Şimdi Ara

Oyuna başladığınızda hangi hero yeniydi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
0
Favori
3.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Darius çıkmadan 1 hafta önce.Çıktığında hemen aldım.Tek atıyordum.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augustus Hill -- 23 Ağustos 2013; 10:51:33 >
  • Aatrox

Yeeniyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diana vardı.
  • başladığımda bütün herolar yeniydi :) betaydı ozamanlar sonra beta bitti poppy felan çıktı :)
  • Emin değilim ama Jayce sanırım. Daha önce de olabilir ama kesinlikle daha geç değil

• lissandra vardı introda yeni gelmişti
  • Darius veya ondan önceki şampiyonda olur tam hatırlamıyorum.Dariusta kıvılcımlar falan vardı onu hatırlıyorum.
  • Rengar freelerde ise darius ve talon vardı.
  • Garen

• Zed
  • tresh
  • Syndra
  • Lissandra.
  • hecarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conines -- 23 Ağustos 2013; 12:00:34 >
  • Onu hatırlamıyorum ama basladıktan 2-3 hafta sonra pulsfire cıkmıstı bi de ilk gragas oynamıstım free'lerdeydi
  • Syndra yeni çıkmıştı galiba
  • Orianna da başladım ama pc çok kötüydü devam et ekranında yarım saat bekliyordum sonra resetliyordum pcyi falan sezon kaçtı hatırlamıyorum

İlk Nocturneyi oynamıştım freeydi çok berbat oynuyordum çıkınca ban yicemi bilmiyordum falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrystalPhoénix -- 23 Ağustos 2013; 12:11:05 >
  • Karma, giriş ekranında Ryze ile Katarina vardı o zamanlar giriş ekranını değiştirmiyorlardı.
  • Darius
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.