Şimdi Ara

Oyun ve laptop... 2300 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, çoğunlukla oyun oynamak için kullanacak olduğum bir laptop arıyorum ve başlıkta da belirttiğim üzere 2300 TL civarında bir bütçem var.

O güzel tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim :)

P.S: BF3 oynuyorum :)

• Teşekkür ederim @Epica. ama bi gt560m koyabilsek fena olmaz mı ne :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trolo

Teşekkür ederim @Epica. ama bi gt560m koyabilsek fena olmaz mı ne :)

http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=353622&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR
  • kardeş hem daha ucuz hemde 555m in de seni çok rahat epeybi süre götüreceğine emin olduğum için lenovo y570 tavsiye ederim
  • asus n53 sv series tavsiyem...her oyunu oynarsın mesela mw3 10 numara performans...
  • Battlefield 3`ü 1080p oynamak istiyorsanız lenovo bunu size sağlayamaz. Asus N55SF veya MSI GE620DX seçmek zorundasınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazzotti

Battlefield 3`ü 1080p oynamak istiyorsanız lenovo bunu size sağlayamaz. Asus N55SF veya MSI GE620DX seçmek zorundasınız.

asus n55sf nin lenovo y570 ten pek bir üstünlüğü yok, msi ge620dx ise zaten üst sınıf bir cihaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spidey99

quote:

Orijinalden alıntı: ramazzotti

Battlefield 3`ü 1080p oynamak istiyorsanız lenovo bunu size sağlayamaz. Asus N55SF veya MSI GE620DX seçmek zorundasınız.

asus n55sf nin lenovo y570 ten pek bir üstünlüğü yok, msi ge620dx ise zaten üst sınıf bir cihaz...

Arkadaş onu kast etmemiş sanırım. Lenovo y570 Hd ready

ASUS ile Msı ise Full hd 1080 oynamak istersen bu iki modelden birini alması daha mantıklı

Diğer taraftan ise bu 3 modelinde performansları aynıdır
  • kardeş bende sony vaio var oyun içi iyi sende alabilrsin :)
  • asus ta ve msi de full hd de performanslı oynayamazsın 555m kasma ve donmalar yaşanır ortalama alabileceğin fps 8-12 arasıdır performansa göre bukartla nvidia da gtx serisi gerekir bunun içinde 2500 tl ye monster düşünülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

asus ta ve msi de full hd de performanslı oynayamazsın 555m kasma ve donmalar yaşanır ortalama alabileceğin fps 8-12 arasıdır performansa göre bukartla nvidia da gtx serisi gerekir bunun içinde 2500 tl ye monster düşünülür.

hangi ayarlarda 8-12 fps alırsın? Ayrıca fhd panel hd'den daha iyi görünüyor(muş) yani fhd medium>hd high
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trolo

Arkadaşlar, çoğunlukla oyun oynamak için kullanacak olduğum bir laptop arıyorum ve başlıkta da belirttiğim üzere 2300 TL civarında bir bütçem var.

O güzel tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim :)

P.S: BF3 oynuyorum :)

200 tl daha arttırabilirsen gtx 560m'li monster
    arttıramıyorsan msi ge620dx veya lenovo y570
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_R_DIED

quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

asus ta ve msi de full hd de performanslı oynayamazsın 555m kasma ve donmalar yaşanır ortalama alabileceğin fps 8-12 arasıdır performansa göre bukartla nvidia da gtx serisi gerekir bunun içinde 2500 tl ye monster düşünülür.

hangi ayarlarda 8-12 fps alırsın? Ayrıca fhd panel hd'den daha iyi görünüyor(muş) yani fhd medium>hd high

fhd ekranda yani ultra ayarlarda 8-10 fps veriyor 555m 6770m kartlar.pc ekranında bariz bir fark yok hd,fhd arasında tv ye aktarırsan veya büyük monitöre aktarırsan o zaman anlaşılır.bu arada dediğin fark 15.6'' yerine 17.3'' kullanırsan ozamn anlaşılabiliyor ki kişiye bu netliği hissettirmesi açısından oyun leptoplarında genelde 17'' mevcut. bu bir nevi 8 megapiksel fotoğrafla 12 megapiksel fotoğrafın netliğinin hangisinin ufak karede daha net olduğunu görememe gibi bir durum büyük fotoğraf yaparsan yada ekranda büyütürsen o zman anlarsın. her iki ekranda da çok oyun oynadım illede fhd olacaksa monster diyorum zaten gtx 560 hakkından gelir.diğer asus,msi de çözünürlülüğü oyunda hd,çözünürlülüğe çekmesi gerekir akıcı oyun için.onun için akıcı oyun düşünüyorsan lenovonun netliğinde oynayacağın için lenovoda düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 18 Kasım 2011; 0:55:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.