Şimdi Ara

Oyun Yapmayı Düşünüyorum! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
3.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağol da program önerin var mı fpsc donuyor
  • UNITY 3D bence de. Modelleme olarak da Blender kullan. İkisi de ücretsiz. Ama RPG Maker'la doğru düzgün Assasin's Creed yapamazsın bence, program çok yalın kalır Assasin's için. FPSC'yi de çok az kullanmıştım ama senin de dediğin gibi sorun okçularda. Onları kodlayan herif ağzına burnuna bulaştırmış heralde, kendini sürekli tekrarlayan yanlış yazılmış 'for'lar felan kullanmıştır belki. Eğer FPSC kullanacaksan başka okçu bul. Yok Unity'e geçeceksen oyununu yapmadan önce uzunca bir süre tutorial peşinde koşacaksın ve bunların ne yazık ki çoğu da English olacak. Türkçe dersler için siteme girebilirsin..
  • SAğol dostum Unitye geçeceğim ama cry engine 3 ü de bi deniyim öyle. Modellemeyi yapmak basit bana kodlama bilen birileri lazım. Ve evet haklısın R Maker ile ne kadar iyi assassins oyunu yapılabilir ki? Evet bencede okçuları kodlayan herif öyle bişey yapmış biliyorum pek çok tutorial okudum. Sağol yinede bazen anlamayıp çeviri yapmaya çalışıyordum okurken ama sağol yorumun için İmzandaki linke bi bakayım şimdi gördüm.
  • heey artık 1 yıldızım var forumda.
  • Hee olmazsa assassins de bi şey var .map uzantılı onu editleyecek program var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hey dostum imzana giremedim kural dışı dedi beni attı mesaj atsana buraya imzanda ne yazıyoduysa.
  • animator seninki süper bisey olacak
  • Sagol bir şey sorabilir miyim? Ben cryengine 3 non commercial versiyonunu indirdim ama new project diyorum. Can not save level diyo kapaniyo ne yapmalıyım?

• Cry engine da onerirmisin icinde demo olarak crysis 2 den bı seviyeyle geliyo. ama açamadım programı pc kaldırmadı eee napak unityde deniycez

• C++ ÖĞRENCEN c öğren
  • daha 16 yaşındayım hele bi okul stresinden kurtulak iş hayatına geçek o zaman başlarım zaten programcı olmak için okuyacağım
  • en basiti MOD larla ugras ama sistemim kotu dıyor ısen unity 3d de tonla hazır malzeme var.google sketchup ındır.yapıları çiz ,hazır malzemelerıde kullan oyununu yaparsın.
  • Sagol biliyorum bakarım. Biraz hazirci mı ne oldu

• bir anlık heves haftaya unutur gidersin
  • Tam otomatik hidden blade'in fotoğrafını paylaşır mısın?
    Bileğindeyken vs.
  • 3 yıldır uğraşıyorum oyun yapmayla ama artık sıktı gerçekten h bladein fotoğrafını veremem ama nasıl yapıldığını gösteririm

İlk olarak tam otomatik hidden blade için bir otf bıçak lazım otf bıçaksa yasaklanmış satılmıyor. Kendin yapacan işte bi otf bıçak mekanizması
    sonrasını yarın uykum geldi biraz
  • GÜNCEL
  • animatör pivot animasyonuma baksana cin ali 4 ve 5

http://forum.donanimhaber.com/m_19767778/mpage_26/key_/tm.htm
    burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3E055C663 -- 30 Eylül 2012; 21:42:38 >
  • arkadaşlar bana CryENGINE oyun proğramında yapılmış veya bu proğramda çalışacak küçük çaplı oyun dosyası lazım yardım edebilen olursa çok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.