Şimdi Ara

oyun ve video da bulanık olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim grafilk kartında bir sorunum var ve oyunlarda ve film izlerken bulanık olmakta ve aynısı gta5 oyun oynarken bulanık ve oyundan
    atıyor bazen ve oyunlarda gta5 w basıyorum bilgisayor home tuşu diye algılıyor ben anlamamaktayım

önemli : windows 10 açılırken ekran ortasına çizgi gelip gidiyor pes 2015 yazılar biribirne karışıyor başlat özellikler sağ tıkladımda siyah çıkıyoyor
    AMD ELVODE video kartın otomatik sürücüleri desteklemiyor ? yazıyor
    ekran kartı drevır yükllüyorum amd ingilizce olarak değişti
    bilgisayara bidiğinz üzere bilinen yollarlar format attım sıfırdan sistem kurdum bilgisayar açıldığında ekran kartın drevir yüklü olduğunu gördüm ilk defa böyle saçma birşeyle karşılaştım ve sistemi kurduğum yerde WİNDOWS.OLD isimli klasör var anlamadım.
    ekran kartı garntiye yoolamak istemiyorum tam olarak arıza hangi parçada bilemiyorum kendim nasıl hallderim

ben tam olarak anlayamadım arızayı kartı yeni aldım bunda önce böyle birşey yapmıyor biraz uzmanlık isteyen ekran kartı overlook yapmayıda bilimiyorum zaten
    yardımcı olursanız çok minattar olurum

intel core i3 3220 3.30 ghz
    anakart asus h61mk ddr3 ram desteği 1600 mhz
    ram 6gb 1333 mhz
    ekran kartı asusr9 380 strıx 2gb 256bit dx12
    power 500 wat
    5 TB harddisk
    unuttum ekran kartı 8pin ama benim power çıkışında 6 pin takılı

• 8pinli ekran kartina 6pin kablo takman sorunun sebebi olabilir 8 ise 8 takacaksin.psuda 8pin kablo yoksa donusturucu kablo alabilirsin.

http://www.bindetay.com/PCI-e-POWER-KABLOSU-6-pin-to-8-pin-KONNEKTOR-DONUSTURUCU-KABLO,PR-171.html
  • arkadaşım daha önce 6 pinde kullaanıyodum ama ben 8 pin dönüştürücü kablo kullandım malesef kablo yandı 2 kez aldım yandı acaba power da sıkıntı olabilirmi
  • arkadasim anakart 75w verir 6pin 75w verir eder 150w o kart 190w cekiyor basit matematik anlatabiliyor muyum?8pin 150w verir anakartla 225w yapar karta yeter daha once Allah'a emanet kullanmissin.psun kablolari yakiyorsa o zaman 8pin kablosu olan psu alacaksin 600w.
  • kardeş 8 pin dönüştürücü kablo kullansam kaliteli bir kablo varmı power dan gelen 6 pin kabloyo 8 pin çevirsem önerirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunamca -- 17 Nisan 2016; 21:10:41 >
  • High Power 750W (+12V 675W) 80+ Bronze

750 watt PSU önerisi istemişsiniz ama sanırım değiştirmekten vazgeçtiniz. PSU almak istiyorsanız R9 390 ile kullandık bu ürünü, tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impheatus -- 17 Nisan 2016; 21:18:08 >
  • ya kardeş ben işin içinden çıkamadımki pc görüntüde sorun var ben 6pin taktığım için görüntü bulanıkmı oluyor

ben bu verdiğin link baktım ama sorun tam olarak pawer da mı acaba şimdi alırsak elimzde patlamasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim power 500 w yetiyormu bunu demek istedin
  • guc kaynagi modeline gore degisir aletin etiketinin resmini atman lazim 12v kanallarina markasina modeline bakmak lazim.500w var teneke 500w var seasonic ayni olmaz.iyi psu ise 500w yeter yoksa ben 600w al dedim zaten yeter yetmez bir sey demedim gormedigim guc kaynagina.
  • bir bakarmısın bu sisteme yetersiz kalırmı

i3 3,30 3220 işelmci
    4.5 tb harddisk
    h61mk ddr3 anakart
    asusr9 380 strıx 2gb
    6gb ram

Bu mesaja eklenen görseller:

• 6 gb ddr3 ram
    asus h61mk ankart
    i,3 3220 işlemci
    4.5 tb harddisk
    asusr9 380 srtıx 2gb ekran kartı

bu sisteme bu power yetermi
    Bu mesaja eklenen görseller:

• kurtarmaz 12v kanali dusuk zaten kart 190w cekiyor 360w'tan dusunce geriye bisi kalmiyor.sen dedigim gibi 8pin kablosu olan 600w duzgun marka bir seyler al ya da butce ver bakalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 20 Nisan 2016; 22:46:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım yeni güç kaynağı alıcaz peki kanalı kaç wat olması gerekiyor
  • karta overclock yapiyorsan daha cok guc ceker ve psunun rahat beslemesi gerekir.o yuzden ucu ucuna deger bulmayalim da ne rahat yeter diye bakalim.bence 12v kanali 500w olursa rahat yeter.asagidaki psular sana uyar tablodan +12v kanallarina bak.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7001

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6143

http://www.teknobiyotik.com/donanim/aerocool-vx-serisi-750w-aktif-pfc-guc-kaynagi.html

• kardeş ben bugün bu power aldım senin verdiklerine de baktım ama ileriye dönüş diye aldım
    bir baksana nasıl bir power
  • Bi zahmet resmini at baksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klement -- 21 Nisan 2016; 17:12:48 >
  • iyi yapmissin gayet guzel.ben de yazacaktim onu ama butcen ne bilemedim pahali der misin diye yazmamistim.hayirli olsun artik psu kablo sorunun yok umarim sorunun da bundandir ve cozulur.
  • Sorunun çözüme ulaştıysa burdan yaz bilelim güle güle kullan kartını....
  • çok tşk ederim yorumlarınız için sorunlar otadan kalktı beni bilgilendirdiğinin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunamca -- 21 Nisan 2016; 23:41:52 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.