|
Oyun yapabilen Google Genie yapay zekası tanıtıldı
-
-
ben bu yapay zeka oyunlarını asla oynamam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O sırada Unity öğrenmeye çalışan ben 😁😁😁
yakında oyunları yaparken yapay zekadan yardım alırlarsa oyunlar daha hızlı çıkmaya başlayacaktır
-
RIP indie developers.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yardım alacaklarsa iyi ama komple oyunu yaptıracaklarsa kötü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen. İnsan eli değmeden oluşturulan müzik ve filmleri de dinlemem, izlemem. Hiç ilgimi çekmiyor.
-
Googlein ai haberleri ya gerçekten uzak reklamlar ya da cek, cak diye bütçesi olmayan dandik üniversitelerin akademislerinin araştırma makalelerindeki örneklerden ibaret oluyor. Böyle haberleri okumak boşa vakit kaybı. Bir ai haberi googlea aitse geçebilirsiniz
-
İlerletilirse biraz öyle olacak gibi sanki.
-
Ben de aynı fikirdeyim. İnsan emeği olmayan hiçbir şeye -zorunlu ihtiyaç değilse- para filan vermem. Ya bakın basit mantık. Para denilen şeyi biz insanlar nasıl kazanıyoruz? Emek vererek, zaman vererek, yeteneklerimizi ve becerilerimizi konuşturarak, enerjimizi vererek, beynimizi yorarak... Para denilen şey bu yüzden değerli oluyor ve parayı verip karşılığında bir şey alarak değer takası yapıyoruz. Organik bir varlık olan ben neden kazandığım parayı yapay zekanın ürettiği şeye vereyim ki? Yapay zeka daima arkadaki bir asistan olarak kalacaksa bu kabul edilebilir ama her şeyi yapay zeka yapacaksa bunun hiçbir kabul edilebilir tarafı yok benim için. Yapay zekâ baştan sona uzun metrajlı film çekmişse filmi satın almam, kiralamam, sinemasına bilet alıp gitmem. Yapay zeka müzik üretmiş, müziğini satın almam, müziğini dinlemek için müzik servisine para vermem. Yapay zekanın ürettiği oyuna para vermem. İnsan emeği yoksa insan emeğinin karşılığı olan para da yoktur. Bu kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 28 Şubat 2024; 3:18:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayal gücü olmadan nasıl üretecekmiş, mevcutların kopyası olur sonuçta.
-
Oyunu da yapay zeka oynar artık
-
sana sorulmayacak ki, haberin bile olmayacak paşa paşa oynayacaksın.
-
Yapar, daha başlangıç.
Bundan 10 yıl sonra bildiğimiz oyunlar zaten olmayacak, Openai'nin Sora'sını gördükten sonra her şey değişti, istediğin dünyayı bir kaç kelimeyle yaratıp içine girip gerçekçi veya animasyon artık ne istersen oynayabileceksin. Takacaksın vr gözlüğünü dünyan değişecek.
-
Yeter artık kaç tane yapay zeka çıkarttınız google
-
Arada bir günde 30 dakikayi geçmeden oyun oynanabilir. Ancak sanal dünyaya fazla kapılan kişilerin ayağı kayar, topraktan doğadan sağlıklı yaşamdan kopan insanlar köle olur. Bilgisayardan çok para kazananlar binlerce dönüm toprak alıyor, balık yagi satanlar Boğazda balık yemeye gidiyor. Oyuna gelmesin kimse.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ben bu yapay zeka oyunlarını asla oynamam
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X