Şimdi Ara

Oyuna başladığınızda hangi hero yeniydi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
0
Favori
3.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merak ettiğimden soruyorum. champiyon sayısı gitgide çoğalıyor. ben oyunu bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine indirmiştim. hatta üniversite bitirme tezimi bile lol üzerinden yapmıştım..

neyse konuya geçeyim. başladığımda oyunun yeni herosu wukong idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pergamosist -- 23 Ağustos 2013; 20:15:33 >

• Draven intro vardı dianada olabilir,2 gün sonrada rengar gelmişti ilk çıktığında almıştım rp ile tek atıyordu gelene geçene rakip adc'nin all chatten bu nasıl oyun adam tek atıyor deyip leave attığını bilirim hala daha en sevdiğim herodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 23 Ağustos 2013; 0:31:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezreal
  • lucian .s .s
  • syndra

edit:yanlış yazmışım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreas -- 23 Ağustos 2013; 0:37:30 >
  • onu hatırlamıyorum da 30 level olduğumda zyra vardı pulsefire da olabilir hangisi önceyse artık
  • Wukong
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lucian XD

• quote:

Orijinalden alıntı: playinq

onu hatırlamıyorum da 30 level olduğumda zyra vardı pulsefire da olabilir hangisi önceyse artık

pulsefire bu oyuna gelmiş geçmiş teq atn en op hero qnq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreas -- 23 Ağustos 2013; 0:36:45 >
  • Sezon 2 nin sonuydu ya syndra yada kha zix vardı yeni çıkan
  • Zac
  • ben yeni olduğumdan zac tan 2-3 ay sonra geldim herhalde. lissandra oyuna başladıktan sonra 2 sonra çıktı
  • luludu galiba çok eski hatırlamıyor ki insan luluda stop dedi beyin
  • Orianna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xreas

quote:

Orijinalden alıntı: playinq

onu hatırlamıyorum da 30 level olduğumda zyra vardı pulsefire da olabilir hangisi önceyse artık

pulsefire bu oyuna gelmiş geçmiş teq atn en op hero qnq

ben oyuna girerkenki ekranda gördüğüm şeyi yazdım ama
  • Vayne , ama aşırı nobtum try ile canım full iken ulti atardım

• Vexilloid kullanıcısına yanıt
    :)) ya bende wukong dedim ama wukongun art spotlight ı felan yeni veriliyodu başladığımda. en aklımda kalan tarih bu. ah ah eskiden art spotlight izlerdik simdi yok...
  • Darius çıkmadan 2-3 gün önce başlamıştım oyuna.
  • zac yeni çıkmıştı herkes heyecanla lissandrayı bekliyordu
  • Renekton

Hatta çıktığında çok güçlü gelmişti, almaya heveslenmiştim ama 6300 IP'yi görünce boynum bükük ayrılmıştım storedan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 23 Ağustos 2013; 0:51:25 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.