Şimdi Ara

1080p Videolarda en fazla 720p ye kadar gösteriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xperia Z2 mevcut daha önce youtube dailymotion vs video uygulamarlında 1080p seçeneği çıkıyordu fakat şuan en fazla 720p çıkıyor nedendir sizce ?

• İnternet hızını yavaş gordugu için olabilir.

Uygulamanın ayarindan olabilir

Cihazda bir sorun olacağını zannetmiyorum tamamiyle uygulama internet ya da videoyla alakalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heydudee H kullanıcısına yanıt
    fiber internet var evde onun wifi dan giriyorum 2 ayrı uygulamada denedim ikisindede 720 p ye kadar gösteriyor en fazla
  • youtube da mobile daha 1080p gelmedi diye biliyorum en yuksek 720p çözünürlük destekliyor youtube mobile
  • meliii kullanıcısına yanıt
    Daha önce izleyebiliyordum 1080p seçeneği mevcuttu. Dailymotionda da en fazla 720p gösteriyor değişik bir durum

• batuhan9998 B kullanıcısına yanıt
    Bende izleyemiyorum 1080p de neden diye araştırırken okumuştum birçok sitede YouTube mobil de en yuksek 720p hatta 1080p seçeneği geliyor diye haber yapmislardi
    - şuanda kontrol ettim artk 1080p izlenebiliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliii -- 14 Aralık 2014; 14:21:12 >
    Aynen bende izlebiliyordum zatende şuanda 1080p izleyemiyorum çıkmıyor deli oldum neden böyle bir şey oluyor :)
    youtube masaüstü versıyonunu acın, izleyebilirsiniz.

iyi forumlar dilerim...
  • ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim dediğiniz şekilde yaptım 1080p seçeneği çıktı sonunda. Fakat youtube uygulamasında veya youtube mobilde veya dailymotion da neden en fazla 720p ye kadar izleyebiliyorum bir fikriniz var mı ? daha önce 1080p gösteriyordu oralardada
    Güncellenmesini yaptın mi?
    Kesin yapmissindir da şansımı deniyeyim dedim

yaptım :) hatta güncellemeyi kaldırıp denedim acaba o sebeple mi diye sonrasında olmadı tekrar güncelledim belki bu sefer düzelmiştir dedim yine düzelmemiş
  • Z2 kullanıyorum aynı sorun bendede var önceden 1080p izlerken su an 720p çıkıyor en fazla

• g2 kullanıyorum daha youtube uygulamasında 1080p seçeneğini görmedim 8 aydır
  • atp96 kullanıcısına yanıt
    telefonu resetle ben öyle yaptım düzeldi
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    1080p uzun süredir var YouTube da,tabi videonun 1080p olarak yüklenmiş olması Lazım.Örneğin katy Perry in son kliplerine göz at 1080p seçeneğinin kesinlikle olması Lazım.

• Benim arkadaşta z1 var onda denedim 1080p çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Uacellat_62

1080p uzun süredir var YouTube da,tabi videonun 1080p olarak yüklenmiş olması Lazım.Örneğin katy Perry in son kliplerine göz at 1080p seçeneğinin kesinlikle olması Lazım.

Yok hocam
     1080p Videolarda en fazla 720p ye kadar gösteriyor

• Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    YouTube son güncel Sürüm mü?youtube a mobilde 2k desteği bile geldi 1080p olmaması çok ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 15 Mart 2015; 19:21:45 >
  • Evet bildiğiniz son sürüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.