Şimdi Ara

oyun yok arkadaş ya!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizde oyunsuzluktan kırılıyo musunuz?ben nerdeyse 10 senelik red alert 2 yi kurdum oynuyorum.doğru dürüst sürükleyici bi oyun yok piyasada. assassin's creed 2 ve modern warfare 2 yi bekliyorum deli gibi. o zamana kadar idare diye operation flashpoint i edindim yok arkadaş o da kesmedi.allah sabır versin herkese cod' u beklerken.

• Aynen bende pes10 a takmış durumdayım onunla oyalanıyorum...MW2 çıkana kadar
  • ahah aynı durumdan herkez muzdarip sanırsam.. batman bitti, shift, saw, da bitti yeni oyun yok adam gibi vakit geçircek.. operation flashpoint çok dandik çıktı harbiden.. 2 saat yürüyosun heryere, adam gibi nişan alma olayı da yok soğudum direk oyundan.. borderlands var bu aralar baya populer oldu.. vakit geçirilebiniyor onunla oyalanıyorum ben şimdilik.. birde online araba yarışı olan project torque.. tavsiye ederim..
  • ben pc yi tanıdım tanıyalı cs yada half-life harici oyun oynayamıyorum :D (nfs araba yarışları ayrı bir yerde :D )
  • quote:

Orijinalden alıntı: sno

ahah aynı durumdan herkez muzdarip sanırsam.. batman bitti, shift, saw, da bitti yeni oyun yok adam gibi vakit geçircek.. operation flashpoint çok dandik çıktı harbiden.. 2 saat yürüyosun heryere, adam gibi nişan alma olayı da yok soğudum direk oyundan.. borderlands var bu aralar baya populer oldu.. vakit geçirilebiniyor onunla oyalanıyorum ben şimdilik.. birde online araba yarışı olan project torque.. tavsiye ederim..

bu project torque nası bi oyun tarif edermisin biraz kardeş ?
  • re5, red faction guerilla, wolfenstein, sf 4, arma 2, call of juarez, burnout paradise vs... oynamadıysanız tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikotosk4

quote:

Orijinalden alıntı: sno

ahah aynı durumdan herkez muzdarip sanırsam.. batman bitti, shift, saw, da bitti yeni oyun yok adam gibi vakit geçircek.. operation flashpoint çok dandik çıktı harbiden.. 2 saat yürüyosun heryere, adam gibi nişan alma olayı da yok soğudum direk oyundan.. borderlands var bu aralar baya populer oldu.. vakit geçirilebiniyor onunla oyalanıyorum ben şimdilik.. birde online araba yarışı olan project torque.. tavsiye ederim..

bu project torque nası bi oyun tarif edermisin biraz kardeş ?

abi bildiğin knight online 'ın araba yarışlısını yapmışlar.. oyun oynanabilirlik açısından da çok güzel.. online oyun dandik yapmışlardır diye düşünmeyin.. piyasadaki diğer oyunlara taş çıkartıcak derece sağlam..
    burda başlığı var oyunun
    http://forum.donanimhaber.com/m_22247360/mpage_4/key_//tm.htm#35501130

quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

re5, red faction guerilla, wolfenstein, sf 4, arma 2, call of juarez, burnout paradise vs... oynamadıysanız tavsiye ederim.

wolfenstein,sf4,burnout bitti.. arma2 le call of juarez de işe yaramaz.. çok sıkıcı oyunlar.. açmadı beni.. dier 2sine bakıcam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sno -- 1 Kasım 2009; 21:43:54 >

• O kadar da kötü değil bence şu sıralar, son birkaç ay hiç de fena olmayan oyunlar çıktı.
  • bende tam tersi fifa pes risen sf4 need for speed falan oynuorm
  • devil may cry 4, grid, fear 2 ve virtua tennis 2009 yada virtua tennis 3 de oynayabilirsin. saydığım oyunlar eski biraz ama oynamadıysan mutlaka oyna bence. bide en son painkiller resurrection ve star wars the force unleashed ultimate sith edition çıktı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 1 Kasım 2009; 23:10:31 >
  • Çok ilginç... Sizlerin aksine ben sürüyle oyunu oynayacak zaman bulamıyorum, birine başlamak için diğerini bitirmeyi bekliyorum.

