Herkese merhaba arkadaşlar ne zamandır aklımda böyle fikirlerle dolaşıyorum benim ki heves değil hedef internette biraz araştırma yaptım.İnsanlar aşırı uçmuş hiçbir orjinal fikri olmayan insanlar ekip istemiş benimki böyle bir şey değil kendime has orjinal bir fikrim var ve yapmak istediğim oyun 3d bir oyun değil değil Game Dev Tycoon,Prison Architect gibi yapması basit sadece kendime has bir tycoon (gibi gibi) oyunu yapmayı planlıyorum oyun basit olacağı için çok fazla insana ihtiyacım yok aklımda 1 designer 1 veya 2 de coder olarak düşünüyorum. katılan üç arkadaştan her birine oyundan yapılacak karın % 25 ini vereceğim (eğer toplam 4 kişi olursak) üç kişi olursakta kişi başı %33 olacak. Oyunla ilgili burada çok bilgi vermek istemiyorum ama biraz anlatıyım. Oyunda borsa ile uğraşmakta olan bir insanı yönlendireceğiz eğer ciddi ekibimi bulabilirsem onlara tüm hikayeyi resimleri oranları yani oyunun kod içermeyen hemen her bölümünü atacağım ekibe de çizip kodlamak kalacak bütün reklam işlerini falanda ben halledeceğim. Oyun tahminimce taş çatlasın 1-2 ayda para olarak bize geri döner çünkü yapımı basit ve özgün bir fikrim var dediğim gibi herhangi bir oyun motoru düşünmedim ama varsa bana oyunu verin kodlarım ben diyen bir baba yiğit onun istediği motorda 3 kişi olarak çalışırız :) BENLE İLETİŞİME GEÇMEK İÇİN BURDAN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ.
PM atın konuşalım. Bu işler geneld pek böyle yürümez aslında.
Unreal Engine 4 ile uğraşıyorum ben, çok iyi derecede C ve Java, orta derecede C++ biliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme