Şimdi Ara

Oyun ve Film İzlemelik Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Oyun oynuyorum ama genelde filmde izliyorum oyuzden bana 600TL civarında bi monitor tavsiye edermisiniz.Genelde tavsiye edilen monitorler Asus VX229H ve BenQ RL2240HE
    bunlar oyun içinmiş film izlerken sıkıntı olurmu?

• Arkadaşlar bugun yarın alıcam acil yardımınız lazım cok kararsız kaldım.arasında kaldıgım monitör 3 tane;

1-Asus VX229H 21.5 5ms Hdmi 1920x1080 IPS

2-Asus VX228H 21.5 1ms Hdmi 1920x1080

3-BenQ RL2240HE Gaming 21.5 1ms 1920x1080
  • Vx239h öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Vx239h öneririm

Teşekkür ederim ıps monitorle gameing monitor arasında ne far var gaming monitorle rahat film izleyemezmiyim.Ayrıca söylediğin monitor 820TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azazel34 -- 17 Mart 2016; 11:00:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel34

quote:

Vx239h öneririm

Teşekkür ederim ıps monitorle gameing monitor arasında ne far var gaming monitorle rahat film izleyemezmiyim.Ayrıca söylediğin monitor 820TL

Gaming monitörler tn panel oluyor düşük tepki süresi için. Bu monitör ips panel renk olarak çok daha iyi. Gamingler film için çok zevk vermez. 21 inç olan modeline bak o daha uygundur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: azazel34

quote:

Vx239h öneririm

Gaming monitörler tn panel oluyor düşük tepki süresi için. Bu monitör ips panel renk olarak çok daha iyi. Gamingler film için çok zevk vermez. 21 inç olan modeline bak o daha uygundur

Oyun turnuvalarına filan katılmıycam nasıl olsa 21inc fiyat 600 tl bunu dusunuyorum renkler daha ıyı dedın bıde ıpsde hangı yonden bakarsan bak renkler kaybolmuyo oda ayrı bır guzel.5ms ile 1 ms farkı cok farkedermıyım genelde mmorpg fılan oynuyorum?fpsde oynuyorum ama ısten ve cocuktan zaman kalırsa :) oyle aman aman bı oyuncu degılım yanı

• azazel34 A kullanıcısına yanıt
    760 lira vatanda

5 ile 1ms nin çok farkı yok farketmezsin bile oyunda

• quote:

5 ile 1ms nin çok farkı yok farketmezsin bile oyunda

Bunu duymak beni dahada rahatlattı 23 biraz büyük geliyo baa oyun oynarkende bildiğim boynum yorulur oyuzden21,5 ideal bence ASUS VX229H 21.5 1920x1080 5ms Full HD Parlak Siyah AH-IPS LED Monitör karar verdiğim monitör yardımcı olduğunuz için herkesede teşekkür ederim ellerinize sağlık
    Rica ederim hocam güzel monitör güle güle kullan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.