Şimdi Ara

-Oyun Ve Hackerlık-BF3 mü,BF4 mü ?-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,yarın bir oyun alacağım ve FPS tür oyunları çok sevdiğimden ve takip ettiğimden dolayı bir yandan da sahip olmak istedim.CoD,Far Cry gibi oyunları kendi zevkime göre bir kenara attım.Geriye BF serisi kaldı benim için.Şimdi,eski oyunlardan zaten uzun zamandır oynadığım için sıkılmaya başladım,her ne kadar zevk alsamda.Çünkü,artık haliyle eski oyunlar popüler değiller zamanlarındaki gibi.Artık aynı oyunları oynamaktan sıkıldım,heyecan kalmadı herkes hacker olmuş,eskisi gibi değil savaş meydanları.Dediğim gibi aslında oyun sıkmadı benim canımı.Oyunu oynayan bazı kişiler.Oyunların zevki gitti bu yüzden.Full hacker dolu bir serverdan çıkarım,1-2 kişi olan servera girerim,ismini çok sıkı gördüğüm birisi,çok iyi oynayamadığını bilirim,ama bu sefer girdiğimde karşı takımda oynuyor,bizim takımda oyuna yeni başlamış birisi var fena değil hacker çok iyi oynayamayanları öldürebiliyor,oyuna yeni başlayan kişinin skoru 0-7.Nasıl oldu bu ? O iyi oynayamayan kardeş hackerlar arasına girmiş.Haritanın ıssız bir noktası,tahmin edilemeyecek bir yerdeyim,geldi ve öldürdü beni uçakla.Birkaç kez aynı yere gittim,yine aynı ölüm,yine aynı ölüm.Bir de bana 'LOL' felan yazıyor,[ben ona bazen bana küfür ettiğinde yazardım sanırım ondan].Sinirlendim artık,ona 'Out of plane,noob' diyerek sinirlendiğimi belirttim,'Ok,bro' yazdı bana.İnmişti gerçektende uçaktan,ama silahla geldi beni öldürdü,sen o zaman ne yapıyordun diyeceksiniz,ama ben daha tetiği çekmeden herif 2 kurşunla öldürdü beni.E tabi sinirlendim bir kez daha ama küfür etmedim,çıktım oyundan oynadığım oyunun herhangi bir hacki var mı diye bir gezindim nette.Buldum,hileci oldum bende.Bundan sonra beni öldüren adamı,diğer kişileri yüzlerce kez rahatça öldürdüm,ama bu beni mutlu etmedi,çünkü bu işten hiçbir zevk alamıyordum,eski oyunlar yoktu artık.Hacker olmak bir oyunda gerçekten çok kötü,oyuncuları çok sinirlendiriyorsunuz,bu hoşunuza gidiyor fakat,yediğiniz küfürler de ayrı bir tatlı oluyor,bıkıyorsunuz bir süre sonra dayanamıyorsunuz sinirden,size değil ülkenize bile gereksiz küfürler ediliyor,sizde onlara küfür ediyorsunuz belki,ama haklı değilsiniz,e tabi karşınızda hacker yoksa.Bu yüzden oyundan sıkılmaya başlıyorsunuz ve yeni oyunlar istiyorsunuz.Kelime nereden nereye geldi ama sanırım doğru bir yazı oldu.Bu yazıyı düşünün hep,çünkü hacker olursanız bunlarla karşılaşacaksınız elbet.Güzel dediğiniz oyun bir süre sonra hackerların bir eseri olabilir,başlıkla pek ilgili değil ama ,bağlantı var bir ufaktan.
    Evet beyler asıl konuya gelelim,klasik soru,uzun süredir dillerde dolanıyor ve de dolanacak gibi de,BF3 mü BF4 mü ? Kısaca bu yazım hakkındaki görüşlerinizi ve bu iki oyundan hangisini tercih ettiğinizi yazarsanız ve bu sonuca nasıl vardığınızı yazarsanız sevinirim.....

