ben bilgisayarıma bir oyun yüklemek istedim ancak administrator doğrulaması gibi bişey istedi.çıkan ekranda kullanıcı adı şifre gibi bişeyler vardı sanırım.ben boşlukta bulunup pencerenin altında "herzaman böyle aç" gibi bi buton vardı onu da seçtim tamam dedim.şimdi oyunu yüklerken yükleme sayfası geliyor ancak install dediğimde aşağıdaki gibi bi mesaj çıkıyor.
"this installation requires administration rights.please cancel the installation,log ons a user with administrator rights than restart the program."
bi de sanırım çıkan ekranda OEM gibi bişeyi seçmiştim.ihtimalli konuştuğuğum için kusura bakmayın çünkü o ekrana tekrar ulaşamadım.
bu administrator doğrulamasını nerden yaparım ya da nasıl kaldırırım yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
Anladığım kadarıyla bilgisayarda bir kaç kullanıcı var ve siz bilgisayar yöneticisi değilde kısıtlı kullanıcı konumundasınız sanırım. Bilgisayarı yönetici konumunda olan kullanıcı ile açarsanız sanırım sorun ortadan kalkacaktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme