Şimdi Ara

Oyun ve Müzik için Zenfone 5 mi Xperia SP mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceki konumda diskavri çok tavsiye edilmediği için vazgeçtim. Zaten bu gün gidip elime bir zenfone aldım sonra diskavriyi alınca çöp hissi yaşattı.

Şimdi de bu iki cihaz arasında kaldım.

Benim için ilk önemli faktör kulaklık sesinin yüksek ve kaliteli olması. Orta seviye MDR-EX50LP kulaklığı kullanıyorum.

Her yerde müzik dinliyorum özellikle metroda ve bisiklet turlarında çok lazım oluyor.

Şimdi birincisi bu.

İkincisi ise cihazın uygulamalarda yavaşlama ve takılma yapmasını istemiyorum doğal olarak. Babamda Xperia M2 var arada bir alıp kurcalıyorum gayet güzel akıcı bir cihaz , Real Racing 3 yükledim gayet sorunsuz oynatıyor cihaz.

Bende aktif olarak Whatsapp gibi uygulamaları kullanıyorum , bir de oyun olarak clash of clans ve asphalt 8 oynarım en fazla.

Şimdi son kararı verecek olursak sizce hangi cihazı tercih etmeliyim ?

Not : İki cihazdan birini kullanan var ise ve kulaklıkla çokça müzik dinleyen cihaz hakkında yorum yaparlarsa sevinirim.

• Sp artık ömrünü doldurdu üstelik zenfonedan 100 TL daha fazla. Özellik olarak zenfone 5 daha iyi. Zenfone 5in tek sıkıntısı şarj. Onun dışında kamerası çok iyi fiyatına göre ama bi lumia 820 yada 925 920 gibi değil bunu da göz önünde bulundurmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Sp artık ömrünü doldurdu üstelik zenfonedan 100 TL daha fazla. Özellik olarak zenfone 5 daha iyi. Zenfone 5in tek sıkıntısı şarj. Onun dışında kamerası çok iyi fiyatına göre ama bi lumia 820 yada 925 920 gibi değil bunu da göz önünde bulundurmak lazım

Benim için şarj sorun olmaz çünkü cihazların ekran parlaklığını her zaman en düşük seviyede kullanıyorum. Ayrıca sürekli 3g veya wi-fi bağlantısı da kullanmıyorum.

Sanırım benim için 1 günü rahatça çıkarabilecek bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battalbey Küftesi

quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Sp artık ömrünü doldurdu üstelik zenfonedan 100 TL daha fazla. Özellik olarak zenfone 5 daha iyi. Zenfone 5in tek sıkıntısı şarj. Onun dışında kamerası çok iyi fiyatına göre ama bi lumia 820 yada 925 920 gibi değil bunu da göz önünde bulundurmak lazım

Benim için şarj sorun olmaz çünkü cihazların ekran parlaklığını her zaman en düşük seviyede kullanıyorum. Ayrıca sürekli 3g veya wi-fi bağlantısı da kullanmıyorum.

Sanırım benim için 1 günü rahatça çıkarabilecek bir cihaz.

O zaman çıkarır. Sp güncelleme de almayacak diye biliyorum

• Hocam daha önce sp kullanmış biri olarak söylüyorum kulaklık sesi ciddi anlamda yetersizdi..Ne tarz müzik dinliyorsunuz bilmiyorum ama ben rock dinlerim genelde ve sp kullanırken ciddi anlamda sesin azlığından rahatsızdım..Telefonu satmamdaki en büyük sebep buydu diyebilirim..Zenfone hakkında pek birşey bilmiyorum ama eminim sesi sp den yüksektir..Müziksever biri olarak uyarmak istedim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sp hem batarya hem ıslemcı hızı hemde gpu olarak zenfone 5 ten ustun,keza ıkısınıde kullandım sestede sp daha ıyı,oyunda zenfone ıle malesef batarya sıkıntı olacaktır,bunun harıcınde ekran olarak ram ve guncelleme olarak ta zenfone daha ustun.
  • zenfone 5 tercih edilebilir.fakat şarj aleti hep cebinizde olmalı.şimdiden uyarıyım günlük 3/4 saat ekran süresi var benim z5 in :(
    pek memnun değilim yani. seçim sizin.müzik için mp3 player kullanıp eski telefonunuzu kullanmaya devam da edebilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zenfone 5 in kulaklık performansı güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.