Şu aralar düzeldi bende de. Yalova'dan bağlanmaya çalışıyordum. Sonra yine gitti. Şimdi yine geldi. Anlayamadım durumu bende. Şu aralar sitede açılıyor. TTnet ile alakalı büyük ihtimalle, ama nasıl bir şey hala çözemedim.
Az önce yine başladı sorun, supporttan da herhangi bir cevap gememesi sinir ediyor iyice.
Ben Ankara'da oturuyorum ve servis sağlayıcım TTNet ama şu an da Loldeyim Yani sorun ne TTNet te ne de Ankara'da sorun sizde
quote:
Orijinalden alıntı: FlakeLorenz
bende oyunu açınca play butonu gelmiyor :(
ip ni değiştir hocam ben o şekilde girebiliyorum ancak
quote:
Orijinalden alıntı: CarCassSnoBBisH
Ben Ankara'da oturuyorum ve servis sağlayıcım TTNet ama şu an da Loldeyim Yani sorun ne TTNet te ne de Ankara'da sorun sizde
Farklı şehirlerden farklı insanlar aynı zamanda aynı sorunu yaşamaya başlıyor hocam. Bu direk bilgisayar veya kişilerle alakalı olamaz. Ya servis sağlayıcımız da, ya da oyunda bir problem var.
Ve bende hala devam ediyor. Özellikle support'ta hala bir cevap verilmemesi sinirlerimi iyice hoplatıyor.
IP değiştirme bende işe yaramıyor bu arada hocam.
Servis sağlayıcısından kaynaklandığı düşünüyorsanız Genel bir sorun değil onu bilmenizi isterim Oyundan kaynaklandığını düşünüyorsanız Oyundaki genel bir sorun da değil bunları bilmenizi isterim
gece 2 de bağlanabilirken şu an bağlanamıyorum..
sanırım sorun ttnette cunku tiwtteri felanda acmıyo...
Arkadaşlar Lol açın biraz bekleyin geliyor. Bende undefined dıyor fakat bekledım 1-2dk geldı play.
gelmiyor arkadaş niye böyle ki??
Telekomu telefona boğsak??
quote:
Orijinalden alıntı: arveleson
Arkadaşlar Lol açın biraz bekleyin geliyor. Bende undefined dıyor fakat bekledım 1-2dk geldı play.
Aynen ancak play e bastıktan sonrada login ekranında kaldım.