Aynı sorun bende de var server durumunu öğrenmek için 'Read More'a tıklıyorum siteye de giremiyorum dünden beri aynı hata
Bi gelişme var mı arkadaşlar ben hala giremiyorum ne yapıcaz böle :S
Vallaha sorun aşağı yukarı bellı oldu. Turkiyede bazı ipler ile giriş olmuyor sebebi oyun lokasyonunun yurtdışı olması. Örneğin silkroad oynuyorum turkiye lokasyonlu bütün serverlara girebilirken yurtdışı olan serverlara giremiyorum. Ve hotspot shield indirdim kurdum giremediğim oyunlara girebiliyorum lol dahil fakat dc yıyorsunuz hemen. Sorun %100 turkiyedeki bazı iplerin yurtdışı lokasyonlu serverların engellenmesi. Bunun çözümü ne bilmiyorum.
Bir ara düzeldi, tam PBE client'ının indirilmesi tamamlanmıştı, yeniden başladı. Şu anda yaklaşık 20 kere modem resetlemiş olmama rağmen giremiyorum oyuna. Support'taki ticket'ıma hala cevap verilmemesi sinirlerimi bozuyor iyice.
Şimdi hotspot shield indirdim, program açıkken siteye de, oyuna da girebiliyorum. Maça girmeye çalışmadım, maçta disconnect sorunu olur mu bilmiyorum.
Şimdi asıl sorum, bu tip bir program ile oyuna girdiğimde, herhangi bir yaptırımla karşılaşır mıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: Dogu7
Şimdi hotspot shield indirdim, program açıkken siteye de, oyuna da girebiliyorum. Maça girmeye çalışmadım, maçta disconnect sorunu olur mu bilmiyorum.
Şimdi asıl sorum, bu tip bir program ile oyuna girdiğimde, herhangi bir yaptırımla karşılaşır mıyım?
Vallahi bende denedim oyuna falan girdim ama şimdi aklıma geldi hotspot ile oyuna girip hotspotu kapatıp oynıyacam. İnşallah olur.
Aynı durumdayım. Daha 12:30 gibi giriyordum şimdi aynı hatalar. Ayrıca adobe sitesine vs. giremiyorum başka birkaç site gibi... Başkaları girebiliyor?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme