Şimdi Ara

Oyuna başlamalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler gw 2 aldım birkaç gün önce ama aklım biraz wow da kaldı . En son cataclysm de bırakmıştım . Oyun galiba eskisine göre daha çok grind ve zaman istiyor. Benim de vaktim kısıtlı aslında ama oyunun şuanki durumu nasıl başlanır mı sizce? Bu arada gw 2 %30 indirim yakaladıgım için ve wow a göre çok daha ucuza geldiği için,fazla zaman istememesinden dolayı vs. tercih ettim .Aylık ücreti de fazla ama sonuçta şu devirde ayda 2 kere sinemaya gitsen yemek yesen 60-70 tl .Oyun artık robot gibi seni hergün girip bir sürü şey yapmaya zorluyorsa ve yapmazsan diğer oyunculardan çok geri kalıyorsan başlamayacağım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşük profilli takılmak yani casual oyunculuk seni sarmıyorsa başlama çünkü orta üzeri olmak gerçekten vakit yiyor. Hele ki legionda gelen silah kasma saçmalığı yüzünden ömür tüketti millet. Tabi paket sonuna geldiği için artık çabucak hallolur.

Hikaye anlatımı, oynanış vs hiç olmadığı kadar güzel diye düşünüyorum. Legion paketini gerçekten beğendim fakat grind olayı çok fazlalaştı. Sakin sakin oynayıp lfrde de olsa hikayeyi görmek, yenilikleri keşfetmek, arada bir battleground vs pvp takılmak istersen gerçekten zengin bir içerik bulacağını söyleyebilirim. Casual için güzel. Orta üzeri için ömür törpüsü durumda.

• Executor06 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam raid felan girmek istiyordum ama belli ki raid lere de girebilmek için ortanın üstü olmam lazım yani benim oynadıgım zamanlarda daha rahattı son dg lerde kasılabilecek tüm itemleri dizdikten sonra raid girmeye başlıyordum ama bu silah kasma olayı felan nedir acaba çok az özet geçer misiniz? ki benim oynadıgım zamanlarda okadar da vaktimi yemiyordu yeni paket gelince 80 den 85 yapmıştım birkaç günde sonra dg ler hemen ardından raid girmeye başlamıştım.Bunun dışında da mining le gold kasıyordum.Acayip bir vaktimi yiyen birşey yoktu.
  • American Psycho kullanıcısına yanıt
    Yaptığınız neredeyse her görev, dungeon, boss, arena vb etkinlikten artifact point geliyor. Bunlarla silahınz bir nevi level atlıyor ve özelliklerini açıp geliştiriyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Yaptığınız neredeyse her görev, dungeon, boss, arena vb etkinlikten artifact point geliyor. Bunlarla silahınz bir nevi level atlıyor ve özelliklerini açıp geliştiriyorsunuz.
    Cevap için teşekkürler anlaşıldı hocam oyun daha da karmaşıklaştırılmış belli ki oyuncular daha çok vakit öldürsün diye.Grind yapmayan kişi ki belli ki raidlere felan da giremez sadece hikayesi için 200 küsür + her ay 70 tl veremeyeceğimden de ben gw 2 den devam edeyim.İlginiz için teşekkürler hocam tekrardan.
  • American Psycho kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Haklısınız, az bir para değil şuanki kur ile malesef.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.