O klavye gereksiz olmuş.Işıklandırmasından başka bir artısı yok.Ayrıca Esc tuşunun konumlandırılması sıkıntı yaratıyor sürekli.Video ve oyun yapmaktan kastınız grafik işlemleri,fizik programlama filan ise nvdia quadro serisi ekran kartlarına bakmanızı öneririm onlarda biraz pahalı tabiki.
Klavyenin diğer seçeneklerinde hep saçma sapan kusurlar vardı, A4 tech alıp da elli tane g tuşundansa daha sade tercih ettim. Video dediğim şey render sadece, oyun oynarken video kaydedip editlemek
Ev arkadaşımda vardı klavyeden ordan biliyorum klasik esc tuşu yerinde makro tuşu var,Esc tuşu onun sağında kalıyor normal klavyede f2 yerine filan denk geliyor.O yüzden hiç alışamamıştı.Eli sürekli makro tuşuna gidiyordu esc bascam diye. Anladım o zaman normal bir ekran kartı işinizi görücektir.
beni bu konuya yönlendirmişsiniz teşekkür ederim ama pek beğenmedim bu sistemi ekran kartı yetersiz kalmış bence
Sistem genel itibari ile fena değil,Ram'leri low profile tercih etmeyin,soğutma performansından ödün vermeyin.
ekstra olarak low olmayan bi tane daha takılabilir mi bunun üstüne?