. eskidirler biraz ama taş gibi oyundurlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 26 Haziran 2009; 18:16:25 > -
prototype indirmiştim nurnout paradise bilmiyorum ama tabiki var mirrors edge mesela -
quote:
Orjinalden alıntı: Oyun_canavarı
prototype indirmiştim nurnout paradise bilmiyorum ama tabiki var mirrors edge mesela
burnout paraside a hemen yapış derim. süper oyun -
hmm bakarım oyuna 2008 de tavsiye edebilirsin çok iyi bir oyun olursa. -
quote:
Orjinalden alıntı: koraykasap22
gta4, assasins creed, devil may cry 4, gears of war 1 tavsiye ederim. eskidirler biraz ama taş gibi oyundurlar.
bunları kaçırma -
gta 4 -
gta4 assasins creed oynadım devil may cry4 gibi oyunlar pek tarzım değil . -
Ne tür bişi istediğini söylersen (mesela strateji mi fps mi gibi) daha fazla yadımcı olabiliriz -
quote:
Orjinalden alıntı: dogauzun
Ne tür bişi istediğini söylersen (mesela strateji mi fps mi gibi) daha fazla yadımcı olabiliriz
sims(sanırım rpg girio),strareji,futbol,basketbol oyunları dışında her oyun olur tavsiye olarak -
Sims; bir simülasyon oyunudur -
yaw bende Assasin'S Creed'i geçen sene bitirdim.Oynuyacak oyun yokCs. 1.6 oynuyorum internetten tek o.
Acaba gidip assasins creedi alsammı 5 TL'cik ama bilemiyorum ne dersiniZ??banada öyle taş oyun tavsiyesinde bulunun lütfen. -
quote:
Orjinalden alıntı: AnimePiggy
Sims; bir simülasyon oyunudur
Orda demeye çalışltığım yani heyecan bir şey olmayan bebek oyunları demek istedim :) -
Prototype oynamayan oynasın... -
İndirdim şu sıralar oyun çekiyorum yakında oynamaya başlarım -
Gta 4 -
CoD 2 CoD 4 CrySis Gta 4 oyna pişman olmazsın. -
cod2 hariç dediklerinin hepsini oynadım -
Bu sene daha "çok iyi" bir oyun çıkmadı bence. Ama Cod 4-5, Crysis-Crysis Warhead, Gta 4 iyidir. Assasin's Creed bende var, ama çok sıkıcı geldi. İngilizce sorunum olduğu için oyunu hiç anlayamadım. Alıcaksan biraz araştır öyle al Assasin's Creed'i. -
Wheelman
Prototype
Wanted
Burnout Paradise
Mirror's Edge
NBA 2K9
Benzer içerikler
- karizmatik karakter isimleri
- klan isimleri
- eski oyunlar
- tecmo world cup 98
- steam purchase kredi kartımdan para çekmiş
- resident evil 9 ne zaman çıkacak
- online korku oyunları mobil
- en iyi hayatta kalma oyunları
- açık dünya oyunları
- fps oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X