Şimdi Ara

Oyun-Video yapma bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir bilgisayar topladım, bütçem 2500 liraydı. AMD seven biriyim o yüzden Intel'e yönelmedim. Bir göz atarsanız sevinirim.

İşlemci: AMD FX-Series 8320 Black Edition 3.5GHz Soket AM3+

Anakart: ASUS M5A97 EVO R2 AMD 970 AM3+ DDR3-2133MHz

Ekran kartı: SAPPHIRE Radeon HD7850 2 GB GDDR5 256 Bit

RAM: CORSAIR Vengeance (CML8GX3M2A1600C9) Low Profile 8 GB (2x4GB) Dual KIT DDR3-1600Mhz CL9

SSD: TEAM S2 (TMSSDS2-120G) 2.5" 120GB SATAIII

HDD: WESTERN DIGITAL Caviar Green WD10EZRX 3.5" 1 TB Sata3 6Gb/s

Kasa: Aerocool VS-3 550W 2x12cm Fan SSD Ready Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası

Monitör: SAMSUNG S22B350H 21.5'' 1920x1080 2ms Full HD HDMI Saydam Kırmızı LED

Mouse: A4 TECH XL-750BH Anti-Vibrate Laser 3600 Dpi USB Mouse

Klavye: Logitech G105 TR Gaming Keyboard

Hoparlör: LOGITECH LS-21 7W RMS 2+1

• O klavye gereksiz olmuş.Işıklandırmasından başka bir artısı yok.Ayrıca Esc tuşunun konumlandırılması sıkıntı yaratıyor sürekli.Video ve oyun yapmaktan kastınız grafik işlemleri,fizik programlama filan ise nvdia quadro serisi ekran kartlarına bakmanızı öneririm onlarda biraz pahalı tabiki.
  • Klavyenin diğer seçeneklerinde hep saçma sapan kusurlar vardı, A4 tech alıp da elli tane g tuşundansa daha sade tercih ettim. Video dediğim şey render sadece, oyun oynarken video kaydedip editlemek
  • Ev arkadaşımda vardı klavyeden ordan biliyorum klasik esc tuşu yerinde makro tuşu var,Esc tuşu onun sağında kalıyor normal klavyede f2 yerine filan denk geliyor.O yüzden hiç alışamamıştı.Eli sürekli makro tuşuna gidiyordu esc bascam diye.
    Anladım o zaman normal bir ekran kartı işinizi görücektir.
  • beni bu konuya yönlendirmişsiniz teşekkür ederim ama pek beğenmedim bu sistemi ekran kartı yetersiz kalmış bence
  • Sistem genel itibari ile fena değil,Ram'leri low profile tercih etmeyin,soğutma performansından ödün vermeyin.
  • ekstra olarak low olmayan bi tane daha takılabilir mi bunun üstüne?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun bilgisayarı mı konsol mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.