-Risen
    -Borderlands
    -Torchlight
    -Resident Evil 5
    -Red Faction: Guerilla
    -Painkiller Resurrection
    -Call of Juarez: Bound in Blood (-ki son derece sürükleyici bir oyundur. "Sıkıcı" olarak tanımlamanız şaşırttı. Yine de kendi düşünceniz tabi.)
    -PES2010
    -NBA2K10
    -Machinarium
    -Tropico 3

Biraz daha geriye gidince, oynamadıysanız:
    -Fallout 3 ve eklentileri
    -Drakensang
    -X-Men Origins: Wolverine
    -The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
    -Anno 1404 Dawn Of Discovery

Bence PC oyun piyasası şu an gayet bol ürün sunuyor önümüze. Ayrıca oyunları "bitirmek için" oynamak yerine her türlü ayrıntısına önem verip, oyunda her yeri araştırıp tüm gizli yerleri ortaya çıkarmak, single player modu bitince de online'ına şans tanımak, kısaca o oyunun hakkını vermek birçok kişiyi oyun kısırlığından kurtaracaktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Oynayabilecek ve büyük zevk alacağın oyunlar var yok deil

red faction guerilla, wolfenstein, borderlands, FM2010,

Çerez niyetine Saw'ın pc oyununu ooynayabilirsin..bu oyunlar gayet zevkli geliyor bana
  • batman aa ve resident evil 5 şiddetle oynamanı öneriyorum.
  • guzel konu tskr ederim yazan arkadaslara bide grafik karti iyi olmayanlar icin onerebiliceginiz strateji tarzi oyunlar fln varmi yenilerde ? age of . red alert2 tarzi fln ?
  • call of juarez gerçekten tavsıye ederım
  • Macinharium u aç oyna bakalım yeter de artar bile
    re5i bırak re 4 bile yeter 3 4 defa bitirdim yine bitiririm
  • Yeri gelmisken tavsiye edeyim eğer oynamadıysanız kesinlikle oynanması gerekir "Dark Messiah" aynı zamanda tamamı türkce yaması ile konuyu anlayarak oynanabilir olağanüstü atmosferi var oyunun , özellikle geceleri karanlıkta deneyin
     oyun yok arkadaş ya!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lumedi -- 3 Kasım 2009; 4:26:21 >

• Machinarium
    oyna süper başından kalkamıyorum. bazı yerlerde zorluğu abartmışlar ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Çok ilginç... Sizlerin aksine ben sürüyle oyunu oynayacak zaman bulamıyorum, birine başlamak için diğerini bitirmeyi bekliyorum.

-Risen
    -Borderlands
    -Torchlight
    -Resident Evil 5
    -Red Faction: Guerilla
    -Painkiller Resurrection
    -Call of Juarez: Bound in Blood (-ki son derece sürükleyici bir oyundur. "Sıkıcı" olarak tanımlamanız şaşırttı. Yine de kendi düşünceniz tabi.)
    -PES2010
    -NBA2K10
    -Machinarium
    -Tropico 3

Biraz daha geriye gidince, oynamadıysanız:
    -Fallout 3 ve eklentileri
    -Drakensang
    -X-Men Origins: Wolverine
    -The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
    -Anno 1404 Dawn Of Discovery

Bence PC oyun piyasası şu an gayet bol ürün sunuyor önümüze. Ayrıca oyunları "bitirmek için" oynamak yerine her türlü ayrıntısına önem verip, oyunda her yeri araştırıp tüm gizli yerleri ortaya çıkarmak, single player modu bitince de online'ına şans tanımak, kısaca o oyunun hakkını vermek birçok kişiyi oyun kısırlığından kurtaracaktır.

Bunları oynayabilmek için canavar gibi sistem lazım birde.

• Yuh... Ben hangi oyuna vakit ayrıacağımı şaşırdım sen oyun yok diyorsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.