Ve yazımda herhangi bir hatam varsa affola..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamboO7-BF -- 7 Şubat 2014; 23:06:09 >

• Hile,Macro mouse kullanımından şikayet ediyorsan konsola yönelmelisin.
  • Hacker deme su eziklere. Parayla hile alip hacker mi oluyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 Saat BF3 Oynama sürem var. Şuana kadar sadece 2 tane hileci gördüm.
  • Abi bir de şu hacker sözcüğünü bana karşı söyleyenler var.Söyleyebilir fakat garip olan oyuna yeni başlaması.Nickimde her zaman [TR] vardır.Galiba bu yüzden önyargılı yaklaşıyorlar.Çok fazla adam öldüren hacker oluyor.Öldüremeyenler ise Noob.Bu nedir kardeşim,bir karar verin birisi hacker der birisi noob.Adamlar illa ki ikisinden birini söylüyorlar haksız olarak.Yani fazla adam öldürmeyin ya da öldürecekseniz ve serverda çok kirli kişiler varsa,size söylenilecekleri göze almalısınız.İyi ve dürüstlerse zaten anlaşılırlar.PS4 almayı düşündüm,fakat yepyeni bir laptop aldım.Gayet güçlü bir laptop,ve paramı boşa harcamış olmak istemiyorum,siz yanlış anlamışsınız,ben BF3 ü çok az oynadım,size soruyorum,BF3 mü BF4 mü yoksa her ikiside mi,ne yapmalıyım yani sorum bu hangisini almalıyım veya ikisinide mi almalıyım,buna cevap isterim,ayrıca BF4 alırsam Prem.Edit. almayı da düşünüyorum.Uçaklara merakım olduğundan uçaklara binmeyi severim,ama birde şöyle bir şey var,uçakla adam öldürürseniz Plane Noob olursunuz,bu yüzden sürekli aynı kişilerle oynamanızıda pek önermem,tabi kötü kişiler değillerse....Asıl sorumu cevaplarsanız iyi olur.....

• bf3 de uçaktan adam bulmak çok kolay. q'ya bastın mı herkesin tepesinde turuncu doritos çıktığı için "adam beni nasıl buldu" diyemezsin. bu özellik oyunda var zaten ve battlelog forumlarında çok tartışıldı. kuvvetli bir ekran kartı ve işlemciyle bütün haritayı render mesafesi içine alıp tek seferde haritadaki düşmanların tamamı işaretlenebiliyor oyunda. sen tek mermi atamadan adam seni öldürebilir, lagdır bişeydir.

artık herkes herkesi hileyle suçluyor arkadaş ben anlamadım... ben de 500 saatten fazla bf3 oynadım 2-3 tane hileci gördüm.
  • 10ccepi 1 kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben eski oyunlardan bahsettim ve ona göre konuştum.Tam okusaydın yazımı anlardın.Sen eski BF lerde hiç öyle doritos olayını gördünmü,adam bulmak kolay değil,bende kolayca adam öldüren hilecilerden bahsettim bir ara bende oldum onların yüzünden nasıl bir şeydir ondan bahsettim..Siz galiba ben bu olaylarla BF3 te karşılaştım zanettiniz.Ben o yazıyı "Hileci Olmak" isteyen arkadaşlara yazdım.Nasıl bir şeymiş diye.Sen de bu olaylarla yeni oyunlarda karşılaştığımı zannettin herhalde.Hayır,eski oyunlarda karşılaştım ve sıkıldım bu olaydan,bunu yazdım ben işte.Yeni oyunlarda yok pek fazla hack,onu bilirim zaten,ben bunu öylesine "Hacker Olmak" isteyen arkadaşlara yazdım,sorunum bu değil,sorum başlıkta yazıyor.Günlerdir cevabını beklediğim tek soru BF3 mü BF4 mü alayım yoksa her ikisinide mi alayım,bunu soruyorum ve neden bu sonuca vardığınızı soruyorum,ve eski oyunlardan bahsediyorum,başlığa biraz daha dikkat ederseniz iyi olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamboO7-BF -- 10 Şubat 2014; 22:07:54 >

• anladım pardon :D

bence ikisini de alma. bende bf3 + premium vardı epey para verdim epey de oynadım ama elimde başka oyun olmadığı için oynadım... oyun kesinlikle verdiğim parayı hak etmedi bence. kötü oyun değildi ama o parayı kesinlikle haketmedi kanımca. hatta bf3 pişmanlığından sonra üstünde EA logosu olan şeylere para vermeden önce 5-10 kere düşünmeye karar verdim. sonra sim city ve bf4 çıktı ben de bi daha üstünde EA logosu olan hiç bir şey almamaya karar verdim.

bf3 çıkalı yıllar oldu hala ilk günkü insanı deliye çeviren buglar duruyor. kimini tamir ettiler ama aynı anda yeni buglar eklediler. oyunun denge durumu da ortada zaten, elinde assault rifle yoksa kolay gelsin.

bf4 çıkalı da aylar olmuş hala insanlar serverlara bağlanmaya çalışıyor bu kadar kötü bir hizmet olamaz... millet tonla para saydı oyunu oynayamıyor. demem odur ki başka fpslere yönel. bilgisayar sağlamsa planetside 2 öneririm. 100lerce insanın aynı anda çatıştığı devasa savaşlar düşün. tanklar uçaklar her yerde... bilgisayarım daha sağlam olsa başından kalkmazdım ama kasıyor benimki :( hemi de beleş oyun

• Anladığım kadarıyla fps oyunlardan hoşlanıyorsun sana tavsiyem BF4 alman muhtemelen bağımlısı olursun arada bir BF3 oynuyorum ama pek tavsiye etmem neden dersen genelde artık eski oyuncular pek takılmıyorlar. Planetside 2 güzel bir oyun fakat lag sorunları mevcut.
  • Cevaplarınız için teşekkürler beyler.Yardımcı oldunuz,yalnız bug olaylarını kapatıyorlar yavaş yavaş.Şimdi almanın vakti değil.Bir bakalım düzeltilsin oyunlar,sonra karar vereceğim ayrıca Planetside 2 güzel bir oyun,biliyordum,denerim,sonra güzelse onda da takılırız..Yalnız ben uçakları çok sevdiğim için de bu oyunları beğendim.Araçlara önem veriyor adamlar.Gerçekten başkaları da diyor bunu,adamlar Jet terimini araştırıp modelleme yapmıyorlar.Galiba orduyla çalışıyorlardı,tam bilmiyorum ama görmüştüm bu haberi birkaç yerde.Neyse,uçaklarla video hazırlamak istiyorum ve uçakta pek yetenekliyimdir.Uğraşıyorum pilot olmak için Hava Harp Okulu na gitmeyi düşünüyorum.İnşallah giderim gerisi çok çok zor değil zaten,çalışınca oluyor.İşte anlattım derdimi,yani ciddi anlamda ilgim var uçaksız oyun oynamayı pek sevmiyorum,daha doğrusu araçsız oyunları.Joystick alacağım,güzel alıştırmalar yapıyorum iye düşünüyorum.Bir de sinir oldum BF de şu duruma,F-16 yok oyunda F-16 candır ama artık eski bir uçak diye mi eklemediler oyuna,açıkçası BF3 te bulunan F-18 Super Hornet yeni bir uçak değil.F-16 bir tek Desert Combat ta vardı.O mod güzeldi,ama pek sevmedim 1-2 hafta oynayıp bıraktığımı hatırlıyorum.Sanki 1942 model bir aracın yerine yeni bir araç resmi koymuşlar gibi duruyordu,bıraktım zaten...Şimdi,oyunlara bakıyorum uçaklarla eğitim yapacağımdan pek oyun yok,uçak için en iyi oyun Battlefield 3-4 veya diğer seriler fakat diğerlerinde eğitim pek olmaz.İşte savaş içinde jet eğitimi alacaksan ve BF den istersen,3-4 iyidir bence.Falcon BMS felan vardı,onlar güzel simülasyonlardı ama sadece uçağa önem verilmişti,uçak kokpiti felan süper,fakat zeminler berbat.Simülasyon adı üstünde olacak tabi dersiniz bana ama cidden zemine bakınca oyunu oynayasım kalmıyor,simülasyonda gerçekçilik ön plandadır ama zemin hiç gerçekçi değil.Geriye birkaç oyun kaldı işte,BF,H.A.W.X,Ace Combat gibi oyunlar uçak için iyi olur bana diyeyim ama,savaş oyunu da severim ayrıca yani FPS.Diğer oyunlarla pek işim olmaz ben gerçekçilik isterim,ama çok az oyun türü ve oyun var gerçekçilikte.Yani savaş ve uçak eğitimi için bence en iyi BF,sonra diğer yazdıklarım.Bence bu oyunlarla iyi bir eğitim alınabilir,arkadaşım var o da uçak alır formasyon oluşturur uçarız Ama zor cidden bazı kişilere zor geliyor uçak kullanımı.Neyse,Tekrar Teşekkürler yorumlarınız için.....

• İşte olay sende araştırıp internetten hile indirip kullandığın zaman oluyor zaten. Asıl mesele ne olursa olsun hileye bulaşmamak. Yani mesele olduğun gibi kalabilmek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayadir bf3 ve 4 oynuyorum bf3te sadece bi tane aimbot kullanani gordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay bende ama bazen oyunlarda bir gün bakıyorsun 1 hileci,diğer gün 2,öbür gün 5...Böyle gidiyor sonra full hileci oluyor millet oyunun zevki çıkmıyor oyunun yapımcılarının umrunda bile değil kendi yaptıkları oyuna bakmıyorlar.. [Eğer eski bir oyunsa] ..Yani,bir süre sonra olduğun gibi kalamıyorsun etrafın bozulunca...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.